2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 617976 بازدید | 6994 پست
بله درست میگین،توی همین سایت نوبت سرچ کنید ونظراتو بخونید خیلی بهتر میتونید پیدا کنید،انشاالله که دخ ...

ممنونم عزیزم

انشالله همه دخترای عزیز کشورمون سلامت باشن و به قد دلخواهشون برسن گناه دارن مامانا انقدر نگرانت😔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظر من هم نشانه بلوغ نیست موی زاعد و قد دخترتون قول میدم بالای ۱۶۰میشه چون ژن بلندی داره ..این سن ...

وااای یعنی میشه🥺🥺

من همسرم همراهم نیست دیشب غیر مستقیم گفتم دکترش تغییر بدیم به شدت واکنش نشون داد

عزیزم لیاقت ژنتیکی و میانگین قد برای دخترتون ۱۷۰هست ما باز ۱۰سانتشو بزاریم به پای بلوغ زودرس بازم ۱ ...

اگر سن استخوانیش انقدر جلوتر نبود امکانش زیاد بود

اما سه سال بیشتر 

صفحاتش زود بسته میشه 

اینطور که میبینم حتی ۱۵۰ هم نشه

وااای یعنی میشه🥺🥺من همسرم همراهم نیست دیشب غیر مستقیم گفتم دکترش تغییر بدیم به شدت واکنش نشون داد

بله قطعا میشه یه خانومی همین جا می‌گفت دخترم وقتی هشت سالش بود دکتر می‌گفت قدش بیشتر از ۱۵۵نمیشه و سن استخوانی ۳سال بزرگتره..که حالشون نذاشتن براش آمپول بزنن الآنم بزرگ شدن قدشون ۱۷۰به بالا بود 

همین دیگه تو ۱۸ ماه ۴-۵ سانت رشد کردههرچیم میگم اهمیت نمیدهاز دیشب دارم دکتر سرچ میکنم یه دکتر مناسب ...

دختر منم تو هفت و هشت سالگی سالی ۴سانت قد میکشید ولی سه سال قبل اون یعنی از سه تا شش سالگی ۲۷سانت ..فک کنم همون جهشش بوده دختر من

اگر سن استخوانیش انقدر جلوتر نبود امکانش زیاد بوداما سه سال بیشتر صفحاتش زود بسته میشه اینطور که میب ...

ناامید نباش اصلا اینجوری که دکترا میگن نیس اکثر اوقات حدسشون اشتباه در میاد

بله قطعا میشه یه خانومی همین جا می‌گفت دخترم وقتی هشت سالش بود دکتر می‌گفت قدش بیشتر از ۱۵۵نمیشه و س ...

چقدر خوب

همش دلهره دارم اگر نیاز به امپول باشه چطور پنهان از همسرم تهیه و استفاده کنم

اره قدش الحمدالله داره رشد میکنه 4 سانت ازم کوچیکتر شوهرم میکه دیکه خیالم راحت حداقل چند سانت بلند ...

میگم نکنه پریود رو قد تاثیر چندانی نداره من کلی فکرو خیال کردم خیلیا رو دیدم سن کم پریود شدن ولی قد بلندن ولی رشد سینشون دیر بوده.

میگم نکنه رشد سریع سینه ادمو قد کوتاه کنه؟

اعصابم خورده گیجم..

ابان وقت دکتر دارم

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