2777
2789

اگر یک ماه بعد از عمل

نوک بینی ( اونجایی که غضروف هست)

به یه سمت متمایل باشه، به خاطر ورمه؟

نوک بینی هم ورم داره دیگه؟

احساس میکنم کج شده😔😔 بیاید بهم بگید چیه

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تقریبا یک ماهه عمل کردم وقتی چسب روشه یا وقتی برمی‌دارم انگار بینیم کجه واقعا دکترم گفت ورمه

خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

اینکه معلومه چرمه بینی من واقعا انگار کجه وایسا عکسش بزارم

خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

من تقریبا یک ماهه عمل کردم وقتی چسب روشه یا وقتی برمی‌دارم انگار بینیم کجه واقعا دکترم گفت ورمه

میشه ببینم؟

کل بینی یا فقط نوکش؟

ورم بینی بعضی مواقع تا یکسال هم زمان میبره و بعدشم درمان داره غصه نخور ته تهش یک کورتونهمن خودمم زدم

دکتر آمپول تزریق کرد برای من منم نپرسیدم این چیه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

یعنی نباید اجازه بگیره قبل از زدن کورتون؟

آمپول های دیگه ای هم میزنن توی بینی؟ میگم شاید اون یه چیز دیگه بود

میشه ببینم؟کل بینی یا فقط نوکش؟

بینیت دوتا پره شو بخیه زده؟