2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 589313 بازدید | 6381 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خودم 160 همسرم 170 بله مادربزرگ و عمه هاش قدکوتاهن و زیر 155 هستن

قد خودتون متوسطه شوهرتون کوتاه ..باز پناه بر خدا فک نکنم دخترتون فعلا پریود بشه چون سن استخوانی عقبه احتمالا وزنش هم کم باشه 

قد خودتون متوسطه شوهرتون کوتاه ..باز پناه بر خدا فک نکنم دخترتون فعلا پریود بشه چون سن استخوانی عقبه ...

اشتباه رو پیام من ریپلای زدید دختر من پریود شده و قدش 149 دو ماهه پرود شده و سن استخوانش دوسال بزرگتره

فعلا وقت داره ورزش بفرستین احتمالا یک سال دیگه پریود بشه

فروردین 1402 که اولین ویزیت پیش دکتر بردم گفتن 18 ماه دیگه پریود میشن اونموقع تازه سینه برجسته شده بود 

الان تقریبا همون 18 ماه هست 

4 ماه پیش سن استخوانی 12 بود حدود 3ماه کمتر ازسن شناسنامه 

شما با چه حسابی میگید 1سال دیگه پریود میشه؟ 

شما ال آرپنین هم میدن . من دیروز ال آرژنین 1000 گرفتم بهش دادم حالت تهوع و معده درد شدیدی داشت و گری ...

من شربت ش میدم حالت تهوع اینا نمیاره چون دوزش برا بچهاس ولی خیلی بد مزه س ب زور میخوره

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
حتی زمان تزریق امپول؟؟بین کلسیم یک ماه فاصله میندازی؟

موقع امپول هم یکی دو هفته استراحت میدادمش  معده ش اذیت میشد هر روز بخوره..  راستی قد دخترت نگرفتی؟؟ همش تو فکرشم 

چهارماه پیش سن استخوانی دخترم 12 سال بود به نظرتون این چندماه با چه سرعتی رشد خواهد کرد؟

سن استخوانیش از سن خودش کمتر  حالا حالا وقت داره تا رشد کنه..  احتمالا از کمبود هورمون رسد ک سن استخوانیش تاهیر داشته. به نظرم کم کم 157 میشه