2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 589526 بازدید | 6382 پست
ولا منم بشدت میترسم واقعا هم پشیمانم با اینکه شکر خدا الان حدود دوسال میشه ولی عوارضی ندیدم ..۱۳ آبا ...

شما امپول پیشگیری از بلوغ زدید

اون‌ عارضه ای نداره نگران نباش

من از امپول هورمون رشد میترسم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برای همین نگران نباش و فکرت درگیر نکنانشالله که قد هم کشیده مامانشو خوشحال میکنه حسابی

فدات شم ایشالله دختر شما هم تو سن مناسب بلوغ بشه و به قد دلخواه برسه ومهم تر اینکه تنشون سلامت و بختشون بلند باشه 

فدات شم ایشالله دختر شما هم تو سن مناسب بلوغ بشه و به قد دلخواه برسه ومهم تر اینکه تنشون سلامت و بخت ...

قربونت برم عزیزمهربونم

انشالله برای همه دخترای این تاپیک بهترینها پیش بیاد

بخت و اقبالشون بلند باشه

سلام عزیزم دختر من از بهمن پارسال ۱۵۲ با موهاش به زور ۱۵۳ میشه حساب کنی .ولی قشنگ ۹ ماه ثابت مونده ‌ ...

سلام عزیزم دخترت کمبود هورمون رشد داشت که دکتر گفت بزنی و نزدی ؟ 

و اینکه بلوغ دخترت از چه سنی شروع شد که تو ۹ سالگی پریود شد ؟ یعنی بلوغش زودرس بوده ؟ تاخیر بلوغ چرا نزدی ؟ 

ممنون میشم جواب بدین عزیزم 

سلام عزیزم دخترت کمبود هورمون رشد داشت که دکتر گفت بزنی و نزدی ؟ و اینکه بلوغ دخترت از چه سنی شروع ش ...

ببین عزیزم دختر من با قد و وزن به نسبت خوبی پریود شد ولی بعد پریود رشدش کمتر شد کمبود هورمون رشد هم نداشت دکتر قید کردبه علت کمبود زمان باید هورمون رشد را شروع کنیم سه چهار تا متخصص غدد بردم و همگی گفتن با این شرایط بدون هورمون رشد بالاتر ۱۵۵ نمیشه .شوهرم مخالف بود و زیر بار نمی‌رفت فکر میکرد در حالت طبیعی رشد میکنه اطرافیان هم همه میگفتن رشد میکنه. خود دکتر ضد بلوغ برام ننوشت چون وزن خوبی داشت .و اینکه چرا زودتر براش ضد بلوغ نزدم چون دیر فهمیدم فکر میکردم حالا تا اول راهنمایی پریود نمیشه که یه دفعه دیدم ای وای بچه پریود شد .میتونستم با اصرار ۶ ماه بندازم عقب ولی اینقدر ترسیده بودم و مغزم اون روزا کار نمی‌کرد اطرافیان هم مرتب میگفتن رشد میکنه که متوسفانه حرفشون یک ریال نمی ارزید .نمیدونم والا قسمت ما این بود خوب و بدش را دیگه نمیدونم .

چند وقت‌پیش دختر همسایمون‌ با دو تا بچه پسر و قد و بالای بلند در اثر سرطان فوت کرد همه این عوامل باعث شد  ریسک نکنم و هورمون رشد نزنم بارها هم گفتم تو منطقه ما اکثریت دخترهای جوان همین قد هستند کمی بیشتر یا همین اندازه پس دختر من خیلی کوتاه نیست نسبت به اونا که بخوام خیلی الان خودم یا بچم را اذیت کنم .

تقریبا هم قد دختر منه ولی چون دختر من لاغره به زور شاید وزنش شده ۴۵ به نظرم هم اندازه به نظر برسن دخ ...

دختر منم ۵۰ هست پس خیلی فرقشون نیست .این قدر با بقیه بچه های فامیل مقایسه اش نکن با همکلاسی های خودش مقایسه اش کن اگه هم اندازه اونا هست الکی خودتون را اذیت نکنید .پسرهای الان هم اکثریت قد ۱۶۰ تا ۱۷۰ دارند حالا بلند هم داریم ولی یه پسر ۱۷۰ یه همسر ۱۵۵ بسیار هم مناسبش هست .مسلما با این مسیر در آینده دخترهای ۱۴۵ هم خواهیم داشت حالا تا آینده بچه های ما معلوم نیست دنیا چه طور بشه. خداروشکر من دیگه وجود دخترم و آرامشش برام مهم تر .

ورزش هم بله کششی رفت و فیتنس . الان کنترل وزنش برام مهم تر ولی دیگه رشدی نداشت ولی طناب و اینا دیگه اصلا نزد.منم دیگه اذیتش نمیکنم .

