2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 597733 بازدید | 6492 پست

سلام

دختر من ۶ سالشه

یکم احساس کردم سینه اش بزرگ شده رفتم عکس از مچ دست انداختم سن استخوانیش ۵ ماه بزرگتر بود، به نظرتون جای نگرانی داره؟ 

بردمش دکتر غدد بزرگسال گفت مشکلی نداره از نظر من ولی واسه اطمینان ببرش غددکودکان

شهر ما متخصص غددکودک نداره به نظرت ببرمش تهران؟

خدایا دوباره بغلم کن  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۵ ۶ سال استخوانی میخواد تا قد بکشه یعنی خیلی وقت هست نگران نباش قدش بلند میشه قد الانش هم خوبه مطمعن ...

شوک اصلی اینه که چرا انقدر رشد استخوانی پسرم زیاد بود 

دختر شما چند بود؟

بنظرت دکتر چی تجویز میکنه

و اینکه نگرانی اصلیم احتلام در خواب ( اگه درست گفته باشم)

و سبيل هست 

بنظرت امکان داره هورمون های جنسی‌شان دیرتر ترشح بشه

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

ن سن استخوانی.. برای رشد سن استخوانی ملاک نه تقویتی  

سلام دختر منم 9سال 8ماهشه. الان 6ماهه امپول میزنم براش قدش 146تو چند ماه 3سانت رشد. قدی داشته 

بهترین حس حس دوست داشتن توست   من از کاربرای قدیمم  تقریبا از سال 90 یه مدت خاموش بودم بعدا عضو شدم گوشیم عوض کردم کاربریم رفت
سلام دختر من ۶ سالشه یکم احساس کردم سینه اش بزرگ شده رفتم عکس از مچ دست انداختم سن استخوانیش ۵ ماه ...

سلام سن استخوانی ۶ ماه بزرگتر یا کوچیک تر مهم نیست ولی بزرگ شدن سینه مهم.. ولی ممکن دخترتون تپل باشه با دوران بلوغ اشتباه بگیرید  اگ فقط حاله سینه سفت و بزرگ شده بلوغ ولی اگ کل سینه بزرگ و نرم بخاطر چربی... انقد درد داره ک خودتون متوجه میشید ک داره سینه در میاره  

شوک اصلی اینه که چرا انقدر رشد استخوانی پسرم زیاد بود  دختر شما چند بود؟ بنظرت دکتر چی تجویز ...

بلوغ زودرس علتش... اگ ازمایش هورمون رسد ک چند مرحله انجام دادی و رشد ش خوبه نگران نباش فقط ممکن زودتر همسن سالاش بالغ بشه ولی اگ رشد قدی ش کم شد نسبت ب سن استخوانی اون موقع ممکن روند بلوغ ش تاخیر بندازه ‌. اختلال خواب یعنی کم میخوابه یا خوابش بد موقع س؟؟ 

خودش یازده سال و سه ماه سن استخوانی ۱۴ سال و نیم😔

یه مقدار اختلاف زیاد چرا دکتر زودتر بلوغ تاخیر ننداخت تا رشد کنه  دختر منم همینجوری بود سن استخوانی تند تند رشد میکرد و صفحات ش زودتر حد معمول بسته میشد .. ولی تو همین ۱ و نیم سال ورزش کنه انشالله رشد میکنه ۱۰ سانت

سلام دختر منم 9سال 8ماهشه. الان 6ماهه امپول میزنم براش قدش 146تو چند ماه 3سانت رشد. قدی داشته 

میشه بپرسم سن استخوانی ش چقدر؟؟ دخترمن سن خودش ۹سال و ۵ ماه ولی قدش ۱۱سال  قدش هم ۱۴۲ دختر شما ماشالله بلند تر..

یه سوال دیگه اینکه امپول خارجی یا ایرانی میزنید من اولین امپول و زده و نوشته ک ایتالیا ولی میگن خوب نیست حالا دنبال دیفرلین م خواستم نظر شما هم بپرسم

دکتر به دخترم فقط شربت کلسیم داده دختر شما چیز دیکه هم استفاده میکنه؟

سلام سن استخوانی ۶ ماه بزرگتر یا کوچیک تر مهم نیست ولی بزرگ شدن سینه مهم.. ولی ممکن دخترتون تپل باشه ...

خودش خیلی لاغره اما کل سینه اش بزرگ شده نه فقط هاله

ممنون از پاسختون

خدایا دوباره بغلم کن  
بلوغ زودرس علتش... اگ ازمایش هورمون رسد ک چند مرحله انجام دادی و رشد ش خوبه نگران نباش فقط ممکن زودت ...

اره دیر می‌خوابه و دیر بیدار میشه

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

میشه بپرسم سن استخوانی ش چقدر؟؟ دخترمن سن خودش ۹سال و ۵ ماه ولی قدش ۱۱سال  قدش هم ۱۴۲ دختر شما ...

اون موقع که بردم دکتر سن استخوانیش همون 9سال بود  آمپول ایرانی میزنم  شربت فروگلوبین و زینک بهش داده 

بهترین حس حس دوست داشتن توست   من از کاربرای قدیمم  تقریبا از سال 90 یه مدت خاموش بودم بعدا عضو شدم گوشیم عوض کردم کاربریم رفت