سلام دختر من ۹ سال و نیم ش ۱ سال و نیم قبل تاپیک زدم درباره ش ک دکتر بردم که متاسفانه ۲ بار کاربریم ترکید
تجربه م و براتون می نویسم اگه کسی مشکل دختر من و داره با هم دیگه اینجا
صحبت کنیم
دخترم ۷سال و ۹ ماهش بود مو ذاید ناحیه تناسلی دراورد من همون موقع دو تا دکتر فوق تخصص غدد کودکان ک تو اهواز بود بردم ازمایش و چکاب دادن گفتن چیزی نیست ولی دلم اروم نمی گرفت چون می دیدم داره موهاش چرب میشه و عصبی و پرخاشگر میشه...
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خرما میخوره و نصف قاشق مرباخوری عسل و با شیر بهش میدم .ادویه هم خیلی کم تو غذا میریزم . موز هم دو سه ...
سلام حنا جون من نسخه رو بردم داروخانه یه شهر دیگه اون موردی ک نوشته opd pharma effervescent table همچین چیزی بم قرص جوشان ارژنین داد ،،،شما هم قرص جوشان خریدی ؟؟؟؟خداروشکر دو بسته داشت هر کدون ۱۲۰ ت ،هنوز ندادم ,ویتامین دی رو باز زدی برا دخترت تغییری نکرد؟؟؟؟
بله بعد سه ماه نیم سانت رشد کرده ولی نگرانی من سن استخوانشه😞
عزیزم خداروشکر همونم خوبه دوباره بعد یکماه ک داروها رو دادی باز یه ویزیت دیگه آنلاین بگیر ببین برا بار دوم چی میده ،فکر کنم از ویتامین دی باشه این رشدش
سلام حنا جون من نسخه رو بردم داروخانه یه شهر دیگه اون موردی ک نوشته opd pharma effervescent table هم ...
دو تا زدم و برای سومی آزمایش داد ولی خیلی پایین بود 26 بود به آزمایشگاه گفتم که دو تا آمپول زده گفتن باید دوباره آزمایش و تکرار کنه.امروز دوباره میبرم بای آزمایش ،خیلی نگران آزمایشم چرا باید اینقد کم باشه
دو تا زدم و برای سومی آزمایش داد ولی خیلی پایین بود 26 بود به آزمایشگاه گفتم که دو تا آمپول زده گفتن ...
اها عزیزم آزمایش و تکرار کردی حتما نتیجش رو بزار
ببین تو وات ساپ ک داروها رو نوشته بود ،،اینو نوشت
Tab I argnin 1000
ولی بش گفتم چون بیمه دارم برام الکترونیکی هم بزنه ک اونجا مارک هم زده بود ک من چاپش کردم ،،حتی برا شربت ارژتین دو تا هست یکیش عکس زرافه روشه ک داروخانه میگه اون نیست زرده ,شربتی ک گرفتم یه جعبه بنفشه