از بعد قضیه بچه برادرم دارم میبینم ژن‌منطقه ما همینه چه با آمپول چه بی آمپول .پس حتما انتخاب من بهترین انتخاب بوده .انشالله دخترهامون خوشبخت و عاقبت بخیر بشند بازم چند سال دیگه بیا یه احوالی از هم بپرسیم خدا رو چه دیدی شاید تجربیات جدیدی داشتیم 🥰🥰😁

دختر منم ۵۰ هست پس خیلی فرقشون نیست .این قدر با بقیه بچه های فامیل مقایسه اش نکن با همکلاسی های خودش ...

سلام عزیزم  دختر من در 11 سال و 9 ماە پریود شد با سن استخوانی 13و نیم و قد 149بعد پریود دکترش توڤف بلوغ و هورمونرشد نوشت که با مشورت  چند دکتر دیگه مخالف بودن و دیگه براش نزدم و گفتن هیچ تاثیری روی قدش نداره و فقط پریودش و متوقف میکنی و عوارض داروها وارد بدنش میشه . الان 3 ماهه پریودشده و نیم سانت کمتر هم رشد داشتە دکتر گفت دو تا سه سانت دیگه قدش رشد میکنه ولی من فکر میکنم یک سانت دیگه هم تغییر نکنه واقعا ناامید شدم و دارم دیوونه میشم که هیچ کاری نمیتونم برق انجام بدم هرروز کارم شده گریه و کلا زندگیم مختل شده 

سلام عزیزم دختر من در 11 سال و 9 ماە پریود شد با سن استخوانی 13و نیم و قد 149بعد پریود دکترش توڤف ب ...

تا ۷ سانت جای رشد داره .تا یک سال و نیم بعد پریود هم رشد میکنه ولی خیلی  کند .قدش عالی بوده برای پریود بگرد یه غدد معروف تر پیدا کن .ببرش حجامت قد من همین قد را هم دخترم از حجامت کشید .والا ما مکمل دادیم اونم زیاد  ال آرژنین هم خوب بود .بگرد یه غدد معروف تر تو شهرت پیدا کن و ببرش دخترت جای اینو داشته تا ۱۵۷ برسه تو خونه نشین .مگه غدد فقط یه نفر یه غدد معروف پیدا کن برو حضوری نوبت بگیر و ببرش .انشالله رشد میکنه .

سلام عزیزم دختر من در 11 سال و 9 ماە پریود شد با سن استخوانی 13و نیم و قد 149بعد پریود دکترش توڤف ب ...

ببین قرص امگا هزار یه روز در میان و ال آرژنین هزار هر شب   این قرص ها برای ما خیلی خوب بود .کلا امگا باعث رشد میشه یه مدت امتحان کن .هورمون رشد الان ایرانیه و خارجی گیر نمیاد و نهایت نهایت با زدن چندین ماه ۵ سانت تو رشد کلی دخترت تفاوت ایجاد میکنه.

سلام  انشالله دخترتون صحیح و سالم باشن اصلا غصه نخور  سلامتی مهمترین چیزه انشالله سفید بخت باشن  اونقد نباید قد برامون همه چیز باشه  تیپ اسپرت و عروسکی خیلی به اونایی که قدشوگ کوتاه میاد  و انشالله  بازم قد بکشه ببرش ورزش  مخصوصا کششی

عزیزم نشانه بلوغ دخترتون از کی متوجه شدین موهای زایدش از کی شروع به تیره شدن کرد   هاله سیگه یه کوچولو اومد جلو؟؟

ببین قرص امگا هزار یه روز در میان و ال آرژنین هزار هر شب این قرص ها برای ما خیلی خوب بود .کلا امگا ...

خانمی  با توجه به تجربه ای که دارید میشه بگید حدودا با این شرایط دخترم چقدر جا داره برای قد کشیدن 

خرداد حدود 4ماه پیش دخترم با سن 12سال و4ماه وسن 

استخوانی 12 سال وقد 143 هورمون رشد شروع کرد 

اولین چکاب سه ماه بعد 25 شهریور 146 شد 

دوماه دیگه چکاب داره و طبق گفته دکتر همین یکی دوماه 

باید پریود بشه 

وزن دخترم 32 کیلو هست کمبود وزن هم داره 

تا ۷ سانت جای رشد داره .تا یک سال و نیم بعد پریود هم رشد میکنه ولی خیلی کند .قدش عالی بوده برای پری ...

میگن صغحات رشدش خیلی سریع بستە میشه و باتوجە به عکس دستش گفتن شاید 6ماه دیگه یا کمتر رشد کنه . بردم تهران و دکتر پور متعبد و دکتر منشادی هم بردم گفتن توقف بلوغ و اصلا نباید بزنی چون پریود شده و اگه قرار باشه رشد کنه متوقف میشه. منشادی گفت هورمون و بزن ولی پور متعبد و مویدیان گفتن بی فایده س و عوارضش براش میمونه چون کمبود هورمون رشد نداره

ببین قرص امگا هزار یه روز در میان و ال آرژنین هزار هر شب این قرص ها برای ما خیلی خوب بود .کلا امگا ...

یه ماه امگا 3 و مولتی ویتامین بهش دادم ولی فرقی نکرد .چند روزه ال آرژنین و شروع کردم ولی دکتر میگفت هیچ تاثیی روی قد نداره