2777
2789
عنوان

کلیه جنین

131 بازدید | 34 پست

خانوما مامانا

من تمام ازمایشاتم عاالی بود

و هیچ مشکلی نداشتم هیچی 

تا اینکه ۱۷ هفته و ۶ روز رفتم سونو انومالی، گفت همه چیز عالیه اما کلیه راست دیده نمیشه

۴ هفته بعد تکرار کن

من طاقت نیاوردم، ۱۸ هفته و ۲ روز رفتم یه جای دیگه

گفت کلیه راست با اندازه نرمال و بدون ورم توی لگن جنین هست.

از اون روز تا الان دلم اشوبه. همچین تجربه ای دارید؟؟ توروخدا کمک کنید دلم خونه

۲۸ هفته هم رفتم سونو وزن، گفتم کلیه هاشو ببین. گفت راست چون توی لگنه بچه بررگ شده نمیتونیم توی لگنش رو الان ببینیم

بعد زایمان باید چک کنیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب سونو گرافی جی میگه از پزشک پرسیدی ک اگه کلیه تو لگن باشه جی میشه؟

میگم هیچ ایرادی ندتره و هیچ فرقی با افراد عادی نداره

حتی اگه یک کلیه هم نباشه مشکلی نیست

اما مگه مادر این حرفا حالیشه؟ دق کردم بخدا قسم

با انشالله ماشالله نگذرون ها پی دکتر دوا باش

مگه میشه به فکر نباشم؟؟؟ با ده تا دکتر حرف زدم، صدتا سایت خوندم، میگن هیچ مشکلی نیست

بعدشم تا به دنیا نیومد مگه میتونم خاکی به سرم بریزم؟؟

میگم هیچ ایرادی ندتره و هیچ فرقی با افراد عادی ندارهحتی اگه یک کلیه هم نباشه مشکلی نیستاما مگه مادر ...

کلیه دیگه سنگ ساز نیست ؟ شن ریزه نداره؟ انسداد نداره؟ سایزش نرناله؟ ادرار از هر دوکلیه کاملا خارج میشه؟ هیدرونفروز نشده؟

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
حق داری ولی تا نیاد نیاد کاری نمیشه کرد بعد ازش سونوگرافی میگیرن مشخص میشه

ترس و استرسش واقعا عذاب اوره. این اتفاق بیشتر واسه خانومایی میفته که بارداریشون تک شریانیه اما من حتی این مشکلم نداشتم

مگه میشه به فکر نباشم؟؟؟ با ده تا دکتر حرف زدم، صدتا سایت خوندم، میگن هیچ مشکلی نیستبعدشم تا به دنیا ...

عزیزم دوست من نوع دیگه از این مشکل رو داره هرچند سونوگرافی و دکتر زنانش گفتن موردی نداره ولی تا دنیا نیاد نمیشه کاری کرد به خودت استرس نده فقط 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
کلیه دیگه سنگ ساز نیست ؟ شن ریزه نداره؟ انسداد نداره؟ سایزش نرناله؟ ادرار از هر دوکلیه کاملا خارج می ...

نه هیچ کدوم موارد حتی ورم خفیف هم نداره هیچی. هر دو سایزش نرمال بود توی انومالی و توی سونوی وزن هم کلیه ای که سرجاشه اندازه نرمال

کلیه دیگه سنگ ساز نیست ؟ شن ریزه نداره؟ انسداد نداره؟ سایزش نرناله؟ ادرار از هر دوکلیه کاملا خارج می ...

شما درباره استاز در سیستم پیلوکالیسیل کلیه جنین اطلاعات دارید؟

هرچی آرزوی خوب مال تو