2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 595644 بازدید | 6481 پست
شما و مامان مهرسا کار خوبی کردین یک سال بعداز علاعم بلوغ آمپول شروع کردین اون یک سال ده سانت قد کشید ...

ان شاءالله برای شما خیره عزیزم 

من دکترش گفت علائم داره اما برو 6 ماه دیگه بیا

من یکسال بعد رفتم

چون خیلی دودل بودم

و گرنه همون اول علائم داشت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بفرستش ورزش عزیزم باورت میشه، من خودم رو جلو دخترم عادی میگیرم اما هنوزم دوست ندارم پریود بشههی میگه ...

میفرستم مرتب امروز گفت نمیرم تحریمش کردم گفتم یک هفته از خونه بیرون نمیبرمت کلی هم بهش حرف زدم بخدا دیوانه شدم از دستش

9 ماهه قطع کردم الان میفرستم ورزشنه بابا دوست دخترم به شدت لاغره، پریود شده

دختر خودمم وزنش کم بود بلوغ ش شروع شد اگ امپول نمیزدم 32 کیلو پریود میشد ولی حالا ک امپول زده باز دکتر تاکید کرد وزنش نره بالا چربی بدنش نره بالا که تاخیر داشته باشه تو پریودی

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
من قبل از اینکه دور دوم امپولشو شروع کنم دکترش گفت سن استخوانی ۱۲سال هست ولی دکتر جدیدش همون عکس رو ...

من عکس ک گرفتم دکتر رادیولوژی خودش نوشت که سنش انقد  

ان شاءالله برای شما خیره عزیزم من دکترش گفت علائم داره اما برو 6 ماه دیگه بیامن یکسال بعد رفتمچون خی ...

ممنون عزیزم من بی تجربه بودم به کسی هم هنوز نگفتم دارم آمپول میزنم فقط دوستم میدونه

واقعا؟؟مگه یه آمپول نیس با دوز بیشتر یعنی اون دوزش باعث دردش میشه؟؟

اره دیگه همون یه امپول قد 3 تا امپول درد داره   وای خدا چقد درد دارن این امپول و دخترم بیچاره غزا میگرفت هر ماه 

من عکس ک گرفتم دکتر رادیولوژی خودش نوشت که سنش انقد

وسطای درمان هم یه بار گرفتم دکتر رادیولوژی نوشته بود با سن تقویمی مطابقت دارد..دکتر گفت نه اشتباه کرده ولا این دکتر اولی پدر منو دراورد ایشالله خیر نبینه روز نیس من نفرینش نکنم

عزیزم منم ۱۰ سالگی پریود شدم و زودرس بود

اینجور مواقعه حتما به بچه هاتون برسین و اگه پریود شدن همه چی بهشون توضیح بدین و اصلا طوری رفتار نکنین که احساس کنن بلای بدی به سرشون اومده. 

حتما هم اصول بهداشتی رو یاد بدین بهشون تا اذیت نشن. تا یکی دو سال اول مخصوصا اینکه پریود باشن ممکنه کمی از لحاظ بهداشتی نیاز به کمکتون داشته باشن مثل جا گذاشتن نوار و..

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

کاش دختر من وزنش زیاد نشه خیلی سریع میره جلو با اینکه هرروز باشگاه میره میترسم وسط امپولا پریود شه

دختر منم وزنش سریع میره بالا ولی انقد کمبود وزن داره که تو چشم نیست والا 10 کیلو اضافه کرد این دو سال  

اره دیگه همون یه امپول قد 3 تا امپول درد داره وای خدا چقد درد دارن این امپول و دخترم بیچاره غزا می ...

دختر من فقط بار اول گریه کرد الان اصلا .‌بااینکع میدونم درد داره سکوت میکنه