2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 591115 بازدید | 6423 پست
عزیزم شما دیگه نباید نگران باشی پریود هم بشه مشکلی نداره هم قدش خوبه هم سنش اصلا نگران نباش چون وزنش ...

میدونی میترسم یهو پریود بشه الان دوران مدرسه س خیلی سخت. دلم میخواد تابستون باشه اذیت نشه. الان 42 کیلو وزنش کاش قدش هم یکم بلندتر بشه خیالم راحت تر بشه ک دیکه بعدش قد نکشید غصه ش نخورم

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مامانای امشب خیلی خیلی دلم گرفته خیلیرفتیم با مادر دوست های دخترم بیرون با بچه ها یکی از مادرا ...

سلام عزیزم..  دیکه متاسفانه همه ادما ک شعور ندارن حرف زدن بلد نیستن  همیشه ب قد گیر نمیدن به همه چیز ادم گیر میدن به دختر منم یکی از فامیل نزدیک درومد گفت بحای قد داری از دماغ رشد میکنی؟؟ میخندید. نمیدونست برا ی دهتر نوجپان ک تو بلوغ چقد این حرفش رو اعتماد ب نفسش تاثیر داره..  بعضی ها کلا بیشعورن بهشون فکر نکن. 

اگ هورمون رشد ش کمه باید امپول رشد بزنه والا رشد عرضی پیدا میکنه.. اگ عکس مچ دستش بگیری و سنش کمتر از سن خودش باشه دکتر براش مینویسه

۱۵۴ ،۱۶۵

دحترت احتمال خیلی زیاد 153 میشه قدش  رشدش تازه از الان ک سینه ش جوانه زده شروع میشه.. از الان تا 4 سال دیگه 20 سانتی رشد میکنه 

شربت هم وتا ارژنین ،کلسیم و کیندر نوشته ک میگیرم اینا رو ارژنین هم نوشتهبخدا دوست ندارم برم کورش ریا ...

شادی جون کدوم شهر خوزستانی؟؟ 

دحترت احتمال خیلی زیاد 153 میشه قدش رشدش تازه از الان ک سینه ش جوانه زده شروع میشه.. از الان تا 4 س ...

اره عزیزم زیاد زیاد ۱۵۳ بشه ،،خودم میگم ۱۵۰ میشه 

میدونی بعصیا آلان مثلا دو سال از پریودیشون گذشته ۱۵۳ هستن از بچه های کلاس  منطورمه، اینا خودشون رو کوتاه نمیدونن و اعتماد ب نفس بالایی دارن  در صورتی ک در نهایت هم قد هم‌هستن

ولی دختر من ک تو کوچکی خیلی ضربه دیده از قدش خیلی سخته میترسم برا آیندش خود منم کوتاه بودم همیشه نیمکت اول و از همه کوتاهنر بودم

ولی چون اجتماعی نبودم و ساکت بودم خیلی تو چیزهای مختلف وارد نمی‌شدم و کسی بم حرفی نمیزد

ولی دخترم فوق العاده اجتماعیه تو کلاس دوست داره دیده بشه

یه خانمی به بار بم گفت دخترتو نفرست والیبال اعتماد ب نفسش کم میشه راست می‌گفت والیبال برا کوتاه ها خوب نیست دخترم عاشقه ورزشه نمیدونم چی بفرستم ک موفق بشه و رو قدش هم تاثیر مثبت بزاره ولی والیبال رو ادامه میده نمیزارم ول کنه

خدا خیر بده مربی والیبالشون رو خیلی ب دخترم اعتماد ب نفس داد 

دخترمو گذاشت با حرفه ای ها با این ک قدش کوتاه بود کاش همه ی آدم ها اینقد خوب بودن چون دید دخترم چقدر تلاش میکنه و براش مهمه 

اره عزیزم زیاد زیاد ۱۵۳ بشه ،،خودم میگم ۱۵۰ میشه میدونی بعصیا آلان مثلا دو سال از پریودیشون گذشته ۱۵ ...

بهش توضیح بده ک همه تو ی سنی قد نمیکشن بعضی ها زود بزرگ میشن بعضی ها اروم اروم بزرگ میشن.. امسال رشدش بیشتر میشه انشالله مکمل ها رو ک بخوره بیشتر هم قد میکشه

اینکه سنش بالاتره یه کم کار رو مشکل کرده وگرنه بالاتر هم گفتم دوستم با شروع پریود برای دخترش آمپول ش ...

از 9 سالگی میبردم دکتر و با یه دکتر دیگە هم آنلاین ویزیت میشد هردو میگفتن خوبه . دختر من جهش دوره بلوغ و نداشت فقطسن استخوانش بالا رفت

[QUOTE=355669220]من بااینکه تغذیش بده ولی خودم هر روز با دعوا بهش بادام گردو کشک محلی تخم مرغ هفته ا ...

دکتر لیلا مهدیزاده رو میگین؟ منم باهاش صحبت کردم وهمون داروهارو نوشتە و پودر گین آپ .و آمپول ویتامین دی و .ال آرژنین هزار که روزی دوتا باید بخوره. هنوز داروها رو نگرفتم

دکتر لیلا مهدیزاده رو میگین؟ منم باهاش صحبت کردم وهمون داروهارو نوشتە و پودر گین آپ .و آمپول ویتامین ...

گین اپ چاق کننده س ب نظرم نگیر. چاقی برا بچها این سن خوب نیست

درستە یه مدت خیلی وزنش پایین بود بردم دکتر تغذیه براش گین آپ داد و وزن گرفت

هرچی چربی کمتری داشته باشه بهتر چون چربی باعث میشه هورمون زنانه بیشتر تولید بشه بلوغ سریع تر پیش بره