2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 595790 بازدید | 6484 پست
نه باردار میشی انشالله ورزش کن باور کن معجره میکنه من تخمک گذاریم داغون بود ورزش و رژیم درست شد شکر ...

بخاطر سنم میگم عزیزم

شکر خیلی خیلی کم کردم

ورزش که اصلا با این بچه ها انرژی نمیمونه برام

توکل بخدا

قسمتم باشه میشه نشد هم شکر

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فعلا که مشخص نیست وضعیت دخترم دکتر خیلی متعجب بوددعا کن ازمایشش موردی نباشعاز طرفی دخترم این دکتر دو ...

عزیز دلم ...به امید خدا هیچ مشکلی نداره و بسلامتی قد هم می‌کشه هم بلوغش به موقع میشه 

اطلاع دارید بعد از دو بار پریودی میشه دیفرلین تزریق کرد ؟ دکتر با اولین پریود دخترم براش دیفرلین و هورمون رشد  نوشت ولی چند دکتر دیگه مخالف بودن الان همش خودمو سرزنش میکنم که کاش میزدم براش چون سن استخوانش دو سال بیشتر بود. دکتر خودش گفت عکس مچ دستشاصلا خوب نیست .به میانگین قد شما هم نمیرسه

اطلاع دارید بعد از دو بار پریودی میشه دیفرلین تزریق کرد ؟ دکتر با اولین پریود دخترم براش دیفرلین و ه ...

دوست من برای دخترش با دومین پریودی زد حدود دوساله قدش ۸سانت بلند شده تازه هورمون رشد هم نزد

یازده سال و یازده ماه و قد 150 ولی دو ماه پیش با اولین پریود سن استخوان 13 و نیم بود

حنا جان شما یادت ک دخترت قبل پریود ترشح داشت؟؟ میدونی از کی ترشح شروع شد؟؟ من اذرماه میشه 1 سال ک امپول مهرسا قطع کردم و معمولا همین بعد 1 سال باید پریود بشن ولی فعلا علامت نداره نمیدونم خیالم راحت باشه یا ممکن یهو پریود شه

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
حنا جان شما یادت ک دخترت قبل پریود ترشح داشت؟؟ میدونی از کی ترشح شروع شد؟؟ من اذرماه میشه 1 سال ک ام ...

از 9 سالو نیم به بعد کمی ترشح داشت ولی زیاد نبود به دکترش هم گفتم  میگفت چیز مهمی نیست ولی از مهر پارسال ترشحاتش زیاد شد که اردیبهشت آزمایش و عکس مچ دست گرفتن که دکتر گفت هورمون جنسی و عکسش خوبه ولی در عرض سه ماه همچی تغییر کرد و پریود شد

حنا جان شما یادت ک دخترت قبل پریود ترشح داشت؟؟ میدونی از کی ترشح شروع شد؟؟ من اذرماه میشه 1 سال ک ام ...

عزیزم شما دیگه نباید نگران باشی پریود هم بشه مشکلی نداره هم قدش خوبه هم سنش اصلا نگران نباش چون وزنش هم کمه احتمالا  یک سالو نیم بعد آمپول پریود میشه..دختر من با این قد ۴۵کیلو تازه دوماه پیش ۴۵بود

یازده سال و یازده ماه و قد 150 ولی دو ماه پیش با اولین پریود سن استخوان 13 و نیم بود

اینکه سنش بالاتره یه کم کار رو مشکل کرده وگرنه بالاتر هم گفتم دوستم با شروع پریود برای دخترش آمپول شروع کرد دوساله هشت سانت قد کشیده فقط ضد بلوغ زد دخترش ۸سالش بود پریود شد با سن استخوانی ۱۱سال وقد ۱۴۶ الان ده سالشه قد تا چند ماه پیش ۱۵۴بود هنوزم آمپول میزنه ولی چند ماهیه ازش بیخبرم الان قطعا بلندتر شده .وبا اینکه مامانش قدش۱۵۳ـ۴هست