2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 591116 بازدید | 6423 پست

الان چند سالشه دخترتون .

من خودم اونموقع پنجم شدم .

سال هشتم قضیه دکتر و اینارو فهمیدیم رفتیم گفتن صفحه رشدت بستست اصلا .

ولی من سال نهمم  خداروشکر ۷سانت قد کشیدم .

صفحه رشد غضروفیه که تشکیل شده و مقدار قطعی رو نشون میده وگرنه رشد بازم انجام میشه .

والیبال بفرستینش و تغذیه مناسب ان شاءالله که اکی میشه .

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیز تو حموم دست زدم چیزی حس نکردم فقط دخترم اینستاگرام زیاد نگاه میکنه از اونجا میگه زن و مرد یا دخ ...

بله صدرصد تاثیر داره اگه ببینن

اما دختر من بدون دیدن هیچ صحنه عاشقانه ای دچار بلوغ زودرس شد

عزیز تو حموم دست زدم چیزی حس نکردم فقط دخترم اینستاگرام زیاد نگاه میکنه از اونجا میگه زن و مرد یا دخ ...

بله گلم به شدت تاثیر داره

حتی پوشیدن لباس شما برای خاله بازی کردن استفاده از لوازم آرایش هم باعث بالا رفتن هورمون استروژن میشه و دچار بلوغ زود رس

تا  ۱۲ یا ۱۴ سالگی هم از شامپو کودک استفاه کنه...دقیق یادم نیس اینو چه سنی بود

آخه میگن تا سن استخوانی ۱۲سال میزنن ..احتمالا دختر من الان بیشتر باشه

وقتی میتونه با پریودی کنار بیاد، به نظر منم دلیلی نداشت

که دیگه ادامه بدیم... بدنش روند طبیعی رو طی کنه 

بهتره عزیزم 

بله گلم به شدت تاثیر دارهحتی پوشیدن لباس شما برای خاله بازی کردن استفاده از لوازم آرایش هم باعث بالا ...

عزیزم لباس و هنوز نمیدونستم😔

من پیشش لباس عوض میکنم متاسفانه 

ونوار بهداشتی رو میبینه همش میپرسه این چیه بر اونجاست و فلان و اینا 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
بخدا خیلی عصبیم کرده هیچی نمیخوره شاید باورت نشه اینقدر فشار رومه ک فیبم ج.نگ و قحطی نشون دادم گفتم ...

سلام..  خیلی ها ک کمبود هورمون رشد دارن بعد تزریق هم قد و هم وزن شون خوب میشه اینحا ی خانمی بود گفت ک بچه ش ریز بود و لاغر و بی اشتها بعد تزریق اشتهاش هم خوب شد بچه بهو رنگ روش خوب شد

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
سلام.. خیلی ها ک کمبود هورمون رشد دارن بعد تزریق هم قد و هم وزن شون خوب میشه اینحا ی خانمی بود گفت ...

عزیز دل بچم ی سال سوزن زد ولی دیگه گفت درد داره نزدم براش تازه با سوزن قدش این شده

هم اینکه قیمت داروهاش زیاده دیگه گفتم نگیرم دیگه .بنظرت چیکار کنم الان داره فقط استخوناش درشت میشه. ولی قد نمیکشه. خیلی کفری هستم از دستش

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
خداروشکر عزیزم برای دخترای ماهم دعا کن ..دکتر به دختر من می‌گفت قدش۱۴۵میشه نهایت با هورمون رشد ۱۵۰. ...

نه عزیزم، ان شاءالله بالای 155 میشه

اصلا نگران نباش و استرس به خودت و دختر گلت نده

یادم رفته، دخترتون الان چند سالشه؟؟ 

استارتر خواهر من ۷ سالشه قدش ۱۲۸ اینا وزنش ۲۰ الی ۲۲ روی ناحیه خصوصیش در حد ۲ یا ۳ تار مو دیدم ک ضخی ...

سلام  مو زیاد ب عنوان بلوغ حساب نمیشه ولی اگ زیر 8 سال سینه ش جوانه زد نشونه بلوغ زودرس. باید عکس مچ دست بگیره برا تشخیص سن استخوانی ک صفحات رشدش بسته نشه

ترشح هم عفونت داره حتما دارو بخوره طفلی گناه داره

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......