2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 597733 بازدید | 6492 پست
میدم روزانه ۱۰۰۰ ولی نطر دکتر دوز بالای ویتامین دی هست

عزیزم دختر من سه سالگی کمبود ویتامین د داشت دکتر اول آمپول تجویز کرد بعد قرص رو به نظرم شما هم آمپول رو بزن باور کن دختر من بعداز زدن امپولا رشدش عالی شد تا سه سال سالی ۹سانت قد میکشید خیلییییی تو قد تاثیر دارن حتما براش تزریق کن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ای خدا من هر دفه میام تاپیک یه مادر نگران دیگه اضافه شده .. خدایا خودت کمکمون کن🥲

عزیزم منم شما رو همیشه میبینم آخر هر پستی از قد هستی خدا ب دل ما نگاه کنه بخدا دیگه نمیدونم چی کار کنم حتی برفکر دعا درست کزدت هم افتادم ،،دخترم حسابی بد غذا است فقط ب فکر خودت فست فود خیلی ادیت میکنه نمیگم نمیخوره میخوره ولی بزور مثلا یه تخم مرع بخواد بخوره دیوونم میکنه اصلاوهمکاری نمیکنه میگه اگه برا قده نمیخوام مثلا میگم طناب برن برا قد میگه نمیخوام خیلی خیلی لج بازه ،بعد فصل مدرسه عا ک شد میاد گریه میکنه من نماینده کلاس نشدم چون قدم کوتاست مامور انتظامات نشدم چون قدم کوتاست و از آین حرفا بخدا نابود میشم 

واقعا ویتامین دی خوبه پس بزنم براش ،سه بار برا سه هفته نوشته خوبه یعنی؟؟؟؟؟؟؟ حالا بزم داروخانه میپرسم ببینم چنده امپولش

دخترتون بالای ۱۵۰میشه احتمال زیاد هم قد خودتون بشه

ن دخترم نسبت ب من کوتاهتره تو عکس ها ک میبینم نسبت ب مامانم تو این سن چجوری بودم

دخترم همه چیزش ب عمهدهاش رفته شانس ما 

خودش هم همکاری نمیکنه باور کن کلاس چهارم و پنجم هر روز هر روز تو مدرسه یا چوب شور خورده  یا پاپکوزن بازاری 

هر چی بس میگفتم بیشتر لج می‌کرد تغذیش فوق العاده بد  بود 

برای  همبن بلوعس شروع شد وگرنه اصلا انتطار نداشتم با آین قد بلوعش شروع بشه

عزیزم منم شما رو همیشه میبینم آخر هر پستی از قد هستی خدا ب دل ما نگاه کنه بخدا دیگه نمیدونم چی کار ک ...

دختر منم بشدت بد غذایی فقط فست فود تنقلات نوشابه ..وزنشم داره بالا می‌ره .من الان واقعا جراتش رو ندارم قدشو بگیرم ...بخدا یادم نیست چند روز یه آمپول بود ولی میدونم سه تا آمپول داد با فاصله زمانی کم بعدش قرص ۵۰هزار داد اول هفته ای یکی تا شش تا بعدش شد دوهفته یکی بعد ماهی یه دونه از اون موقع تا حالا من هرماه بهش قرص میدم .. بازم پناه برخدا ایشالله اول سلامت باشن بختشون بلند باشه بعد هم تو سن مناسب بلوغ بشن و قد بکشن ..من یه دوستی دارم قدش ۱۷۴ دخترش کلاس پنجم پریود شد که حساب کنیم بلوغ زودرس بوده ولی الان هم قد مامانشه پس همه چیز برمیگرده به ژنتیک هرکاری هم بکنیم ژنتیک موفق میشه

دختر منم بشدت بد غذایی فقط فست فود تنقلات نوشابه ..وزنشم داره بالا می‌ره .من الان واقعا جراتش رو ندا ...

اره ژنتیک خیلی مهمه کسی ک ژنتیکیش بلنده دز نهایت بلند میشه اصلا ربطی ب پریودی نداره مگه قدیم نبود کی بچشو دکتر می‌برد قد بلندا واقعا مشکلی ندارن خواهرم میگه دوستش پنجم پریود شد اول راهنمایی دوتاشون قدشون و گرفتن ۱۵۰ بود اون بالای  ۱۶۵ شد خواهرم ۱۵۵ ،،خواهرم اخرای چهارم شد کوتاه بود ولی ۶ ماه یکبار میشد اوایلش همین باعث شد رشد کنه،،،،     مایی ک مشکل قد داریم البته بنطر من ۱۵۳  ۱۵۴ کوتاه نیست چون خودم بودم و مشکلی نداشتم ولی خواهر شوهرم ۱۴۵ دقیق نمیدونم خیلی دیگه کوتاهه امیدی نداریم  ،،،آین ک خیلیا میگن ما بعد پریودی رشد کردیم راست میگن دوستم میگه وقتی بچه هام پریود شدن خیلی کوتاه بودن الان ۱۵۹ هستن مادرشون هم همین قدره ژنتیک حرف اول و آخر و میزنه 

استثنا هم هست کسی ک واقعا مشکل هورمونی داشته باشه و ۱۰ ۱۵ سانت از مادرش کوتاه تر بشه، 

