2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 595800 بازدید | 6484 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزمدختر منم از نزدیک ۸ سالگی موهای زاید زیربغل و زهار دراومدازمایش هورمونی مشکلی نداشتموهای ز ...

ممنونم عزیز از توضیحاتت،دخترمن یهویی وزنش رفته بالا من خودم میگم سینه هاش بزرگتر شده باباش میگه از تپلی هست و ربطی نداره

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
به نظرم این قسمت مهم هست به این میگن صفحه ی رشد تو اینترنت که من نگاه کردم این قسمت مهمه

دقیقا همون

تو فلش هم من زدم

اول اون توپی ها جمع میشن و در انتها به استخوان درشت وصل میشن و صفحات کامل بسته میشه

ممنونم عزیز از توضیحاتت،دخترمن یهویی وزنش رفته بالا من خودم میگم سینه هاش بزرگتر شده باباش میگه از ت ...

ببین از تپلی باشه فشار بدی نرمه و درد نداره

اما وقتی از بلوغ باشه فقط هاله مثل فندق میزنه بیرون و فشار بدی برجستگی حس میکنی و خیلی درد داره

عکسی که فرستادم را نگاه کنید اون قسمت که علامت زدم مهمه دو تا عکس هم یه کم با هم فرق دارند

امروز با دکتر پور متعبد آنلاین صحبت کردم و عکس وبراش فرستادم گفت یه مقدار هنوز صفحاتش بازه و 6 ماه تا یکسال وقت داره که رشد کنه . گفتم هورمون رشد و بزنم گفت هیچ فایده ای نداره و عوارض داره براش چون به 150 رسیده دیگه هورمون رشدش کم نیست گفت بدنش و دستکاری نکن که مشکل براش بوجود نیاد  . حالا دختر من اصلا پاییز و زمستان رشدی نداره و تا بهار معلوم نیست که صفحاتش باز باشه یا نه

ببین از تپلی باشه فشار بدی نرمه و درد ندارهاما وقتی از بلوغ باشه فقط هاله مثل فندق میزنه بیرون و فشا ...

آها فقط هاله بزرگ میشه؟دخترمن کل اون قسمت سفید دور هاله تپلی و برجسته شده

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
امروز با دکتر پور متعبد آنلاین صحبت کردم و عکس وبراش فرستادم گفت یه مقدار هنوز صفحاتش بازه و 6 ماه ت ...

تلقین فصلی نکن

بهش مکمل‌بده و‌حسایی ازش کار بکش ورزش کنه

من قول میدم بهت ۷-۸ سانت رشد میکنه

تلقین فصلی نکنبهش مکمل‌بده و‌حسایی ازش کار بکش ورزش کنهمن قول میدم بهت ۷-۸ سانت رشد میکنه

گفتم ال آرژنین بدم بهش گفت هیچ فایده ای نداره . فقط گفت مولتی ویتامین بده و پرسید شیر میخوره گفتم دو لیوان گفت کلسیم هم نیاز نداره

اینقد استرس داشتم میگفتن احتمالا بعد چهار ماهصفحاتش بستە میشه

منکه انقد استرس دارم اصلا جرات نمیکنم عکس ش بگیرم... ولی ب نظرم صفحات بتزه هنوز شاید بیشتر 1 سال هم وقت باشه

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
خدا کنه ولی حسم میگهه دیگه رشد نمیکنه و همینقد میمونه

من عکس تو نت زیاد نگاه میکنم اونا ک بسته میشن کامل بهم چسبیده میشن..  تازه سن استخوانیش 13 معلوم ک فعلا باز 

خدا کنه ولی حسم میگهه دیگه رشد نمیکنه و همینقد میمونه

اینو نگاه کن کامل بهم چسبیده  ولی ی شیار کوچولو هم نشونه اینه ک باز