2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 598411 بازدید | 6507 پست
😢😢😢حتما میگم آزمایش بنویسه کاش همون دیفرلین رو ادامه میدادم اون فرانسوی هستش حس میکنم بهتره ..به ...

نگران نباش عزیزم  انشاالله چیزی نباشه اینا رو گفتم که آگاه باشی و پیگیر بشی ، الان مگه چی میزنی ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم شما چه زمانی دخترت رو بردی دکتر که گفت برای آمپول توقف دیر شده ؟

اولین باری که پریود شد همون روز اول با چه سختی پیش یه دکتر غدد مشهور نوبت گرفتم، بردمش ولی گفت دیر شده دیگه کمکی بهش نمیکنه 

اونی که میگید با اینکه آمپول زده بلوغش پیشرفت کرده الان چند سالشه ؟قدش چنده؟

ده سالشه با قد ۱۴۸ آمپول زده کلا آمپول رشد قدش رو متوقف کرده بود الان بعد یکسال آمپول زدن قدش ۱۵۰ دکتر هم اهمیت نداده که بررسی کنه و هورمون رشد هم کنارش تجویز کنه 

دکتر رو عوض کرده دوتا دکتر دیگه رفته بررسی کردن دیدن سن استخوانی رفته جلو و اینکه گفتن آمپول هورمون رشد دیگه الان فایده نداره البته چون پدر و مادر قد بلند هستن دکتر گفته تا ۱۶۰ میرسه قدش و آمپول توقف رو دیگه باید قطع کنه 

می‌دونی از اول آمپول رو نباید می‌زده چون قدش خوب بوده و اگه آمپول نمی‌زد قدش به ۱۷۰ می‌رسید

الان شما اصلا نگران نباش این دکتر کلا تجویزش اشتباه بوده و در طول درمان اصلا هیچ چیزی رو بررسی نکرده 

ده سالشه با قد ۱۴۸ آمپول زده کلا آمپول رشد قدش رو متوقف کرده بود الان بعد یکسال آمپول زدن قدش ۱۵۰ دک ...

بله این بچه بیچاره هم سنش مناسب بلوغ بوده هم قدش اشتباه کردن براش آمپول زدن ..دکتر منشادی میگه بالای ۹سال و۱۰سال مخصوصا ‌‌جواب برعکس میده آمپول 

اولین باری که پریود شد همون روز اول با چه سختی پیش یه دکتر غدد مشهور نوبت گرفتم، بردمش ولی گفت دیر ش ...

شما کجایی عزیزم تهرانی ؟ اگه تهرانی دکترت کی بوده که گفته دیر شده ؟ چون منم دخترم زیر نظر دکتر هست نزدیک  ۹ سالگی تا سینه ش جوانه زد دکترش آمپول تجویز کرد ولی رفتم تهران پیش یه دکتر دیگه ای گفت الان آمپول رو نزن صبر کن جهش قدی رو رد کنه اگه جهش خوبی نداشت آنوقت آمپول بزن 

خلاصه از زدن آمپول می ترسیدم الان هم که نزدم باز استرس دارم نکنه اشتباه کردم نزدم 

ده سالشه با قد ۱۴۸ آمپول زده کلا آمپول رشد قدش رو متوقف کرده بود الان بعد یکسال آمپول زدن قدش ۱۵۰ دک ...

سن استخوانی چند سال بوده که گفته داره بسته میشه؟ 

دکتر به من گفت عکس مچ دست جدید بگیرم اصلا جرات نمی کنم برم براش عکس بگیرم میدونم میگه بسته شده همینطور هر کاری از دستم بر میاد انجام میدم یه کم هم رشد کرده 

اولین باری که پریود شد همون روز اول با چه سختی پیش یه دکتر غدد مشهور نوبت گرفتم، بردمش ولی گفت دیر ش ...

من وقتی بار اول آمپول دخترمو قط کردم دکترش گفت اگه دوست داری با اولین پریود بیار براش تجویز کنم کاش پیش یه دکتر دیگه هم میبردین..دختر دوستمم با اولین پریودی آمپول رو شروع کرد الان یک سالو نیمه براش میزنه

بله این بچه بیچاره هم سنش مناسب بلوغ بوده هم قدش اشتباه کردن براش آمپول زدن ..دکتر منشادی میگه بالای ...

بله اصلا نباید می‌زده از ۹ سالگی زده الان ده سالشه ، ۹ سالگی هم سن استخوانی ش ۱۱ ساله بوده ولی قدش هم خوب بوده این اگه آمپول نمی‌زد صددرصد به ۱۷۰ میرسیده 

سن استخوانی چند سال بوده که گفته داره بسته میشه؟ دکتر به من گفت عکس مچ دست جدید بگیرم اصلا جرات نمی ...

دقیق نمی‌دونم ولی دکتر گفته تا ۱۰ سانت نهایتش جای رشد داره قدش الان ۱۵۰ دکتر گفته تا ۱۶۰ میرسه 

شما کجایی عزیزم تهرانی ؟ اگه تهرانی دکترت کی بوده که گفته دیر شده ؟ چون منم دخترم زیر نظر دکتر هست نزدیک  ۹ سالگی تا سینه ش جوانه زد دکترش آمپول تجویز کرد ولی رفتم تهران پیش یه دکتر دیگه ای گفت الان آمپول رو نزن صبر کن جهش قدی رو رد کنه اگه جهش خوبی نداشت آنوقت آمپول بزن 

خلاصه از زدن آمپول می ترسیدم الان هم که نزدم باز استرس دارم نکنه اشتباه کردم نزدم