2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 591065 بازدید | 6423 پست
سن استخوانی ش بالاس خیلی ناراحتم براش قدش کوتاه بمونه خودم بلند نیستم ولی اینکه ۱۵۲ بشه خیلی خیلی نا ...

وا من ۱۷ سالمه ۱۴۸ قدم خیلیم راضیم بخدا خانوادم هم همینطور قدش که اوکیه 

وسطای درمان هم یه بار گرفتم دکتر رادیولوژی نوشته بود با سن تقویمی مطابقت دارد..دکتر گفت نه اشتباه کر ...

هرچیزی ک دکتر رادیولوژی بگه درست تره. چون تخصص اون.. اگ با سن تقویمی یکی باشه که خیلی خوبه من 2 سال بیشتر بود

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دختر من فقط بار اول گریه کرد الان اصلا .‌بااینکع میدونم درد داره سکوت میکنه

ای جانم عزیزم... من خودم گریه م میگرفت.  هر بار باباش بهش ی جایزه میداد ک میزد  چون باباش خودش براش امپول میزد کمتر میترسید  الان همش میگع خدا رو شکر امپول نمیزنم راحت شدم 

هرچیزی ک دکتر رادیولوژی بگه درست تره. چون تخصص اون.. اگ با سن تقویمی یکی باشه که خیلی خوبه من 2 سال ...

بار اول گفت ۱۱بار دوم گفت مطابقت دارد بار سوم ۱۲...ولی دکتر جدیدش گفت ۲سال بزرگترع خودمم موندم

وا من ۱۷ سالمه ۱۴۸ قدم خیلیم راضیم بخدا خانوادم هم همینطور قدش که اوکیه

خوب عزیزم طبق میانگین خودمون میگم. انتظار داشتم بیشتر بشه 

قدتون چنده ؟؟اون موقع چند بود؟

اون موقعه ۱۶۰ بودم الان ۱۷۵ 

رشد قد داشتم اون موقعه ولی کند تر شده بود

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

بار اول گفت ۱۱بار دوم گفت مطابقت دارد بار سوم ۱۲...ولی دکتر جدیدش گفت ۲سال بزرگترع خودمم موندم

ای بابا چرا اینجوری؟؟ من فقط ی برگ چاپ کردن دادن دستمون هربار ک گرفتیم دکتر خودش چیزی نگفت 

ای جانم عزیزم... من خودم گریه م میگرفت. هر بار باباش بهش ی جایزه میداد ک میزد چون باباش خودش براش ...

دختر. من با این سن کم خیلی درون گراس عذاب میکشم از صبرو سکوتش دوست دارم مث بچه های دیگه گریه کنه جیغ بکشه 

واقعا نسبت به سنش از همسناش خیلی بلند تره خب استرس نداشته باش

اره عزیزم الان خوبه اون موقغ قدش کوتاه بود صفحات رشد داشت بسته میشد وزنش کم بود با پریودی کمخونی و هزار درد مرض میگرفت...  الانم سن خودش انقد سن استخوانی ش 2 سال بیشتر.  برا قد سن استخوانی مهم

دختر. من با این سن کم خیلی درون گراس عذاب میکشم از صبرو سکوتش دوست دارم مث بچه های دیگه گریه کنه جیغ ...

وای درونگرا خیلی سخت... برعکس مهرسا من ک برونگرا  همیشه در حال حرف زدن و جیغ و داد