2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 598462 بازدید | 6507 پست
علازم اولیه ش چند سالگی بود و چی بود؟ ده سال باز خوبه دختر من خیلی کوچیکه    

طبق نظر دکتر مکمل هایی بده که قدش رشد کنه ولی بلوغ را جلو نندازه .ماهواره دارید یه مدت جمع کنید. تمام تلاش خودت را تا ده سالگی بکن اگه دیدی به قد مطلوب نرسید برو پریود را عقب بنداز و طبق دستور دکتر عمل کن .

مثلا میگن زینک بلوغ زودرس میاره .که منم فکر میکنم زینک واقعا تو بلوغ اثر داره .

عزیزم من دوباره دخترم را بردم دکتر گفت تقریبا یکسال از پریود گذشته و دیگه هورمون رشد هم الان دیگه دی ...

دختر من دیروز واسه اولین دفعه پریود شد ۱۱ سالشه قدش ۱۴۰ الان آمپول بزنه فایده داره یا حتما باید قبل از پریودی باشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینو یادم رفت بگم بگذارش کلاس ورزش دو یا سه روز تو هفته و بیشتر یک ساعت در روز  هم نباید ورزش کنن .حالا هر ورزشی شنا رقص ژیمناستیک یا والیبال هر کدوم راحت ترین .تو ورزش و فعالیت بالای قلب و گردش خون هورمون رشد بیشتر ترشح میشه .

دختر من دیروز واسه اولین دفعه پریود شد ۱۱ سالشه قدش ۱۴۰ الان آمپول بزنه فایده داره یا حتما باید قبل ...

اگه غدد خوب ببری پریودش را میندازن عقب و هورمون رشد را هم براش شروع میکنن .اگه چند بار پریود تکرار بشه دیگه آمپول تاخیر نمیزنن سریع باید اقدام کنی.دنبال معجزه هم نباش عزیزم نهایت ده سانت قد بکشه بشه ۱۵۰ اگه اقدام نکنی براش .

سر ساعت ده خاموشی بزن و بچه باید ۱۰/۱۵ دیگه خواب عمیق باشه .از ساعت ۱۰ تا ۲ نصف شب هورمون زشد در بالاترین سطح ممکن ترشح میشه .

راستی عزیزم شما هم چند ماه دیگه بیا و نتیجه تزریق هورمون رشد را بهمون بگو حداقل افراد دیگه ای مثل ما ...

سلام

می بخشین اخلاق و روحیات دخترتون چطور بود؟منم یه دختر دارم الان الان میره پیش دبستانی قدش نسبتا بلنده 

بعد دخترم احساس می کنم بیشتر از سنش می فهمه

تو بازی هاش همش عروس و داماد میگه 

صلا تو خونه رفتار های جلف و زننده اینا نداریم

ماهواره هم نداریم

تو منطقه سردسیری هستیم

این تاپیک رو دیدم نگران شدم اینایی ک گفتم تاثیر داره تو بلوغ زودرس؟

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...
سلام می بخشین اخلاق و روحیات دخترتون چطور بود؟منم یه دختر دارم الان الان میره پیش دبستانی قدش نسبتا ...

نه عزیزم‌ این کارا تو وجود همه دخترها هست .ولی خوب زیاد فیلمای پرنسس و عاشقانه و سکانس های بوس تو برنامه کارتون و اینا نگذار ببینه .

سلام می بخشین اخلاق و روحیات دخترتون چطور بود؟منم یه دختر دارم الان الان میره پیش دبستانی قدش نسبتا ...

بالاخص تو دوران بلوغ و پریود به شدت بداخلاق میشن جواب برمیگردن قشنگ با شخصیت و جدیت بهت میگن نه .حاظره دو ساعت جلوت وایسه و مناظره کنه و  حرف خودش را به کرسی بنشونه .🤣 

قشنگ در ارتباط با یه دختر بالغ شما شخصیت و استقلال را تو وجودش میبینی .دیگه اون بچه آروم و بغلی چهار روز پیش نیست .