ولی این ک دکترا برا همه سریع هورمون رشد میدن درست نیست

دوستم خودش ۱۶۸ شوهرش ۱۷۰

بچش سرعت رشدش خیلی کم بود هورمون رشد زد کلاس هفتم میخواست بره تازه سینه‌هاش جونه زد بلوع دیررس داشت بنطر من اصلا نیازی ب هورمون رشد نداشت چون سن استخونی بشدت پایین بود و هورمونش بالا بود 

درسته نسبت ب همکلاسی هاش کوچک بود.چون همشون پریود شده بودن ولی اون هیچ صاف صاف ،،خبر ندارم دیگه ازش نمیدونم پریود شد یا ن

کورش ریاحی براش هورمون نوشته بود بنطر اصلاااا کورش ریاحی دقت نمیکنه 

مامانش میگفت داره پهن میشه خیلی پر شده بود 

دوستم خودش ۱۶۸ شوهرش ۱۷۰بچش سرعت رشدش خیلی کم بود هورمون رشد زد کلاس هفتم میخواست بره تازه سینه‌هاش ...

من خودم با هورمون رشد خیلی مخالفم نمیخام ته دل مادرا رو خالی کنم هیچ عوارضی هم ندیدم که برای کسی داشته باشه ولی دکتر گفت شاید بعداً برای دخترت نیاز باشه گفتم اصلا براش نمی‌زنم همین ضد بلوغ هم واقعا پشیمانم از زدنش 

دکتر تو اینستا پیدا کردم لیلا مهدیزاده بنطرت حالا ارژنتین رو دو بار بدم روزی خیلی زیاد نیست

نه زیاد نیست یه خانمی میگفت شبی سه تا ۲000 میداد دخترش بعدا گفت مشکلی هم پیش نیومده من خودم خیلی تحقیق کردم گفتن ال آرژنین با دوز پایین تاثیری نداره باید دوزش بالا باشه 

عزیزم منم شما رو همیشه میبینم آخر هر پستی از قد هستی خدا ب دل ما نگاه کنه بخدا دیگه نمیدونم چی کار ک ...

عزیزم ویتامین دی را به همون شکل که دکتر گفته بزنید منم دیدم چند نفر زدن رشدشون خوب شده

تغذیه خیلی مهمه اصلا چیزی نخوره که بهتره تا چوب شور اگر چیزای مفید نخورد این چیزای مضر را هم براش نگیرید دختر منم همین کارا را کرد که الان اینطوری شده غصه ی من 

بهش بگید اگر میخوای بلند شی همکاری کن اگر هم همکاری نمیکنی دیگه ناراحت نباش تو مدرسه چی بهت میگن تو که دوست نداری بلند بشی 

دختر من قدش 130 بود که بلوغش شروع شد ولی باز هم به 155 رسید الان قد دختر شما بهتره اگر بلوغش سه سال دیگه باشه رشد می کنه 

البته من اون زمانها هیچ کاری براش نکردم کرونا بود تو خونه بودیم و هیچ دارویی بهش ندادم هیچ ورزش و حرکتی هم نداشت اگر من اطلاعات الانم را داشتم خیلی بهتر بود شما خوب موقعی به فکر افتادید وقت دارید 

عزیزم ویتامین دی را به همون شکل که دکتر گفته بزنید منم دیدم چند نفر زدن رشدشون خوب شدهتغذیه خیلی مهم ...

عزیزم شاید ژنتیک شما خوبه ک دخترتون ۱۵۵ شده خودتون چند هستید من ۱۵۴ شوهرم ۱۶۳

حالا قد کشید بچش؟

عزمزم تا اونجا ک میدونم باهاش صحبت کردم قد ۱۴۵ ۱۴۶ تازه سینه هاش جونه زده بود آخه سن استخونیش خیلی پایین بود ،،،گاهی اوقات مامانش میگفت رشد نداره بردم دکتر بعصی اوقات رشد داشت معلوم نبود رشدش از هورمونه یا ن ،،،،بهرحال بنطر من زدن هورمون برای اون اشتباه بود , چون سن استخونی خیلی کم بود می‌رسید ب ۱۶۰ و خورده ای ،،،جالبه تو فامیلشون خیلیا زده بودن ،،،دختر خواهرش با هورمون اصلا رشد نداشت 

خودش میگفت شب دیر میخوابه نمیدونم علتش چی بود .

عزیزم ویتامین دی را به همون شکل که دکتر گفته بزنید منم دیدم چند نفر زدن رشدشون خوب شدهتغذیه خیلی مهم ...

عزیزم ناراحت نباش ک تحرک نداشته دخترم همیشه تحرک داشته ولی هیچچچچ تاثیری روش ندیدم پارسال کل تابستون شنا رفت و یوگا ،امسال هم والیبال 

تو هم ارژنین و ب همین شکل بش بده بعد بلوع هم موثره یا پیش همون لیلا مهدیزاده اینستاگرام ویزیت بشه 

من دوره افرایش قد هم براش گرفتم خیلیا ازش جواب گرفتن دخترم حتی حاضر نشد یک شب انجام بده دوره سه ماهه 

از اینستاگرام young fit

تو یوتیوپ هم رایگان داره