2777
2789

من فقط کار ی دندون پزشکی قبول دارم چ برا کشیدن و عصب کشی چون پیشش انجام دادم اصلا اذیت نشدم هیچوقت ولی اون بالاترین نرخ رو تو شهرمون داره و اینکه بیمه تامین اجتماعی هستیم همش با شوهرم دعوا دارن میگه چرا بجای اینکه برای کشیدن این همه پول بدی نمیری درمونگاه رایگان بکشی دلم واقعا براش میسوزه چون پول نداره اما دست خودم نیست الان چندتا دندون کشیدنی دارن ک دردش دیونم می‌کنه بجز دندون هایی ک نیاز ب عصب کشی و ترمیم دارن 

تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

همش میترسم برم درمانگاه موقع کشیدن دردم بیاد یسری رفتم پرس جو کنم از اونایی ک تو نوبت دندون بودن هرچی پرسیدم کارش چحوریه گفتن نمیدونیم

تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

همش میترسم برم درمانگاه موقع کشیدن دردم بیاد یسری رفتم پرس جو کنم از اونایی ک تو نوبت دندون بودن هرچ ...

دولتی ها معمولا رزیدنت ها انجام میدن ولی اکثرا کارشون خوبه

متاهل🩷🍃

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دولتی ها معمولا رزیدنت ها انجام میدن ولی اکثرا کارشون خوبه

اسک دکتررو پرسیدم جدید بود 

برو یکی درست کن ببین چجوری ضرر که نکردی مجانی هست

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

برو یکیو بکش حالا ببین چطوره معمولا کشیدن درد نداره فقط فشار حس میکنی

میترسم بی حس نشه آخه قبلا زمانی ک بچه بودم یبار خانوادم منو بردن پیش ی آقایی که دندون میکشید دکتر نبودا بلد بود همه پیشش می‌کشیدن دندون بی حس نشد اونم هی آمپول میزد داخلش مردم