2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 591127 بازدید | 6423 پست

سلام مامانای امشب خیلی خیلی دلم گرفته خیلی

رفتیم با مادر دوست های دخترم بیرون با بچه ها 

یکی از مادرا در اومد گفت دخترتو ببر پیش ریاحی خیلی نیاز داره دیگه دخترت 

دخترم ۱۱ سال تازه سیته هاش دراومده با قد ۱۳۵ تقریبا 

خیلی ناراحت شدم بعد بچهدها هم اومدن اولش نبودت بعد دخترم رسید بمیرم برا دل دخترم 

جامعه یه جوری شده این بچه فگر میکنه یه عیبی داره بگو زن گنده جلو بچه ها چرا حرف میزنی

چند روز پیش دخترم تو کلاس گفته بود خانم منم میتونم با چند تا از بچه ها کمکتون والیبال کار کنیم با بچه ها معلم ورزش ندارن خانمشون گفته بود تو فعلا ۶ سانت بلند شو 

واگذارش کردم ب خدا 

خانما با این بدبختی ک داره ب من و دخترم میرسه از قد نباید براش هورمون میزدم ؟؟؟؟دخترم از جانب قدش خیلی تحت فشاره چون یا بچه ها بیشعورن یا معلما 

پارسال معلم میخواسته بزارش برا مسئول کتابخونه یکی از بچه ها از حسادتش گفت خاتم فلانی قدش کوتاست نزارش 

خانمم گفت آره فلانی تو بیا 

اینا درده درد عمیقی هم هست لعنت ب همشون 

سلام مامانای امشب خیلی خیلی دلم گرفته خیلیرفتیم با مادر دوست های دخترم بیرون با بچه ها یکی از مادرا ...

عزیزممم بمیرم براتون خودتون رو ناراحت نکنید ..حالا یه عده میگن به جای قد به فکر اعتماد به نفس بچتون باشین . مگه جامعه مون میزاره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مامانای امشب خیلی خیلی دلم گرفته خیلیرفتیم با مادر دوست های دخترم بیرون با بچه ها یکی از مادرا ...

تا دیر نشده دکتر ببرش وقتی خودش نگران قدش هست ..کاش دختر من همکاری میکرد ..پدرم رو درآورده 

عزیزممم بمیرم براتون خودتون رو ناراحت نکنید ..حالا یه عده میگن به جای قد به فکر اعتماد به نفس بچتون ...

بخدا دیگه حوصله زندگی ندارم بگو ب تو چ ربطی داره آخه حالا جلو من میخواد بگه بگه ،جلو بچه زبونتو کوتاه کن ،بمیرم برا بچم

دخترم دوست داره تو همه جیز دخالت کنه هوش اجتماعی بالایی داره از همه زرنگتر ولی معلم حسابش نمیکنه نمیدونم چرا معلما اینجوری میکنن خدا ازشون نگذره،،

به نظرم دخترتون قدش به ۱۶۰میرسه چون میگی با قد۱۳۵ الان سینش جوانه زده .‌دخترتون یهو رشد می‌کنه ولی خب فرصت طلایی رو از دست نده هرکاری میتونی براش انجام بده 

بخدا دیگه حوصله زندگی ندارم بگو ب تو چ ربطی داره آخه حالا جلو من میخواد بگه بگه ،جلو بچه زبونتو کوتا ...

چرا با معلمش صحبت نمیکنی ..اگه ادامه داد مدرسه ش رو عوض کن گناه داره بچه ...قد خودتو همسرت چنده؟

تا دیر نشده دکتر ببرش وقتی خودش نگران قدش هست ..کاش دختر من همکاری میکرد ..پدرم رو درآورده

عزیزم چ همکاری ،بخدا اینقد تغذیش بد بوده تا حالا همش دنبال اشعال جیپس و پفک و فست فود امشب باش دعوا کردم گفتم اگه ناراحتی دیگه نخور، همین ک علاعم بلوع پیدا کرده برا همبن اشعالاست 

وگرنه با این قد زود بود دلمو خون کرده بخدا، ،بش میگم ناراحتی بارفیکس بزن 

دوره افزایش قد براش گرفتم گفتم تابستون استفاده کن همه تمرین کزدن ۳ ۴ سانت بلند شدت 

میگی ببرم دکتر میخواد چیکار کنه هورمون بزنه ,میترسم از  هورمون 

عزیزم چ همکاری ،بخدا اینقد تغذیش بد بوده تا حالا همش دنبال اشعال جیپس و پفک و فست فود امشب باش دعوا ...

عزیزم دخترتون بلوغش اصلااااا زود شروع نشده پس میخواستی ۲۰سالگی شروع بشه؟؟من چی بگم که دخترم از ۸شروع شد براش آمپول میزنم ..همکاری که میگم تغذیش بده به هوله میخوره چاق شده تو ورزش کردن اذیت می‌کنه ..دخترت که الان عاقل‌تر هست بهش بگو اگه دوست داری بلند بشی هله هوله نخور ورزش کن خودتم براش مکمل بگیر جهشش داره شروع میشه الان بهترین فرصته ..دکتر ببر اگه صلاح بدونه هورمون رشد میده اگرم نه مکمل میده خیلی تاثیر داره

بکی از مامانا گفت دخترش پریود شده اصلا باورم نمیشد لاغر چوب خشک انگار میخواد بشکنه اینقد لاغره

ولی مامانش گفت تعدیش ب شدت بد بوده همش فست فود و انرژی زا می‌خورده و قدش حدود ۱۵۰ بود مامانش ۱۶۵ و باباش ۱۷۰

از اون طرف یه دختری ک بشدت مامان باباش ب غدا حساس هستن با قد ۱۵۷ هنور پریود نشده ،تعدیه خیلی مهمه 

همش ب ژنتیکه سرعت رشدش پاییته

الان دیگه باید جهشش شروع بشه تلاشت رو بکن بعد مث امروز از حرف کسی دلت نشکنه .‌اصلااا پشت گوش نندازی .‌به امام حسین قسم من سال اول برای پول آمپول هرماهههه من قرض میگرفتم از دوست و آشنا گرون هم بود برای دخترم ۲۸روز ۱۵۰۰ دیگه خرجای آزمایش و ..‌‌‌‌...بماند

بکی از مامانا گفت دخترش پریود شده اصلا باورم نمیشد لاغر چوب خشک انگار میخواد بشکنه اینقد لاغرهولی ما ...

قطعا مهمه منم هرچی به دخترم میگم گوش نمیده حدود سه هفته خوب بود باور کن کمی لاغر شد الان باز شروع شده چیپس نوشمک پیتزا .......

عزیزم دخترتون بلوغش اصلااااا زود شروع نشده پس میخواستی ۲۰سالگی شروع بشه؟؟من چی بگم که دخترم از ۸شروع ...

هورمون و دوست ندارم چون وسواسی دارم بدتر دیونه میشم 

بخدا در مقابل قد جبهه میگیره تا اسم قد میاد میگه خوشبحال فلانی قد بلنده بخدا میسوزم میمیرم از ناراحتی 

حاصر نیست کوچکترین همکاری کنه والیبال میره ولی فایده نداره چیزی ندیدم تو والیبال 

الان میخوام مکمل و شروع کنم