2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 590746 بازدید | 6408 پست
دکتر لیلا مهدیزاده رو میگین؟ منم باهاش صحبت کردم وهمون داروهارو نوشتە و پودر گین آپ .و آمپول ویتامین ...

امتولدین و براش میزنی ؟؟؟؟چند تا امپول نوشته ؟؟؟دخترشما چن سالشه ؟؟؟شربت ارژنتین و کیندر و کلسیم هم داد؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

امتولدین و براش میزنی ؟؟؟؟چند تا امپول نوشته ؟؟؟دخترشما چن سالشه ؟؟؟شربت ارژنتین و کیندر و کلسیم هم ...

هنوز داروها رو نگرفتم . پنج هفتە س که قرص ویتامین دی میدم. بهش گفتم که قرص میدم گفت نده و آمپول بزن

هنوز داروها رو نگرفتم . پنج هفتە س که قرص ویتامین دی میدم. بهش گفتم که قرص میدم گفت نده و آمپول بزن

بیا اینجا بی زحمت بگو امپول ها رو میزنی یا ن و دوزش چنده ،،ب ما گفت ۳ هفته پشت سر هم امپول ،میترسم بزنم دوزش زیاده ،،،البته ک دخترم خیلی وقته ویتامین دی نخورده ، امپول ویتامین دی یک دوز بیشتر نداره اونم ۳۰۰ هزاره 

من یکی از داروها رو تو شهرمون پیدا نکردم اهواز هم رفتم چند تا داروخانه نداشت قرص جوشان ارژنین 

من یکی از داروها رو تو شهرمون پیدا نکردم اهواز هم رفتم چند تا داروخانه نداشت قرص جوشان ارژنین

Amp vit D3
سه عدد
هر هفته یکی

Syrup osteocare
هرشب پنج سیسی
Syrup vitargin
هر۱۲ ساعت پنج سییسی
Tab l arginin 1000
Mg
۶۰عدد
هر۱۲ ساعت یکی.
Syrup multi cod kinder
هرشب پنج سیسی
Powder gain up

برای دخترم این داروها رو نوشته ولی هنوز تهیه نکردم و شماره یه داروخانه  رو برام فرستاد و گفت بگو برات پست میکنن

Amp vit D3سه عددهر هفته یکیSyrup osteocareهرشب پنج سیسیSyrup vitarginهر۱۲ ساعت پنج سییسیTab l argini ...

برا منم دقیقا همبن فقط آخری رو نداشت، خودت گفتی دخترت ضعیفه ،خوب شد برا دخترم ننوشت دخترم داره چاق میشه

هورمون و دوست ندارم چون وسواسی دارم بدتر دیونه میشم بخدا در مقابل قد جبهه میگیره تا اسم قد میاد میگه ...

دخترتون مثل دختره منه هر چی میگم گوش نمیده فقط میگه نمیخوام قدم کوتاه باشه شما کوتاهید نمی دونه که قدش به من نمیرسه بهش هم میگم چی بخور چی نخور اصلا گوش نمیده فقط بلده فلانی خوش به حالش چقدر قدش بلند شده دل منو میسوزونه چقدر بهش میگم اگر می خواهی بلند بشی باید ورزش کنی و غذای سالم بخوری اصلا گوش نمیده عاشق شیرینی هست 

نه نگفتم . قدش 150 و وزنش 45 و نیمه

اگه میشه چند ماه یکبار قد دخترتون را بگید که تجربه بشه بفهمیم چه روشی بهترین بوده 

یه مامانی بود دخترش، همراه دختر من پریود شده بود چند ماهی قدش را می‌گفت از اردیبهشت تا حالا دیگه نیومد بگه نتیجه چی شد 

اگه میشه چند ماه یکبار قد دخترتون را بگید که تجربه بشه بفهمیم چه روشی بهترین بوده یه مامانی بود دختر ...

دو ماه پیش که پریود شد 149 بود الان صبح ها که از خواب بیدار میشه 151 ولی بعد ظهرا میشه 150

یعنی هم صبح میگیرید هم بعد از ظهر همون ظهر بگیرید درسته تصمیم گرفتید برای تزريق هورمون ها؟

همسرم میگه به هیچ عنوان اجازه نمیدم . یه خانم تو بهداشت گفتە بود که بچه هایی داشتیم که بعد پریود براشون تزریق کردن الان که دبیرستانی هستن کلی مشکل براشون پیش اومده