2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 590221 بازدید | 6397 پست
سلام عزیزم میشه بیشتر توضیح بدی درباره شرایط دخترت که چی بود ؟و علایم بلوغ از چند سالگی ظاهر شد و ا ...

سلام  عزیزم.رویش موی زیر بغل و  پایین تنه.عرق بدبو و کم کم  رویش سینه.  ۳سال  تحت نظر دوتا دکتر   بی خیال بود  فقط مکمل دادن. بردم  شهر دیگه  گفت   چه دیر اوردی   تایم  طلایی بچه ازدست رفته‌. سریع امپول تاخیر بلوغ و  امپول رشد  قدی تجویز شد.الان ۱۰ و نیم سالست.یکساله میزنه.رشدش بهتر شده،ولی  خیلی هم چشم گیر نیست.ولی از قبل   خیلی بهتره.از ۷ سالگی علایم  شروع شد حدودا.  من خودم  بلوغ زودرس داشتم،ولی قدم عالی بود.دخترم کوتاهی شدید قد و کمبود شدید وزن داشت.  ۹سالگی ۱۲۴سانت بود و ۲۱ کیلو وزن.  الان۱۳۶سانت شده و وزنش ۳۰شده.

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
عزیزم😢😢قدش خیلی کمه که براش آمپول میزنی؟!پریود شده؟

نه   .داشت پری میشد،سریع امپول تاخیر پریودی زدم براش.بالاتر بخون

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی خوبه حالا تو بلوغ ۲۰ سانت هم که حداقل بلند بشه میشه 176 دیگه اون وقت باید دنبال یه راهی باشید د ...

اگه اینجوری باشه دختر من به ۱۶۰میرسه ‌‌.وقتی قدش۱۳۳بود دکتر می‌گفت میشه ۱۴۵با هورمون رشد شاید به ۱۵۰برسه ..دکترا چقد چرت میگن🙄

ایشالله قد می‌کشه نگران نباش اگه به حرف دکترا باشه بچه های هممون ۱۵۰میشن

خدا  از  زبونت   بشنوه🙏🙏🙏بدبختی اشتهاشم صفره

اسم آمپول رشدش سیناتروپین هست؟ شبی چند کیک براش میزنید؟

بله.۱۳ کلیک بود.  بهش نساخت ،دکتر  عوضش کرد. سیناتروپین ویالی تجویز شد.الان  ویالی میزنم،شبی ۷۰واحد از سرنگ انسولین.

داروی اشتها بهش بده

هیچ داروی اشتهایی سرش  تاثیر نداره   متاسفانه

اگه اینجوری باشه دختر من به ۱۶۰میرسه ‌‌.وقتی قدش۱۳۳بود دکتر می‌گفت میشه ۱۴۵با هورمون رشد شاید به ۱۵۰ ...

دکتر به من گفت  با امپول رشد نهایت ۱۴۹ میشه😶   انقدر  حرص خوردم برای قدش که هزار بیماری گرفتم خودم

خدا از زبونت بشنوه🙏🙏🙏بدبختی اشتهاشم صفره

به فوق تخصص گوارش اطفال رجوع کن و بگو برای بچه‌ات احتمال بیماری سلیاک رو بررسی کنه

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
به فوق تخصص گوارش اطفال رجوع کن و بگو برای بچه‌ات احتمال بیماری سلیاک رو بررسی کنه

ممنون   عزیزم.حتما  پیگیری میکنم.👌👌

سن استخوانی ش بالاس خیلی ناراحتم براش قدش کوتاه بمونه خودم بلند نیستم ولی اینکه ۱۵۲ بشه خیلی خیلی نا ...

قد کوتاه زیادم مهم نیست من۱۵۰هستم 

فقط پریود بشه سخته 

این دکتر امین زاده اصلا بدرد نمیخوره پسر من تیروئید داشت گفت بهش قرص نده بچه که تیروئید نداره 

پسر عمم هم پزشکه گفت بهش بده وگرنه رشد نمیکنه منم خرف اونو گوش دادم بهش قرص تیروئید دادم