2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همش تو فکرشییییی 

اصن غنج میره دلت بهش فک میکنیی 

اونجوری هم بهش حس جنسی نداری(حدااقل که من اینطورم)

دلت میخواد فقط نگاش کنییییییی 

قلبت یجوریییی میزنه وقتی میبنیش که صداشو میشنوی انگار 

گوشات کیپ میشه داغ میشه 

سرت اصن گنگ میسه

من سنی قلبیمه گیزلمیشم🖤💔💚🚶

وقتی طرف ولت کرد رفت اگه عین خیالت نبود که عاشق نشدی ولی اگه رفت و موش مرده شدی باید بگی لعنت به عاشقی 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

۱۱۸ هم زنگ بزنی بهت میگه 

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .

منم نمیدونم حسم چیه

اینجوریم که فکرشم خصوصا وقتی خوشحالم و بهم خوش میگذره یادش میفتم میگم کاش اونم بود

یا دوس ندارم ازش بی‌خبر باشم

حرفای روتین و روزمره‌شم برام دوس داشتنیه

فکر نمیکنم اسمش عاشقی باشه

یه علاقه ساده‌تره

جرمت را نمیدانم... توام ندان... اینجا سلول دنجیست که عاشق میله هایش میشوی... به بند زمین خوش آمدی🍃