2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 597734 بازدید | 6492 پست
[QUOTE=244253551]اگ کمخونه بهش بده ولی من با شیره خرما و انگور ک میدم اصلا کمخون نیست ماشالله سرحال[ ...

نوک زبونش قرمز ؟؟ ناخن هاش فشار کوچیک بده سریع باید خون برگرده و رنگ پریدگی ک نشونه کمخونی 

عزیزم از وقتی ک سینه ها برجسته شد حدودا ۲ سال طول میکشه تا پریود بشه اینکه مقد قد بکشه خیلی چیزا ربط ...

ممنون‌از جوابتون دکتر هاشمی پور تا حالا برایش عکس ننوشته فقط یه آزمایش بوده و الان از هم سالاش کوتاهتره ولی دکتر میگه چون یه جهش رشدی داره نباید نگران باشی و کوتاهی قدش جبران میشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن عزیزم الان دیگه علم پیشرفت کرده میشه برا بپها کارهایی ک کرد ک کمترین اسیب جسمی و روحی بلوغ ببینن & ...

عزیزم دختر من هم هفت سال و نیمه هست حدود یک‌ماهه سینه هاش کمی رشد کردند . قدش از اول بلند بود که فکر میکنم ژنتیکی باشه پدرش 187و من 167. الان دخترم کلاس اول قدش 142و وزنش 33.از همون بدو تولد وزن و قدش حد بالای نمودار بود . کمی هم جوش روی پیشانی داره و موی زاید اصلا نداره. دیروز پزشک غدد بردم. رادیوگرافی سن استخوانیش رو دو سال بزرگتر نشون داد . ودکتر آزمایشهای هورمونی براش نوشت .و تازه آزمایش گرفتیم ازش. خیلی نگرانم،😐

عزیزم از وقتی ک سینه ها برجسته شد حدودا ۲ سال طول میکشه تا پریود بشه اینکه مقد قد بکشه خیلی چیزا ربط ...

خدایی چقدر از استرس هام کم کردی من دخترم تازه برجستگی های داره شروع میشه و موهای زاید روییده البته کم هستن چقدر ترس ورم داشته بود اما خب تا دو سال دیگه مشکلی ندارم 

عضویتم به ۹۶ برمیگرده 😍😍😍۱ : ((دخترم نترس شوهر برات هست تو فقط زرنگ باش و با اعتماد بنفس ۲: عزیزم رمز موفقیت شما شوهر نیست اونیکه تو را به کمال می‌رسونه شوهر نیست وجود  خودت هست شوهر به شریک و یه همدم هست   ۳: کارت طلایی نی نی سایت طلاق نست🤔🤔🤔 طلاق آخرین راهه که همیشه براش وقت هست۴ :تصمیم گرفتی توافقی جدا بشی بچه ها چی؟؟؟؟ اونا هم تصمیم گرفتن نطرشون مهم بود برات ؟؟؟؟ ۵: اون چیزهایی را شما ندارید من پزوشو نمی‌دم عادت دارم از داشته هام میگم هیچ  ادعایی هم ندارم من از نداشته هام فاکتور میگیرم تا حال دلم بد نشه ۶: زنان سختی کشیده زنان قوی هستن که یاد گرفتن بجنگند و  خودشون از پس همه ی مشکلات شون بربیاند اما همه فکر میکنن خوش شانس هستن  )).
عزیزم دختر من هم هفت سال و نیمه هست حدود یک‌ماهه سینه هاش کمی رشد کردند . قدش از اول بلند بود که فکر ...

چقدر قد دخترتون خوبه خیلی بلند میشه ۷ سال نگرانی بی مورد هست بلوغ بالای ۹ ساله شروع میشه همه ب بچه ها جوش ریز می‌زنن بعضی مواقع که بخاطر حساسیت هست 

عضویتم به ۹۶ برمیگرده 😍😍😍۱ : ((دخترم نترس شوهر برات هست تو فقط زرنگ باش و با اعتماد بنفس ۲: عزیزم رمز موفقیت شما شوهر نیست اونیکه تو را به کمال می‌رسونه شوهر نیست وجود  خودت هست شوهر به شریک و یه همدم هست   ۳: کارت طلایی نی نی سایت طلاق نست🤔🤔🤔 طلاق آخرین راهه که همیشه براش وقت هست۴ :تصمیم گرفتی توافقی جدا بشی بچه ها چی؟؟؟؟ اونا هم تصمیم گرفتن نطرشون مهم بود برات ؟؟؟؟ ۵: اون چیزهایی را شما ندارید من پزوشو نمی‌دم عادت دارم از داشته هام میگم هیچ  ادعایی هم ندارم من از نداشته هام فاکتور میگیرم تا حال دلم بد نشه ۶: زنان سختی کشیده زنان قوی هستن که یاد گرفتن بجنگند و  خودشون از پس همه ی مشکلات شون بربیاند اما همه فکر میکنن خوش شانس هستن  )).
همه که مثل هم نیستن  یکی از علت های اصلی بلوغ زودرس هم چاقی و اضافه وزن بچه هاست

و البته غذاهای فست فودی به شددددت باعث بلوغ جنسی زودرس میشن ، خطر جاییکه بلوغ جنسی زودتر از بلوغ عقلی اتفاق بیوفته !!

خیلی سخت بچه کوچیک بخواد خودش جمع جور کنه  کمخونی هم ک بگیرن دیگه قد نمیکشن

سلام عزیزم

راستش منم دقیقا مثل دختر شما بودم

زود به بلوغ رسیدم

قدم الان ۱۶۲، دقیقاً هم قد مامانم شدم

تمام مراحلی که گفتی رو منم تو همون سن تجربه کردم

نگران نباش بنظرم

الان خیلیا بلوغ زودرس دارن

یه حرف قشنگ تو، ممکنه روز یه نفر رو بسازه.🥰
نوک زبونش قرمز ؟؟ ناخن هاش فشار کوچیک بده سریع باید خون برگرده و رنگ پریدگی ک نشونه کمخونی 

استارتر عزیز 

چون صفحات رشد هنوز بسته نشده یه فرصت استثنایی داری برای افزایش قد 

فقطط یه مربی کاربلد و خوب پیدا کن مربی بدنسازی که رشته تخصصی ورزش های اصلاحی و اسیب شناسی کار کرده باشه 

مطمئن باش با ۶ماه تا یکسال ورزش درست قدش رشد میکنه 

هزینه مربی خصوصی براش بده ۱۰برابر بهتر از امپول و ویتامین و این چثزهاست

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