سلام دختر من ۹ سال و نیم ش ۱ سال و نیم قبل تاپیک زدم درباره ش ک دکتر بردم که متاسفانه ۲ بار کاربریم ترکید
تجربه م و براتون می نویسم اگه کسی مشکل دختر من و داره با هم دیگه اینجا
صحبت کنیم
دخترم ۷سال و ۹ ماهش بود مو ذاید ناحیه تناسلی دراورد من همون موقع دو تا دکتر فوق تخصص غدد کودکان ک تو اهواز بود بردم ازمایش و چکاب دادن گفتن چیزی نیست ولی دلم اروم نمی گرفت چون می دیدم داره موهاش چرب میشه و عصبی و پرخاشگر میشه...
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خانما دخترم وزنش ۴۵و۵۰۰یعنی تو سه ماه فقط نیم کیلو اضافه کرده از یه بابت خوشحالم چون درکل وزنش زیاده ولی از بابت دیگه میگم نکنه تیرویید گرفته که وزن اضافه نکرده؟؟اینم به نگرانی هام اضافه شده از دیروز سرم درد میکنه بخاطرش
بله بعد سه ماه نیم سانت رشد کرده ولی نگرانی من سن استخوانشه😞
حق دارید واقعا و من کاملا درکتون میکنم من همین روزا را کشیدم و هیچ کاری هم نتونستم براش انجام بدم ان شاء الله که رشد دختر شما بهتر از دختر من باشه و قد دلخواهتون برسه
ممنون واقعا روزهای سخت و پراسترسیه خدا کنه به 155 برسه
می رسه ان شاء الله شما خوب راهی در پیش گرفتید حتما نتیجه میده منم حالا میگم کاش همون دو سال پیش به یه دکتر اکتفا نمی کردم پیش چند تا دکتر میرفتم حالا شما تازه داروها را شروع کردید حتما نتیجه میده هر چی شد همین جا بگید لطفا
درسته ولی از اون طرف سردی رشد را کم می کنه منم قبل تز پریودی یه مدت بهش سردی دادم تا دیر تر پریود بشه اما به نظرم اشتباه کردم بعدا فهمیدم طبعش سرد بوده که رشد نمیکرده بعدش هم بستمش به گرمی بازم فایده ای نداشت که نداشت