2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 597734 بازدید | 6492 پست
از چند ماه پیشش احساس کردم فرم سینه های تغییر کرده ولی دکتر ریاحی که می بردم گفت نه چربیه چیزی نیست ...

دخترم هورمونش مشکلی نداشت الان بهترین دکنرا میگن اگه هورمون مشکلی نداشته باشه نباید بزنه 

منم خوزستانیم نمیدونم چرا اصلا از کورش ریاحی خوشم نمیاد  رفتم مطبش گفت دخترت باید حتما هورموو ...

ببخشید مگه دخترتون چند سالشه و قدش چنده و سن استخوانیش چنده .راستش من الان سه سالی هست می برم ریاحی تو این سه سال با وجودی که دختر من کوتاه قدها ولی تا حالا هورمون رو نگفته . نمی گم دکتر خوبیه منتهی تو ایتانمون دیگه چاره ای نداریم ت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دخترم هورمونش مشکلی نداشت الان بهترین دکنرا میگن اگه هورمون مشکلی نداشته باشه نباید بزنه 

البته شما درست میگید یعنی دکتر ریاحی بدون آزمایش هورمونی می گفت باید هورمون بزنید؟

البته شما درست میگید یعنی دکتر ریاحی بدون آزمایش هورمونی می گفت باید هورمون بزنید؟

ن عزبزم ازمایش دادبم هورمونش خوب بود ولی گفت برای بلند شدن باید هورمون بزنید دختزم کلاس پنجم 130 

قدش کوتاست درسته ولی خداردشکر هنوز جونه سینه نزده 

من کلا اگه قدش هم کوتاه بشه هورمون نمیزنم دوست ندارم خیلی وسواسم بعد میخواستم هزار جور فکر و خیال کنم

خودو کوتاهم عمه هاش همه کوتاه، کوتاهی ژنتیکی داریم 

خواهرم کوتاه، قد بلندمون 155

الان یوگا میبرمش،، میخوام با طب سنتی بلوغشو عقب بندازم ببینم میشه یا ن،، اگه نشد تا لکه بینی دیذم میزم صد بلوغ میزتم 

البته دوست دخترم یکبار پریود سد دکتر ریاحی گفت کاری نمیتونم بزات کنم 

شاید دکتر دیگه ای بود صد بلوغ میزد چون شتیدم با وجوذ یکبار پریود شدن هم باز صد بلوغ میزنن

ن عزبزم ازمایش دادبم هورمونش خوب بود ولی گفت برای بلند شدن باید هورمون بزنید دختزم کلاس پنجم 130&nbs ...

عزیزم انشاالله بهترین ها براش رقم بخوره خدارو شکر که هنوز علائم ندارن خوش به حالتون حتما به خاطر مراعات هایی هست که انجام می دید انشاالله تن دخترتون سالم باشه و اولین دختر قد بلند فامیلتون بشه🥰

عزیزم انشاالله بهترین ها براش رقم بخوره خدارو شکر که هنوز علائم ندارن خوش به حالتون حتما به خاطر مرا ...

ایشالله ولی امیدی ندارم بنطرم 146 تا 149 بشع 

من دبگه پذیرفتم یه مدت هر شب گریه میکردم الان میخوام دعا ببندم ب دستش اگه ایشااله نتیجه گرفتم اینجا میگم

ایشالله ولی امیدی ندارم بنطرم 146 تا 149 بشع  من دبگه پذیرفتم یه مدت هر شب گریه میکردم الان می ...

انشاالله.منم خودم قد کوتاهم 150 ولی شوهرم قد بلنده 180 امیدم به این بود که دخترام به شوهرم بکشن ولی ظاهراً باید واقعیت رو بپذیرم

انشاالله.منم خودم قد کوتاهم 150 ولی شوهرم قد بلنده 180 امیدم به این بود که دخترام به شوهرم بکشن ولی ...

عزیزم یه چیزی بت بگم شاید باورت نشه دخترم کلاس دوم بود بردمش حموم دقت کردم دیدم موی تناسلی درآورده دنیا رو سرم خراب شد سینه هاش هم گوشتیه، خیلی ترسیذم،، ب خاهر شوهرم گفتم پرستاره گفت مدل سینه هاش ای شکلی بد رفتم عکس های دریامون و دیدم مربوط ب دو سال پیش اره سینه هاش همین شکلی بود 

الان پنجمه یکم موهاش بیشتر شده خیلی کم 

سه سال گذشته شاید اگه میبردمش دکتر میگفت صدبلوغ بزن ولی چون نمبخواستم ن صد بلدغ ن هورمون بزنم نبردم دکتر،، البته یه بار بردم کورش ریاحی ک گغت هورمون ک خودم ق نکنم 

نمیدووم کار درستی کردم یا ن 

عزیزم یه چیزی بت بگم شاید باورت نشه دخترم کلاس دوم بود بردمش حموم دقت کردم دیدم موی تناسلی درآورده د ...

عزیزم شما کار درستی کردید منم همش عذاب وجدان دارم که شاید عجله کردم ولی دیگه چاره ای ندارم

اول راهنمایی که آرزوی الان همه مادرهاست .دیگه الان بچه ها اول راهنمایی پریود بشن یعنی معجزه خداوندی ...

عزیزم به جمله اولم دقت نکردین، گفتم سینه هام تو سن ۸ ، ۹ سالگی دراومد، ولی هیچ ربطی به پریودم نداشت، رشد سینه بیشتر ژنتیکی هست، منظورم این بود، حرف شما که کاملا درسته

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
سلام به همه مامانای عزیز،چون اینجا همه تو سن میانگین ۸سال دارن ،میخواستم بدونم بچه هاتون تک و توک تو ...

سلام عزیزم نه دختر من تا حالا نداشته همچین چیزی و شاید زیاد گرمی می خوره کل دختر تون