2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 595654 بازدید | 6481 پست
من فکر می‌کنم مردها زنشون ریز از خودشون باشه دوست دارند همین که شوهرتون تا حالا چیزی نگفته پس مشکلی ...

من موافقم خواهرم ۱۷۲ هست و همسرش هم همین قده

با وجودی که خواهرم فوق العاده زیباست

اما همسرش دوسش نداره میگه من زن ظریف و کوتاه دوست داشتم 

داییم اصرار به ازدواجشون داشت پسرداییم هست

دختر منم بشدت بد غذایی فقط فست فود تنقلات نوشابه ..وزنشم داره بالا می‌ره .من الان واقعا جراتش رو ندا ...

درسته

گفتم خواهرزاده برادرزاده هام رو قدهاشون رو

خواهرزاده م ۱۵ سالگی پریود شد از همه دیرتر هنوزم سینه هاش مشخص نیست

ولی باوجودی که خواهرم ۱۷۲ هست 

خواهرزاده م ۱۵۰ هم نمیشه

پریودی ربط به قد نداره 

اما دوقلوهای خواهر بزرگم کلاس پنجم پریود شد قدشون همین۱۷۲-۱۷۳ میشه 

بنظرم ژنتیک بیشتر دخیله

حالا چرا دختر من به عمه ش رفت برام خیلی خیلی عجیبه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

درستهگفتم خواهرزاده برادرزاده هام رو قدهاشون روخواهرزاده م ۱۵ سالگی پریود شد از همه دیرتر هنوزم سینه ...

خواهر زادتون طرف پدریش کوتاه هستن؟والا شانس ماس دیگه دختر منم مثل اینکه به مادر شوهرم برده چون از لحاظ ظاهری خیلی شبیهش هست

عزیزم ویتامین دی را به همون شکل که دکتر گفته بزنید منم دیدم چند نفر زدن رشدشون خوب شدهتغذیه خیلی مهم ...

سلام عزیزم خوبی میشه یه بار دیگه شرایط دخترت رو بگی یادم نیست شرایطش ..الان که گفتی با قد ۱۳۰بلوغش شروع شده کنجکاو شدم یعنی دختر من که با قد ۱۳۳شروع شد بیشتر از ۱۵۵میشه؟؟دخترت چند سالگی بلوغش شروع شد اون موقع سن استخوانی چند بود؟؟با چه قدی پریود شد؟

سلام مامانای عزیز من همیشه میمومدم کامنت های پست و میخوندم دخترم ۱۱ سال و نیم با قد ۱۳۴ و نیم تقریب ...

سلام  منم خوزستانیم دخترم 1 سال زیر نظر دکتر امین و ریاحی بود دریغ از ی دارو..  گاهی ریاحی زینک مینوشت

قرص ال ارژنین تجربه ش ندارم ب نظرم برا بچه سنگین من براش شربت گرفتم میدم ک خوبه کنار کلسیم و زینک بخورن

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
درستهگفتم خواهرزاده برادرزاده هام رو قدهاشون روخواهرزاده م ۱۵ سالگی پریود شد از همه دیرتر هنوزم سینه ...

خواهرشوهرم قدش 175.شوهرش هم 175.دخترش 155. به عمه ش رفته  دیگه ژن هیج کاری نمیشه کرد  همیشه پز قدش میداد شانس ش دخترش بهش نکشید

دوستان دختر منم سه سالش هست اما قدش از رنجش خیلی کوتاهتره...الان 92هست....کرح هستم...دکتر غدد خوب می ...

قدش کوتاه نیست دخترتون..  ولی چکاب کمخونی و زینک و عفونت ادراری و ویتامین دی ازش بگیر.  به نظرم قدش خوبه حساسی شما

سلام منم خوزستانیم دخترم 1 سال زیر نظر دکتر امین و ریاحی بود دریغ از ی دارو.. گاهی ریاحی زینک مینو ...

یبار رفتم پیش ریاحی کفت هورمون رشد گفتم نمیخوام حاصر نشد یه دارو بنویسه واقعا نمیدونم چجوری معروف شده 

قد هم درست نمی‌گرفت

خواهرشوهرم قدش 175.شوهرش هم 175.دخترش 155. به عمه ش رفته دیگه ژن هیج کاری نمیشه کرد همیشه پز قدش م ...

منم تنها کوتاه خانواده ی همسرم خواهرشوهرم بود

خانواده خودم بلندن

ولی بین این همه ادم دخترم رفت به عمه ش

حالا ۹ مهر با یه دکتر دیگه وقت کرفتم

دکتر دخترم نگران وضعیتش بود

میگفت طبیعی نیست یه زیربغل کامل پر

و یکی بدون مو

منم تنها کوتاه خانواده ی همسرم خواهرشوهرم بودخانواده خودم بلندنولی بین این همه ادم دخترم رفت به عمه ...

انشالله که مشکلی نباشه🙏🏻🙏🏻🙏🏻

ممنونم عزیزمازمایش هورمونیش چندروز دیگه اماده سمجدد مچ دست باید بندازمعزیزم بنظرت ضرر نداره عکس این ...

چرا والا ضرر هم ک داره. شوهرم میگه دیگه اصلا نمیذارم عکس بگیره. منم 3 بار گرفتم