2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 595789 بازدید | 6484 پست
الان دیگه باید جهشش شروع بشه تلاشت رو بکن بعد مث امروز از حرف کسی دلت نشکنه .‌اصلااا پشت گوش نندازی ...

همش فکر میکنم این بچه یه عیبی داره حالا خودمم کوچولو بودم ولی بخدا جامعه بد شده همه برا همه چی نظر میدن

بکی از مامانا گفت دخترش پریود شده اصلا باورم نمیشد لاغر چوب خشک انگار میخواد بشکنه اینقد لاغرهولی ما ...

من بااینکه تغذیش بده ولی خودم هر روز با دعوا بهش بادام گردو کشک محلی تخم مرغ هفته ای یکی دوبار چون بشدت بدش میاد ‌‌این چیزا رو با زور و دعوا بهش میدم مکمل هم مرتب نمیخوره ولی روزایی که یادمه میدم حتما 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هورمون و دوست ندارم چون وسواسی دارم بدتر دیونه میشم بخدا در مقابل قد جبهه میگیره تا اسم قد میاد میگه ...

لجبازن بچه های الان ..من دیشب بهش گفتم چند سال دیگه پشیمون میشی اون موقع گریه زاری افسرده بشی عین س.گ کتکت میزنم یا الان تلاشتو بکن یا بعدا حق اعتراض نداری 

هورمون و دوست ندارم چون وسواسی دارم بدتر دیونه میشم بخدا در مقابل قد جبهه میگیره تا اسم قد میاد میگه ...

منم حقیقت با هورمون رشد مخالفم چون وسواس فکری شدیددددد دارم وگرنه عوارضی ندیدم تو اطرافیان که زدن

همش فکر میکنم این بچه یه عیبی داره حالا خودمم کوچولو بودم ولی بخدا جامعه بد شده همه برا همه چی نظر م ...

ببین عزیزم الان هرجورررر باشی یه عیبی میزارن چاق لاغر بلند کوتاه سفید سیاه همیشه تلاش ما آدما اینه دل همدیگه رو بشکنیم با این حرفامون

[QUOTE=355669220]من بااینکه تغذیش بده ولی خودم هر روز با دعوا بهش بادام گردو کشک محلی تخم مرغ هفته ای یکی دوبار چون ب ...[/QUOTE

اگه یادت باشه گقتم آنلاین دکتر ی رو پیدا کردم تو شیراز ویزیت آنلاین گرفتم امپول ویتامین دی نوشته بود

رفتم داروخانه گفت این امپول خیلی دوزش بالاست دکتر برای ۳ هفته ۳ بار نوشته تزریق بشه ،،،،،دختره گفت خوب نیست خیلی زیاده 

۳۰۰/۰۰۰ دوزشه

قرص های ک میخوریم ۵۰ هزاره 

دیگه نمیگیریم میترسم

ببین عزیزم الان هرجورررر باشی یه عیبی میزارن چاق لاغر بلند کوتاه سفید سیاه همیشه تلاش ما آدما اینه د ...

شربت هم وتا ارژنین ،کلسیم و کیندر نوشته ک میگیرم اینا رو ارژنین هم نوشته

بخدا دوست ندارم برم کورش ریاحی حاصر ررر نیست یه دونه شربت بنویسه ،،،خوب همینان دیگه شربت ها

[QUOTE=355669220]من بااینکه تغذیش بده ولی خودم هر روز با دعوا بهش بادام گردو کشک محلی تخم مرغ هفته ا ...

اره یادمه همون قرص ها رو بده یک ماه اول هفته ای یه دونه ماه دوم دوهفته یک دونه بعد ماهی یکی ..من واقعا معجزه ش رو تو رشد دخترم دیدم حیف دوز امپولاش یادم نیس اون موقع سه سالش بود

شربت هم وتا ارژنین ،کلسیم و کیندر نوشته ک میگیرم اینا رو ارژنین هم نوشتهبخدا دوست ندارم برم کورش ریا ...

خودت همینا رو بخر طبق دستور داروخانه‌ یا مامانی اینجا که تجربه دارن بهش بده

اره یادمه همون قرص ها رو بده یک ماه اول هفته ای یه دونه ماه دوم دوهفته یک دونه بعد ماهی یکی ..من واق ...

داروخانه گفت ویتامین دی یک دوز بیشتر نداره ،،،حالا مطمعنی ویتامین دی بود؟؟؟؟؟؟اگه بود همون ۳۰۰ هزار بوده

اره یادمه همون قرص ها رو بده یک ماه اول هفته ای یه دونه ماه دوم دوهفته یک دونه بعد ماهی یکی ..من واق ...

البته دختر من بعد آمپول ها اول قطره براش نوشت یه مدت بعد قرص ولی خب دختر شما بزرگه باید قرص بدی ولی اگه میتونی دوز هزار روزانه یا دوهزار یک روز درمیان بده اینجوری تاثیرش بیشتره دکتر غدد دخترم به من گفت 

داروخانه گفت ویتامین دی یک دوز بیشتر نداره ،،،حالا مطمعنی ویتامین دی بود؟؟؟؟؟؟اگه بود همون ۳۰۰ هزار ...

اره بابا قشنگ یادمه چقدرررررر میترسید از امپولا ولی دقیق یادم نیس چندتا براش تجویز کرد یه وقتایی حس میکنم دوتا بود چون یکیش رو شهر خودمون برای زدم یکی شهر دیگه که دکتر. بردم