بالاخص تو دوران بلوغ و پریود چند سا شدت بداخلاق میشن جواب برمیگردن قشنگ با شخصیت و جدیت بهت میگن نه .حاظ ...

چقدر کامل و خوب همه ی مسائل را توضیح دادید من تو ۸ ماه گذشته خیلی مطالعه کردم و شاید بتونم بگم امروز اطلاعاتم درباره ی بلوغ بیشتر از یک متخصص هست اما برای من دیگه دیر شده امیدوارم مادرهایی که دختر دارند از این اطلاعات استفاده کنند تا مثل ما بعدا حسرت نخورند فقط یه چیزی برام عجیبه که کسی  اطلاعاتی درباره اینکه یکسال بعد پریودی چقدر رشد کردند و آیا هورمون رشد باعث میشه صفحات رشد زودتر بسته بشه را نگذاشتن و این را هم ما خودمون باید تجربه کنیم   

ان شاءالله خدا کمک کنه به خاطر نیت خوبتون که صادقانه بقیه را راهنمایی میکنید  دختر شما هم چند سانت دیگه بلند تر بشه و دلتون شاد بشه

چقدر کامل و خوب همه ی مسائل را توضیح دادید من تو ۸ ماه گذشته خیلی مطالعه کردم و شاید بتونم بگم امروز ...

دقیفا من توانایی اینرا دارم برم تو جلسه برای بالای صد تا مادر سخنرانی کنم و جواب سوالهاشون را بدم .چون خودم بی تجربه بودم و خیلی ضربه خوردم .

عزیزم آمپول تاخیر و رشد یه چیزی هست که چند سالی است باب شده افراد بسیار کمی سمتش رفتند و اونایی هم که استفاده کردند مشخص نیست چه مسیری براشون پیش رو داشته.

ولی من همیشه دعام اینه الهی که هیچ کس محتاج دکترهای این زمینه نشه الهی هیچ کس تو این بازی قد تو این زمونه نیفته کاش همه دخترها بالای ۱۵۰ پریود بشن .

ببستند ما اغلبا همه تو اینترنت هستیم چرا من هیج جا هیچ مطلب یا کلیپی درباره بلوغ زودرس ندیدم 

این حجم از پنهان کاری چه چیزی پشتش است من نمیدونم.والا سالها دختران پریود میشدن و چیزی به اسم صفحات رشد وجود نداشت .چه طور الان باب همه دکترهای غدد شده .شایدم خودشون میدونن دارن چه بر سر دخترکان مظلوم ما میارن شایدم خودشون میدونن دختری که با تغذیه های الان تو ده سالکی پریود شده دو سال بعدشم هم کامل استخوان هاش بسته میشه ‌.یه چیزی پشت قضیه است من مطمئنم یه دفعه دیدی چند سال بعد همه چی مشخص شد .

مو نازک بلند زیر بغل در اومد یک سال تا یک سال و نیم بعد پریود میشه .ولی اگه تازه مو جوانه زده بسیار ...

دختر من ۵ سالشه . دکتر غدد بردم معاینه کرد گفت اینا چیزی نیس . نگاه کن قسمت شرمگاهی اگه مو ضخیم در اورد بیار دکتر یا اگر سینه ها معاینه کن اگر مثل عدس ورم کرد

نه عزیزم‌ این کارا تو وجود همه دخترها هست .ولی خوب زیاد فیلمای پرنسس و عاشقانه و سکانس های بوس تو بر ...

واقعا همه دخترا اینجورن؟؟بعد این میدونه تولد بچه اینارو منظورم بارداری اینا هس ن رابطه ، یا مثلا من پریودی پد برمیداشتم  دید گفت مگ تو هم مای بی بی میذاری؟؟رفته بود ب خواهرم گفته بود یا چند ماه بعدش باز بهم گفت من میدونم تو هم مای بی بی داری

اینا طبیعی هس؟

ضمنا از اونجور کارتون ها اصلا نداریم فقط شبکه پویا می بینه

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...