2777
2789
عنوان

کسایی که از طلاق سر در میارن بیان

85 بازدید | 14 پست

سلام من با یه اقایی دوست شدم خواهش میکنم حرف منفی نزنید فقط اونایی که میدونن جواب سوالم رو بدن

اقاهه فامیله و داستان زندگیشو می‌دونم و خیانت دیدنشو..

الانم تو نامزدی داره جدا میشه و ۶ ماهی از این قضیه میگذره و توی کارای طلاقه 

هنوز مشکل تمکین حل نشده یعنی خانم طی ۴۸ ساعت برنگشته اما چون قاضی تصمیم نهایی رو اعلام نکرده ازدواج مجدد نمیتونه بکنه 

ایا صیغه ی محرمیت و ازمایش خون هم نمیشه؟؟

یکم داری عجله نمیکنی؟

صیغه محرمیت ک جایی ثبت نمیشه ک منع قانونی داشته باشه

امروزه درحوزه علمیه،دروس اخلاقیِ عملی وسلوک وسیر الی الله وعرفانِ شهودی،بطور کلی ترک شده.آنچه مهم است تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودیست که مارا آشنا بحقیقت اسلام میکند وانسانیت رابما مینمایاند.دورانی ک حقیر نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بود و بس او هم وقتی به نماز می آمد عبا برسر میکشید و از عارف بودن اونیزکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدا میداند درمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و با چه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعد انقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی و معارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک را نوشتم؛ روزی ازحوزه آمدند وگفتند شما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتر و عمیقتر،تا برای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابها تا اندازه ای مفید است ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه ها را زنده میکند و روح اسلام را زنده مینماید تدریس حکمتِ عملی و تربیت طلاب ب عرفان شهودیست ک بنیاداولیه نفوس را تغییر میدهد و آنان را به طهارت واقعی و حقیقی میکشاند و اگر حوزه اینطور شود حاکمانی تربیت میشوند که مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریین امیرالمومنین علیهم السلام هستند و قادرند با طهارت و نفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشور و دنیا بگذارند و به اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود! این جواب کامل نیس زیرا همانطور که فقه و اصول و عربی مرز دارد، عرفانِ عملی و اخلاقِ شهودی هم مرز دارد و باید دنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه را ازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارند تهی و خالی نگذاشت. باذکر این مطالب علت اختفای علامه طباطبایی ها و گلپایگانیها مشهودمیشود حتی بعد از انقلاب...(علامه طهرانی رحمه الله)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خودشم دست کمی از زنش نداره 

خیالت راحت روی زن بعدشم یه عیب میزاره میگه بدرد زندگی نخورد

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

یعنی رفتی با مرد متاهل ؟ بعد به خاطر تو داره زنشو طلاق میده ؟ راستشو بگو اول تا راهنمایی ت کنم

نه جون مامانم بعد اینکه خیانت دیده و چندین ماه بعد جریان طلاقش داره باهام حرف میزنه 

الان دو سه ماهه با همیم

مگه‌نمیگی نامزدن؟! اگر خانومش باکره باشه ایشون حق حبس دارن و اصلا نمیتونه نه تمکین بده نه درخواست از ...

خانومش قبلا هم ازدواج داشته و باکره نیست

البته ازدواج قبلی هم در حد نامزد بوده 

آخه هر کی میاد میگه یه وقت چیزی نگید معلومه داره یه کاری می کنه 

بعد این از اون جدا نشده زودی بعدی رو داره ترتیب میده خوب اول یه نفسی بکشه یه چند ماه بعد از طلاق نهایی خستگی در کنه اول ...... چرا اینقد هوله؟!!!!!!!

آخه هر کی میاد میگه یه وقت چیزی نگید معلومه داره یه کاری می کنه بعد این از اون جدا نشده زودی بعدی رو ...

قبل ازدواجش منو دوست داشته اما شرایط جوری نبوده که بیاد بگه 

بعدم چندین بار خیانت دیده تا درخواست طلاق داده 

میگی ۴۸ ساعته خانمه رفته ! 

جریان طلاق رو که همه می گن 

هر وقت ثبت قانونی شد بعد بیاد بگه مجردم 

زن می خوام 

خیانت کرده هم که باز معلوم نیست 

یعنی زنه دستگیر شده ؟ قانونی ثابتش کرده ؟! 

خانومش قبلا هم ازدواج داشته و باکره نیستالبته ازدواج قبلی هم در حد نامزد بوده

اگر‌مطمئنی باکره نیس در این صورت باید چند بار تمکین بده و زنش نیاد و ثابت کنه که نیومده و باید مدتی بگذره تا دادگاه و قاضی بگن مرد تو فشاره و... و حکم ازدواج مجدد بدن که باز زنش میتونه اعتراض کنه یا بگه خونه و وسایل در شانم تهیه کنه تمکین میکنم(چون میگی نامزدن) در این صورت زن این حق رو داره درخواست خونه با وسایل بده و کارشناس دادگاهم باید بیاد و تایید کنه و میشه این پروسه رو تا سه چهار سالم کش بدن 

وجه اجتماعی کارتم لطفا در نظر بگیر زن دوم کسی شدن هرچند طرف در شرف طلاق باشه کار کثیفیه

مردیم ک تکلیف اولی رو مشخص نکرده میره سراغ دومی ادم خوبی نیس و خیرش به دومی هم نمیرسه (این مورد رو بارها بارها دیدم)

تو درخواست طلاق فرق داره با طلاق واقعی مردای متاهل همه از دم تو مرحله ی تو درخواست طلاق اند !

اینم یادت رفت قریب به اکثرشون هم خیانت دیدن🤣🤣🤣 و زنشون زن زندگی نبوده تازه از اولم نمیخواستنش به اصرار خونواده زن گرفتن