2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 590743 بازدید | 6408 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما موی دست و پا تو دختر چهار ساله هم بلوغ زودرس  هست ؟؟؟

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام

سلام دوستان

من دیروز رفتم مراسم مادربزرگم

بعد حدود دوسال نوه های داییم رو دیدم

دوتا دختر حدود ۱۵-۱۶ساله از دوتا پسرداییم

پسردایی هام خیلی معمولی و خانمهاشون کوتاه  حدود ۱۵۵ اینا

این دوتا دختر شاید بگم حدود ۱۷۰-۱۷۳ اینا میشدن از پدراشون ۵ سانت حتی بلندتر 

شاید قبلا برام عادی بود

اما الان که مشکل قد دخترمو دارم به همه چی توجه میکنم

و حساس شدم

از خواهرم پرسیدم چقدر این دخترا بلند شدن یهو

گفت جفتشون امپول زدن پیش یه دکتر رفتن تو محلشون

گفتم میشه بپرسی گفت نه( جاریهاش) میشن و‌تو یه ساختمان هستن

بنظرتون چه امپولی زدن؟

سلام دوستانمن دیروز رفتم مراسم مادربزرگمبعد حدود دوسال نوه های داییم رو دیدمدوتا دختر حدود ۱۵-۱۶ساله ...

منم یکی از آشناها کل طایفه پدری و مادری حتا چند نسل هم کوتاه بودن ولی دختراش خیلی قد بلندن و واقعا تعجب میکنم . بگردی کل فاملشون یه دونه قد متوسط هم ندارن ولی بچە های اینا قد بلند .از دکتردخترم پرسیدم که یه همچین چیزی هست گفت شانس اون بچه ها ژن قد کوتاهی تو اونا تغییر کرده و میگفت گاها بعد چند نسل ژن تغییر میکنه میگفت احتمال داره بچه شما بهش رسیده باشه ولی برای به خودش نرسه 

منم یکی از آشناها کل طایفه پدری و مادری حتا چند نسل هم کوتاه بودن ولی دختراش خیلی قد بلندن و واقعا ت ...

میدونی اگر فقط یکیشون بود میگفتم بله شاید ژنتیکش به صدنسل قبلش رفته یه بلند بوده اگر

ولی چون هردو دختر عمو همزمان باهم بلند شدن برام عجیب بود برای همین شک کردم و پرسیدم

و اینکه خواهرم میدونست دکتر رفتن و امپول زدن اما چه امپولی نه

شاید چون تو این وادیها نیست

میدونی اگر فقط یکیشون بود میگفتم بله شاید ژنتیکش به صدنسل قبلش رفته یه بلند بوده اگرولی چون هردو دخت ...

صدرصد امپپل رشد زده. پسر برادر شوهرم قدش کوتاه بود خیلی پلی خواهراش قد 175.مامانش بردش دکتر میگفت ی امپول میزد بچه رشد کرد فکر کنم همین هورمون رشد چون یهو قد کشید الان خدود 175 تا 180.هست برا 10 سال پیش دقیق نمیدونم چه امپولی زد

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
خانما موی دست و پا تو دختر چهار ساله هم بلوغ زودرس هست ؟؟؟

اون بخاطر اینکه ژنش پرمو ربطی ب بلوغ زودرس نداره.  مهم ترین علامت بلوغ رشد سینه س

صدرصد امپپل رشد زده. پسر برادر شوهرم قدش کوتاه بود خیلی پلی خواهراش قد 175.مامانش بردش دکتر میگفت ی ...

مامان مهرساجان بنظرت به آدلیا جواب میده بزنم

شاید دارم تلاش بیجا میکنم ولی اصلا دلم نمیخواد ۱۵۰ بشه بچه م

مامان مهرساجان بنظرت به آدلیا جواب میده بزنمشاید دارم تلاش بیجا میکنم ولی اصلا دلم نمیخواد ۱۵۰ بشه ب ...

نمیدونم والا من خودم اطلاعاتم ضعیف برا این امپول ولی شپهرم پرستار ازش پرسیدم میکه اگ کسی کمبود هورمون رشد داشته باشه خیلی تاثیر داره و رشد میکنه ولی اک برا ادم عادی بزنی خوب نیست عوارض داره.