2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 589313 بازدید | 6381 پست

دختر من ۱۲ ساله و نیمش هست

قدش ۱۵۶ و وزن ۴۳ کیلو

تیرماه چند روز خیلی کم پریود شد و دیگه نشده تا الان

دکتر گفت ۶ ماه تا یکسال طول میکشه که منظم پریود شه

همش میگم کاش حداقل به ۱۶۰ برسه مثل خودم...

چون لاغره ریز به نظر میاد

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
سلام عزیزدلم نیم ساعت پیش رسیدمگوشی برداشتم بیام پیام بدم دیدم شما پیام دادید❤️بله رفتم گفت این زیاد ...

عزیز دلم خدا رو شکر که چیزی نبوده ..بلوغشم انشالله عالی پیش می‌ره میگم اگه اینقد حساسی کاش اصلا بیخیالش بشی دکتر هم نبری ..من که آمپول دخترم رو قطع کنم اصلا اصلااا به هیچ وجه حتی برای چکاپ دخترمو دکتر نمی‌برم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیز دلم خدا رو شکر که چیزی نبوده ..بلوغشم انشالله عالی پیش می‌ره میگم اگه اینقد حساسی کاش اصلا بیخی ...

اخه خیلی از عوارض امپول هورمونی میترسم

نمیدونم چیکار کنم واقعا

دخترت یه قد بگیر عزیزم انقدر مقاومت نکن

مطمینم رشد کرده

اخه خیلی از عوارض امپول هورمونی میترسمنمیدونم چیکار کنم واقعادخترت یه قد بگیر عزیزم انقدر مقاومت نکن ...

ولا منم بشدت میترسم واقعا هم پشیمانم با اینکه شکر خدا الان حدود دوسال میشه ولی عوارضی ندیدم ..۱۳ آبان میشه سه ماه اون موقع میگیرم قدشو 😬

۱۹ آبان ده سالش تموم میشه قدش سه ماهه نگرفتم سه ماه پیش ۱۴۳بود قد خودم ۱۶۱شوهرم ۱۷۸ من براش آمپول ضد ...

فقط آمپول؟ داروی تقویتی نداد دکتر؟ آخه دختر منم تحت نظره دکترش گفت بلوغ زود رس نداره ولی خیلی وزنش کمه یه ماه دیگه آزمایش داره. قدش 136وزنش 24البته با دارو به اینجا رسید وگرنه چارماه پیش 22و نیم بود. خودمم قدم 157.دخترم عید نوروز 10ساله میشه

فقط آمپول؟ داروی تقویتی نداد دکتر؟ آخه دختر منم تحت نظره دکترش گفت بلوغ زود رس نداره ولی خیلی وزنش ک ...

نه مکمل نداد چون وزنش زیاده نسبت به سنش فقط خودم کلسیم میدم چون امپولا باعث کمبود کلسیم میشن ..