2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 595769 بازدید | 6484 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچتون چندسالشه؟دختره یاپسر از کی بردید کدوم شهر

هم دختر هم پسر. هر دو رو  بردم.   یکساله. اطراف تهران .الان   ده و نیم سالست

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
هم دختر هم پسر. هر دو رو بردم. یکساله. اطراف تهران .الان ده و نیم سالست

ببخشیدخیلی سوال میپرسم

پسرتون علایمش چی بود؟

۸سالگی قدووزنش چقدبود

پسرم ازاول هم موهای بدنش زیاد بودالان نزدیک یکساله وزنش یاثابته یاکم میشه شوهرلعنتیم هم کلابی خیاله

دختر خواهرشوهر منم بلوغ زودرس داره مثل دختر شما بااینکه8سالشه ولی ماشالله هم قدبلنده نسبت به سنش هم وزنش بالاس

ناراحتی ما درونگرا ها مثل خونریزی داخلی می‌مونه؛ کسی متوجهش نمیشه ولی فقط خودت می‌دونی که چقدر درد داره و داری نابود میشی.👌
ببخشیدخیلی سوال میپرسمپسرتون علایمش چی بود؟۸سالگی قدووزنش چقدبودپسرم ازاول هم موهای بدنش زیاد بودالا ...

پسر منم کلا پرمو هست.  بردم غدد هم سن استخوانیش بالا بود و  هم ناحیه تنا  ....بزرگ  شده بود که گفت بلوغ زودرس هست. موهای زایدش هم درومده بود.

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
ببخشیدخیلی سوال میپرسمپسرتون علایمش چی بود؟۸سالگی قدووزنش چقدبودپسرم ازاول هم موهای بدنش زیاد بودالا ...

ببین  شوهر منم کلااااا  بی خیال بود و حرص درار!!!!  انقدررر بهش گیر دادم و  غر  زدم تا  قبول کرد.کلا قبول نمیکرد بچه هام  مشکل  غدد دارن!

وزنش بالاست.چون  بیش فعاله و اشتهاش زیاده.  قدش متوسطه

خانوما من میخام هفته آینده دخترمو ببرم پیش دکترش امپولشو بکنه سه ماهه نظرتون چیه؟؟اون سری گفت اگه میخوای براش بنویسم ولی یه کم اثرش کمتره..دلم برای دخترم میسوزه سه ماهه کمتر استرس میگیره 

محلی از کجا باید گرفت؟همین شیرایی که کیلویین؟ما تو شهر بزرگ هستیم نمیدونم شیر محلی از کجا بگیرم مولت ...

اره از همین کیلویی ها. اگ بگردی تو شهر یه مغازه خوب پیدا میشه. من اهواز اصفهان  دیدم کیلویی میفروختن

مولتی که برای شرکت المان کانادا و امریکا باشه بهترین برند  همیشه پشت مولتی ها نگاه کن ببین ساخت کجاست

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......