2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 590233 بازدید | 6397 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زنده باشن عزیزم..نگفت قد نهایی حدودی چقد میشه؟

ممنونم نهایت۱۵۵

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

آخه به تمام بچه ها میگن ۱۵۵

جدس

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

جدی

چیکار کنم موندم دوماه پیش دکتر گفت بهتره نکنین امروز برا چک دوباره بردم کفت تزریق شروع کنید

من به خودش چیزی نمیگم حتی بهش میگم حساس نباش قدت خوبه اما خودش میگه قدم کوتاه هست میخوام 163 باشم هر ...

عزیزم کلا دوبار بردم حجامت با فاصله تقریبا ۸ ماه دفعه اول عالی جواب داد .دفعه دوم که همین امسال بود  حتی یک میلی متر هم بلند نشد .نزدیک ۹ ماه از نشونه رو دیوار ۱ میلی متر هم بالا نیومده ولی چون شونه اش پهن خیلی ریزه میزه نظر نمیاد ولی بازم ۱۵۵ هم نشد . داروی گیاهی من اصلا استفاده نکردم یعنی بهم چیزی هم ندادن پودر جوانه گندم و سویق سنجد داشتم خدا سرشاهده پلاستیک کاملش بعد چند مدت که تو یخچال بود انداختم زباله رفت دخترم نمی‌خورد و دوست نداشت . ولی مکمل تا دلت بخواد دادم انشالله که مشکلی پیش نیاره . البته حجامت خودش یه نوع پاکسازی بدن هم هست از هر چی دارو که خورده .دکتر آخری که بردم که یکی از ماهرترین فوق تخصص غدد بود که چندین ماه تو نوبت بودم تا رفتم گفت نهایت دو سانت دیگه بلند بشه و صفحاتش همین الانم تقریبا بسته است . منم همه داروها و هر راهی را کنار گذاشتم و پذیرفتم الانم که ۹ ماهه تغییری نکرده ولی چون تمام دختران فامیل همسرم همین اندازه هستن کمی دلگرم شدم .قد بیشتر به ژنتیک طایفه مرد میکشه .ماها خودمون بلند بودیم ولی ژن ما رو  بچم اثری نداشت انگار .

باشه عزیزم میام و اینجا میگم تغییری کرد یا نه ولی اومدن نی نی سایت و خوندن نطرات بقیه واقعا یه مدت دوباره حساسم میکنه میگم‌چرا من بی خیال شدم اینه که خارج میشم از نی نی سایت  یه دفعه میبینی ۶ ماه دیگه اومدم .واقعا اعصابم دوباره کشش اونهمه اضطراب را نداره .

سلام خانما خوبین میشه یکی بهم کمک کنه دکتر برا دخترم که سن استخوانیش سه سال بزرگتره ۹سالو۵ماهشه قد۱۴ ...

سلام. اگ سن استخواتی انفد فاصله داره حتما امپول ها رو بزن. تعویق بلوغ باعث میشه  بسته شدن صفحات ب تعویق بیفته بجه جا برا رشد داشته باشه من ک برا دخترم زدم راضیم خدا رو شکر مشکلی هم براش پیش نیومد ولی خوب  اگ امپول نزنه ممکن باز صفحات رشدش سریع باشه و زود بسته بشه

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
حدود هفت هشت ماهی هست کمی نوک سینه اش برامده شده چند ماهی میشه موی نازک ناحیه تناسلیش دراومده دوسه ...

1 سال دیگه پریود میشه

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
سلام خانما خوبین میشه یکی بهم کمک کنه دکتر برا دخترم که سن استخوانیش سه سال بزرگتره ۹سالو۵ماهشه قد۱۴ ...

سلام عزیزم من دخترم اسفند با قد ۱۴۸ پریود شد بردمش دکتر گفت تا صفحه رشدش بازه میتونی هورمون رشد بزنی هورمون رشد تا وقتی صفحه رشد بازه تاثیر داره اگه بدن کمبود هورمون رشد داشته باشه. من هم بخاطر عوارضش قبول نکردم که هورمون رشد تزریق شه تا تیر ماه دخترم هیچ رشدی نداشت . بخاطر همین هورمون رشد و شروع کردیم خدا روشکر از،تیر ماه تا الان ۴ سانت افزایش قد داشته الان پشیمونم که چرا اون چند ماه رو هم از دست دادم البته در کنارش تغذیه و ورزش هم داشته دخترم . تا الانم بابت هورمون رشد دخترم هیچ عوارضی نداشته 

ببین من طبق تجربه میگمالان تازه داره بلوغ میشه و ۱۴۷ هستبا سن استخوانی ۱۲ سالحالا بگیم اصلا سن استخو ...

عزیزم چرا اطلاعات اشتباه میدی کی گفته قد تا ۲۰ سال رشد داره؟

دختر تا ۱۴ سال پسر تا ۱۸ سال فقط تعداد محدود افرادی یکی دوسال بیشتر که اگه صفحه رشدشون باز باشه اونم استثنا خیلی کم پیش میاد بعد از پریودی ۴تا ۵ سانت دخترا فقط رشد دارند من کل اینا راه ها رو رفتم کلی دکتر تغییر دادم و چیزی که گفتم یه حرف علمیه نه خاله زنکی

عزیزم چرا اطلاعات اشتباه میدی کی گفته قد تا ۲۰ سال رشد داره؟دختر تا ۱۴ سال پسر تا ۱۸ سال فقط تعداد م ...

عزیزم شما پیام منو خوندید چرا اشتباه ریپلای میکنید‌و حرف میزنید

من‌کجا گفتم تا ۲۰ سال وقت دارند؟؟!!!!!!!!!!!!!

برو مجدد بخون

کفتم از شروع پریود تا بسته شدن کامل مفاصل ۲۰-۲۵ سانت قد میکشن

یعنی ندیدی زدم تا ۱۴ نهایت سال بسته میشه!!!