2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 589868 بازدید | 6384 پست
قد ۱۶۷ خیلی دور از ذهن‌ سن‌ استخوانیشون ۱۲ سال یعنی ۳ سال استخوانی فرصت‌دارند .و ۳ سال استخوانی ممکن ...

ببین من طبق تجربه میگم

الان تازه داره بلوغ میشه و ۱۴۷ هست

با سن استخوانی ۱۲ سال

حالا بگیم اصلا سن استخوانی ۲ سال فرصت داره

من خیلی سرچ کردم از شروع بلوغ تا پریود و چندسانت بعد پریود

۲۰-۲۵ سانت رشد میکنن

حتی اگر ۲۰ سانت و‌کمترین مقدار رشد کنه میشه ۱۶۷

من خودم بعد پریود ۷-۸ سانت رشد کردم

ببین من طبق تجربه میگمالان تازه داره بلوغ میشه و ۱۴۷ هستبا سن استخوانی ۱۲ سالحالا بگیم اصلا سن استخو ...

دکتر گفت بعد پریودی 7 سانت رشد میکنه 

ولی بلوغ دخترم باقد 135 شروع شد ودکتر گفتن نهایت قد 152 میشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر گفت بعد پریودی 7 سانت رشد میکنه ولی بلوغ دخترم باقد 135 شروع شد ودکتر گفتن نهایت قد 152 میشه

اگه بە حرف دکترای غدد باشه هیچ بچه ای قدش بالاتر از 155 نمیشه .هر کی رفتە پیش غدد گفتن 150 تا 155 میشه

دکتر منشادی که الان همش میگه بعد از نه ده سال امپول باعث میشه بچه از قد اصلیش هم هفت هشت سانت کوتاهت ...

با پنج دکتر دیگه هم مشورت کردم که همه تاکید کردن بعد 10 سال نباید بلوغ و متوقف کرد

والا بچه های شما خوبن پسر من شهریور ۹۴بدنیا اومده ۱۳۲ قدشه ۴۰روزم هست هورمون میزنم تاثیری نداره خدا ...

عزیزم هورمون تو 40 روز خودش نشون نمیده 

دخترم بعد 3 ماه 2 سانت افزایش داشت که دکتر راضی بود

عزیزم هورمون تو 40 روز خودش نشون نمیده دخترم بعد 3 ماه 2 سانت افزایش داشت که دکتر راضی بود

اخه به نظرتون تو این ۴۰روز نباید یک سانت قدش بیشتر میشد؟؟؟یه سوال دیگه هم دارم بعد تزریق حتما باید ۱۰بخوابن؟؟؟پسر من گاهی وقتا تا ۱۱ هم طول میکشه خوابش 

اخه به نظرتون تو این ۴۰روز نباید یک سانت قدش بیشتر میشد؟؟؟یه سوال دیگه هم دارم بعد تزریق حتما باید ۱ ...

سه ماه اول که تزریق داشت تابستون بود و دخترم زودتر از 11وتیم نمی‌خوابید بعضی شبها هم دیر تر 

دکتر از نتیجه رشد همون تایم راضی بود وحتی بین تزریق

یک هفته فاصله افتاد