2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 590212 بازدید | 6397 پست
به همه همینو میگن به قول دوستمون تا اگه وقتی بلند شدن بگن کار ما بوده

این ماه خداروشکر  رشدش خوب   بوده.   تنها دلیلی که متوجه   شدم  این  بوده   غروب گرفته خوابیده تا ۴صبح.     ولی خب تایم مدرسه نمیتونه  این  ساعت بخوابه

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
سلا، عزیزمغددکودکان خوب تو اهواز سراغ نداریپسرم خیلی پرموهست

ببر شهر دیگه.    یکی از یکی  بی خیال ترن

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کیستشو حتما دنبالش برید و درمان کنید ولی تروخدا برای قد و اینا هورمون به خورد بچه ندید😥

مجبوریم   عزیزم. ماهی یک میلی رشد قدی داشت  در حالت طبیعی. لباس های نوزادیش تنش میرفت

۹سالو هشت ماه ..عمه ندارن😅. میگم نکنه امپولای ضد بلوغ باعث کیست بشن

نه  عزیز.   مشکلی نداره.  خیلی ها  زدن و مشکلی ندارن

خداروشکر عزیزم ماهی ۱سانت رشد میکنه؟

گاهی  ماهی یک سانت. گاهی ماهی ۱/۵ سانت. این ماه  ۳سانت و  نیم.     متغیر   هست.

بدون  امپول ماهی یک میلی رشد داشت

سلام ابجیا😍

بیاین ببینین چ‌ چیز خفنی پیدا کردم🤯سایت زیر طلای رایگان میده هر دهک فرق می‌کنه بین پنج تا پنجاه میلیون🥰😱😱😱😍هر کد ملی فقط یکبار می‌تونه بزنه بیشتر نمیشه😢اما همه اعضا خانوادتون رو بزنید و سهمیه طلاتون رو بگیرین💃💃💃😋بعدش بفروشید و برداشت بزنید به کارت بانکیتون😍😍😍منم دعا کنید😉

https://milli.gold/app/sign-up?referralCode=milli-cj40d

راسی خط و کد ملی باید به نام یک نفر باشه وگرنه نمیده

ممنونکاش میتونستم ببرمش

ببین منم  ۳سال  نتونستم  ببرم. ولی بلاخره بردمش.   و الان میگم ای کاااش عقب نمینداختم و    تایم رشد بچه رو  توی اهواز  نمیسوزوندم

ماشاالله عالیه پس بدون استرس به درمان ادامه بده

انشاا...به   ۱۵۵ برسه حداقل.  بخدا به ۱۵۵ راضیم.  لاغریشم  مهم نیست...همین که قدش بلند  بشه   برامون کافیه

دختر من ماهی بین ۷تا۸میلیمتر قد می‌کشه راضی هستم ایشالله متوقف نشه

عالیه ماشاا...

امپول رشد میزنه؟ چند کلیک؟