2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 589347 بازدید | 6381 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزم دخترت قدش رو چند وایساد ؟مدت هاست نی نی سایت نیومدم

سلام عزیزم چه خوب شد اومدید همه اش تو فکرتون بودم که چی شد خوب تحمل کردید این همه مدت نیومدید 

دختر من همون 154 هست فکر کنم خرداد گرفتم چند بار شده بود 155 اما حالا چند روزی هست هر چی میگیرم شده 154  

دختر شما حالا چند شده؟ 

سلام عزیزم چه خوب شد اومدید همه اش تو فکرتون بودم که چی شد خوب تحمل کردید این همه مدت نیومدید دختر م ...

سلام عزیزم دختر من از بهمن پارسال ۱۵۲ با موهاش به زور ۱۵۳ میشه حساب کنی .ولی قشنگ ۹ ماه ثابت مونده ‌دیگه دکتر نبردم تابستان یه بار دیگه بردم‌حجامت یه میلی متر هم فرق نکرد تابستان باشگاه هم رفت  فرقی نکرد .منم پذیرفتم و دیگه اصلا بهش فکر نمیکنم .ولی تا دلت بخواد چاق شده که شده معضل جدید ما هی باید بگم کمتر بخور .بستنی نخور مثلا فست فود خوبت نیست .تمام بچه های کلاسشون شدن همقد و قواره دختر من اگه دو سه نفری بلند تر باشند احتمالا ژن‌منطقه ما همین حدود ‌حالا اگه حداقل ۱۵۷ شده بود که خیلی خوشحال تر میشدم ولی دقیقا همون قدی شد که دختر غدد گفت اگه هورمون رشد نزنی میشه .و دکتر غدد درست گفته بود. اکثریت مردم که میگفتن رشد میکنه به خاطر جهل و عدم اطلاعات به روزشون بود که میگفتن .گرچند برام دیگه مهم نیست انشالله که خوشبخت و عاقبت بخیر بشه و آینده اش درخشان باشه .

سلام عزیزم چه خوب شد اومدید همه اش تو فکرتون بودم که چی شد خوب تحمل کردید این همه مدت نیومدید دختر م ...

اینم بگم‌ دختر برادرم هم رفته تاخیر پریود زده البته خیلی زود زدن قبل اینکه رشد نهایی قبل پریودش را بکنه و ۶ ماه یه میلی متر فرق نکرده و اونا هم کلی اعصابشون خورد .کلا این معقوله قد یه اتفاق خیلی غیرقابل پیش بینی. ولی بازم اگه مراحل آخر قبل پریود تاخیر بزنن که بچه رشد نهاییش را کرده بهتر ‌گرچند دکتر به برادر من گفته بود اگه صبر کنید ۱۰ یا ۱۵ سانت دیگه کلا بلند میشه و صفحات رشدش بسته میشه اینه که هیچ دو بچه ای تو این معقوله مثل هم نیستند و قد بالای ۱۵۵ تو دختران آینده ما و بسته به منطقه زندگی خیلی کم خواهد بود و اکثریت حدود همین ۱۵۵ خواهند شد چه با آمپول چه بی آمپول. و بهترین راه اعتماد به یه دکتر غدد دلسوز و معروف است .

من‌پشیمان نیستم چرا هورمون رشد نزدم .قسمت این بود ولی همچنان پشیمانم چرا ۶ ماه پریودش عقب ننداختم مسلما ۱۵۷ میشد.حالا همش کفش پاشنه بلند میپوشه و با کفش حول و حوش خودم میشه دیگه هر دو پذیرفتیم و بهش فکر نمی‌کنیم.

۹ سال و ۹ ماه با قد ۱۴۶ و کلا ۶ سانت رشد کرد با هزار بدبختی و راه و ورزش و حجامت و تغذیه و ....

سن استخوانیش چند بود اون موقع؟؟قد خودتون و همسرتون چنده ؟؟دختر من هنوز داره آمپول میزنه