2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 588785 بازدید | 6363 پست
سن استخوانیش از سن خودش کمتر حالا حالا وقت داره تا رشد کنه.. احتمالا از کمبود هورمون رسد ک سن استخ ...

ممنون عزیزم خداکنه اینطور بشه 

سن استخوانی امکان نداره درعرض یک سال دوسه سال رشد کنه؟ 

ممنون عزیزم خداکنه اینطور بشه سن استخوانی امکان نداره درعرض یک سال دوسه سال رشد کنه؟

چرا ممکن تو دوران بلوغ سن استخوانی ممکن تو 1سال. 2 سال بیشتر بشه. الان مشکل همه ماها ک اینجا جمع شدیم همینه دیگه 😂 بچهامون همه سن استخوانی شون یهو زیاد شد و احتمال توقف رشد دارن 

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا ممکن تو دوران بلوغ سن استخوانی ممکن تو 1سال. 2 سال بیشتر بشه. الان مشکل همه ماها ک اینجا جمع شدی ...

درستە دختر من هشت ماه قبل پریود 12 بود ولی پریود شد سن استخوانش شد 13 و نیم الان هم حتما 14 شده

درستە دختر من هشت ماه قبل پریود 12 بود ولی پریود شد سن استخوانش شد 13 و نیم الان هم حتما 14 شده

اره دیکه نزدیک بلوغ خیلی سریع استخوان ها رشد میکنن 🥲

فروردین 1402 که اولین ویزیت پیش دکتر بردم گفتن 18 ماه دیگه پریود میشن اونموقع تازه سینه برجسته شده ب ...

معمولا سه سال بعداز علاعم بلوغ پریود میشن بخاطر همین میگم ..دکترا همیشه کمتر میگن

موقع امپول هم یکی دو هفته استراحت میدادمش معده ش اذیت میشد هر روز بخوره.. راستی قد دخترت نگرفتی؟؟ ...

نه امروز می‌گفت قدم رو بگیر وای دلمو انگاری رخت توش شستن نگرفتم ۱۳ آبان میشه سه ماه میگیرم حتما اینجا میگم بهتون

نه امروز می‌گفت قدم رو بگیر وای دلمو انگاری رخت توش شستن نگرفتم ۱۳ آبان میشه سه ماه میگیرم حتما اینج ...

وای خدا یا دختر تو چقد طاقت داری 😂😂😂

قرص ش سنگین برا معده بچه هفته ای دو سه بار بهش نصف بده.  انشالله ک بلند شده باشه قدش

وای خدا یا دختر تو چقد طاقت داری 😂😂😂 قرص ش سنگین برا معده بچه هفته ای دو سه بار بهش نصف بده. ان ...

اوایل آمپول دوسه روز یکبار قدشو میگرفتم😂😂ولی الان تو دلم آشوبه ولی خودمو کنترل میکنم ..اره هرروز نمیدم دیروز ندادم ولی امروز آره

وای خدا یا دختر تو چقد طاقت داری 😂😂😂 قرص ش سنگین برا معده بچه هفته ای دو سه بار بهش نصف بده. ان ...

عزیزم شربت آل آرژنین رو روزی چقدر میدی؟؟من قرصشو گرفتم دوتا دادم خورد هفته ای یه دونه دیگه ترسیدم ندادم به نظرت شربتش رو بخرم براش؟

عزیزم شربت آل آرژنین رو روزی چقدر میدی؟؟من قرصشو گرفتم دوتا دادم خورد هفته ای یه دونه دیگه ترسیدم ند ...

1 قاشق غذا خوری بهش میدم..  ب نظرم شربت بهتر برا اینا چون بچه ن قرص ش معده شون اذیت میکنه  من ب پسرم هم بعضی وقتها میدم اصلا معده درد و اینا نداره