2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 589868 بازدید | 6384 پست
عزیزم یعنی از وقتی بلوغش شروع شد یعنی مرحله درد سینه تا زمانی ک برجسته شد حدود 12 سانت رشد قدی داشت ...

وقتی رسد سینه ش شروع شد قدش 130 بود  موقعی ک امپول زدم حدود 142  ولی کامل سینه ش رشد نکرده بود ک امپول زدبم

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
عزیزم یعنی از وقتی بلوغش شروع شد یعنی مرحله درد سینه تا زمانی ک برجسته شد حدود 12 سانت رشد قدی داشت ...

دقیق بگم عید 400 سینه ش جوانه زد تبرماه 401 امپول زدم  تو 15 ماه 12 سانت قد کشیذ  قبلش همیشه سالی 7 سانت رشد میکرد

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیق بگم عید 400 سینه ش جوانه زد تبرماه 401 امپول زدم تو 15 ماه 12 سانت قد کشیذ قبلش همیشه سالی 7 ...

عزمزمه شاید اگه آمپول نمیزدی باز پریود نمیشد مثل الان ک میگی هنوز بعد یکسال نشده 

خونی چیزی دیدی لکه ؟؟؟؟؟

من‌میترسم دخترم با قد ۱۴۵ اینا پریود بشع 

چیکار کنم بنطزت تا اون موقع صبر کنم قدش ۱۳۵ الان سینه هاش پفه

خانوما من هر چی قد دخترمو تو خونه میگیرم 132

ولی تو مطب دکتر 133و 8میل بود 

کدوم درسته 

دکتر دوبار گرفت 133و 8میل بود 

ولی من میگیرم 132با متر خیاطی

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷

سلام دوست جونا

من امروز دخترمو بردم دکتر غدد دیگه 

اینم گفت خب مشکلی نیست قدشم میشه ۱۵۵ ، موردی نداره ، اگه بلوغش سریع پیش نره 

فقط قرص د ۵۰ هزار داد هفته ای یکی و بعدم ماهی یکی ، استئوکر هم گفت اگه شیر میخوره نمیخواد .

گفت ۳ ماه دیگه بیاد ببینیم سرعت بلوغش چقدره.

شرایط دخترم اینجوری بود ک سنش ۸ سال و ده ماهه با قد ۱۳۰ و در عرض ده ماه سن استخوانیش ۲۲ ماه افزایش داشته ، ۵ سانت افزایش قد تو ده ماه ، درد سینه یک طرفه حدود دو ماهه و برجستگیشم خیلی کمه جوری ک مشکوکم برجسته هست یا نه  و موی زائدم داشته از قبل و داره هر روز بیشتر میشه .

دکترم گفت بالا رفتن سن استخوانیش نشون میده ژن کوتاهی داره 

من ۱۶۰ ، باباش ۱۷۵ ، خاله اش و مامان من ۱۵۵ 

اصلا آزمایش هورمون رشدشو نگاه نکرد ، گف چرا  اصلا آزمایش گرفتی ، قدش خوبه .

گف دوباره هم عکس مچ دست نمینویسیم کلا ، فقط روند بلوغ رو چک میکنیم .

حس میکنم قراره با این چکابها فقط وقت هدر بره ، اومدیم و سن استخوانی همینجور رفت بالا و بسته شد ,میزان رشد قدشم ک تقریبا سالی ۶ سانته ، سه سال بعدم ک پریود بشه که ممکنه زودترم باشه نهایت میشه ۱۸ سانت دیگه .

به نظرتون من وسواس گرفتم ؟ حق با دکتره ؟ 

سلام دوست جونامن امروز دخترمو بردم دکتر غدد دیگه اینم گفت خب مشکلی نیست قدشم میشه ۱۵۵ ، موردی نداره ...

مگه این دکتره خودش آزمایش هورمون رشد ننوشته بود؟ هجده ماه ۵ سانت کم هست اگر هورمون رشدش کم باشه همینطور که شما حساب کردید میشه دختر منم همین طور شد اصلا جهش رشد نداشت اما بعضی ها تو جهش رشد سالی ده سانت هم رشد میکنن