2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 598569 بازدید | 6507 پست
الان حتی مردا هم بلند نیستن کلا دارن رو به کوتاهی قد میره جامعه  دخترتونم انشالله یه قد خوب &nb ...

ممنون عزیزم.. جون بلوغ سن ش کم شده بچها کوتاه تر شدن دهه ۶۰ ها عکس های دبیرستان شون میبینی واقعا بزرگن الان بچها دبیرستانی جوجه کوچولون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوب شد که بردید دکتر اصفهان الان خیلی نگران شدم من پسرم زیر نظر دکتر امین زاده اس.من تا الان فکر می ...

نمیدونم واقعا کاری برای من ک نکرد همیشه خدا میگفت طبیعی با اینکه ۷ونیم سال مو ذاید دراورد  و ۸ سالگی سینه داشت و سن  استخواتی تند تند بالا میرفت واقعا موندم از نظرش چی غیر طبیعی؟؟

مثلا امین زاده خو میگن بهتر از ریاحی ولی واقعا دیدم که به بیشترا میگه نگران نباش هیچی نیست حساس نشو ...

تولد ۹ سالگی بردمش دوباره مپ

پیش هر دو چون دلم راضی نمیشد میگفتم شاید اون یکی نظرش فرق کنه... گفتن نیار تا سال دیگه یعنی ۱۰ سالگی ک صدرصد پریود میشد مطمعنا میگفتن حالا هم کاری نمیشه کرد.. باز ریاحی ی چکاب میداد امین ک هییچ 

من دخترم۱۱سالشه قدش هم ۱۴۶ تازه علایم بلوغ داره نشون میده به نظرتون کی بلوغش کامل میشه و تا چند قد می‌کشه با توجه به تجربیات و مطالعات شما میپرسم زیر نظر دکتر هاشمی پور هم هست

من دخترم۱۱سالشه قدش هم ۱۴۶ تازه علایم بلوغ داره نشون میده به نظرتون کی بلوغش کامل میشه و تا چند قد م ...

عزیزم از وقتی ک سینه ها برجسته شد حدودا ۲ سال طول میکشه تا پریود بشه اینکه مقد قد بکشه خیلی چیزا ربط داره مث ژنتیک تغذیه و ..‌  و بعد پریود هم ۳ تا ۱۲ سانت قد میکشن و هرجی سن پریود کمتر باشه بچه بیشتر رشد داره .. البته سن استخواتی هم مهم دخترا تا سن استخواتی ۱۵ رشد دارن