2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 590727 بازدید | 6408 پست
مرسی عزیزم تاپیکت عالیه ولی خیلی جلو رفت ندیدم نتیجه رو ولی انشالله دخترتون اوکی شدن🌷

ممنون عزیزم خدا ذوشکر راضیم دخترم 12 سالش داره میشه شده هنوز پریود نشده قدش 155 وزنش 43  خدا رو شکر هم درکش هم وزن قدش مناسب برا بلوغ

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ممنون عزیزم خدا ذوشکر راضیم دخترم 12 سالش داره میشه شده هنوز پریود نشده قدش 155 وزنش 43 خدا رو شکر ...

الهی شکر عزیزم 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

قربان شما عزیزممن گوشت تنم آب شد که دخترم تا قبل کلاس پنجم، پریود نشه و جلوش رو گرفتمالبته که دوستم ...

من الان تو همون مراحل آب شدن خودم هستم😂😂مدام فشار خونم بالا می‌ره اینقد خودمو درگیر دخترم و قدش و عوارض امپولا کردم که نگو

ممنون عزیزم خدا ذوشکر راضیم دخترم 12 سالش داره میشه شده هنوز پریود نشده قدش 155 وزنش 43 خدا رو شکر ...

عزیزن خداروشکر پس کنترل شد درسته؟

اما تا جایی که میتونی با ورزش و تغذیه بلوغ رو عقب بنداز

حالا قد که به کنار

اما بلوغ کلا خیلی روان رو بهم میریزه

هرچی دیرتر پریود بشه راحت تر باهاش کنار میاد.

گوشی و اینا هم اصلا اجازه نده استفاده کنه. یا خیلی خیلی کم. چون درسته که پو.رن نمیبینه. اما خیلی از محتوای فارسی اینستاگرام و تلگرام، بار معنایی جنسی داره

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
سلام عزیزم تو هم ویزیت آنلاین لیلا مهدیزاده بگیر داروها رو بده تا ۱۵ ۱۶ سالگی دیدم تو پیحش میزاره ک ...

سلام عزیزم من همه کار کردم دیگه صورت لکه آورد ترسیدم از دارو ها باشه فعلا دو سه ماه بهش دارو ندادم حالا صورتش بهتر شده فکر کنم ربطی به داروها نداشت 

حالا منتظرم حنا جون و شما نتیجه را اعلام کنید حتما میبرم 

ممنون از راهنماییتون 

مامان‌مهرسا ، الهی شکر که دخترتون به روال عادی رشد داره ادامه میده.

من خیلی نگران‌پسرم هستم نمیدونم‌چکار کنم 

موهای شامگاهی دراومده،  وزنش ۶۵ قدش ۱۶۵ میترسم 

عزیزم میشه بگید دخترتون قدش چند بود پریود شد و بعد پریود چند سانت رشد کرد؟

موقع پ ۱۵۰ بود تقریبا.. الان ما شاء الله ۱۶۰ شده.. درصورتیکه همه می گفتن دیگه رشد قدی نمیکنه.. ۹ سالش بود که پ شد..واقعیت من بخاطر عوارض آمپول رشد ترسیدم براش بگیرم.. 

عزیزن خداروشکر پس کنترل شد درسته؟اما تا جایی که میتونی با ورزش و تغذیه بلوغ رو عقب بندازحالا قد که ب ...

درست من خودم اصلا دوست ندارم این سن و سال پریود بشن پرزش ک انجام میده هر روز  الانم ک دور درس هاش گوشی کمتر شده نسبت ب قبل. من فقط، خدا خدا میکنم تا تابستون پریود نشه  توی درس و مدرسه و هوای سرد اذیت میشه 

مامان‌مهرسا ، الهی شکر که دخترتون به روال عادی رشد داره ادامه میده.من خیلی نگران‌پسرم هستم نمیدونم‌چ ...

ممنون عزیزم.. سنش ک نگفتین..  ولی ب نطرم عادی باشه  داداش کوچکم تو 12 سالگی با قد 154 بلوغ ش شروع شد  صداش بم شده بود پوستش چرب بود جوش میزد بوی عرقش فرق میکرد بقیع چیزا نمیدونم. فقط ظاهرش میگفت داره ببلوغ میرسه

سالی 10 سانت رشد کرد الان 16 سالشه قدش 182. پسرا جهش شون با دخترا فرق داره خیلی بیشتر قد میکشن یهو تو دوسال ی مرد بالغ میشن