2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 597733 بازدید | 6492 پست

منم خیییلی حساس بودم چون بیشتر همکلاسی یای دخترم پریود شدن وقتی که کلاس پنجم بودن ،منم هول برم داشت آزمایش و سونو عکس کلللی مکافات واسه خودم درست کردم دخترم کلاس هفتم که تموم کرد پریود شد مثل خودم و خواهرام ،فقط کلللی آمپول بیخود زدم بهش گرون و خارجی فقط دعا میکنم عوارض نداشته باشن کمی تپله قدش هم خوبه خواهرام میگن این آمپولا باعث شده تپل و پفی باشه البته اشتهاش زیاده کم تحرک هم هست 

استارتر بهترین تاپیکی هست که تا به حال توی نی نی سایت دیدم نظرات همه ارزشمند بود...باید بشینم تک به ...

زینک چیه

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام منم همینطور بودم😐

7 سالم بود دیدم عه موهای زاعد دارم

همه جامم داشتم😐🙁 دست. پا. باسن ناحیه تناسلی. زیر بغل و غیره و غیره😐😂

خداروشکررررر صورتم اصلا موی زائد نداره

الانمر25 سالمه و مشکل خاصی ندارم فقط هفته ای یکبار توی حمومم و همه جای بدنم رو نوره میزارم تا از شر موهام خلاص بشم. لیزر هم میشه رفت ولی میترسم ازم هرمونی باشه و بیشتر در بیاد قیدشو زدم

با دکتر و اینها هم خوب  نمیشه من خیلی دکتر رفتم تا اینکه یکی از دکتر ها گفت هیپرپلازی مادرزادی داری

زدم اینترنت پرمویی زده بود. باهاش کنار میام

به نیت مادر شدنم یه☝🏻صلوات میفرستی؟ 😘 و لطفا اینکه لایکم نکن    
منم خیییلی حساس بودم چون بیشتر همکلاسی یای دخترم پریود شدن وقتی که کلاس پنجم بودن ،منم هول برم داشت ...

ببرش کلاس ورزش نذار بدنش چربی اضافه بگیره

❤️❤️ممنونم خدای بزرگ که حواست بهم هست❤️❤️
چرا ضرر داره ؟اسم امپول چیه؟

سیناژن یا سیناتروپین

چون هورمونه و روی غدد بدن اثر میزاره و فعالیت بدن رو مختل میکنه و درآینده خیلی میتونه اثر بزاره رو بدن و باعث حتی بیماری بشه کمتر پزشکی هست که این دارو رو تجویز کنه 

و واقعا اصلا ارزش نداره که بخاطر قد مصرفش کرد 

و درضمن فقط در کودکی و قبل از بلوغ اثر داره و برای ۲۵سال تجویز نمیشه و هیچگونه اثری هم نداره 

ببخشید بچه کوچیک دارم دیر دیر تایپ میکنم... خلاصه بچه همینجوری رشد میکرد سینه ها تند تند بزرگ میشد ا ...

منم 8 سالم بود قدم از همه هم سنام بیشتر بود

ولی الان 160 هستم

شربت زینک اکساید....معمولا مادرها به عنوان مکمل به بچه هاشون میدن که بهتره با غذای مناسب جایگزینش کن ...

ببخشید من به بچه م قطره آهن و فروگلوبین دکتر براش نوشته میدم ...همون زینک؟؟؟یا تفاوت داره

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها بگو نمیرسی فقط به داد خوب ها 💛💜💙❤💚تودر سرود بادها تو دردل گناه ها همیشه درکنار من
سن استخوانی ش بالاس خیلی ناراحتم براش قدش کوتاه بمونه خودم بلند نیستم ولی اینکه ۱۵۲ بشه خیلی خیلی نا ...

بنظرم دکتر نمیرفتید بهتر بود من پشیمونم از دکترایی که رفتم و چقدر قرص خوردم

ببخشید دلیل پادردش مشخص شد .اخه دختر منم از شش سالگی پادرد استخوانی داشت .خیلی دکتر بردم .اخرش مشخص ...

از غلبه سردی هست .منم یه مدت این طوری بودم.

دمنوش دارچین و سیاهدونه عسل یه مدت بهش بدین خوب میشه.

ن دختر من با وزن ۲۱ کیلو بلوغ ش شروع شد این بیشتر حرصم میداد اخه من همیشه رو وزنش غصه میخوردم دلخوشی ...

منم وزنم 40 بود پریود شدم و با پریودی های زود به زود که هنوزم خوب نشده

خیلی خیلی هم قرص خوردم ولی بازم هرماه دوبار پری میشم

ببخشید من به بچه م قطره آهن و فروگلوبین دکتر براش نوشته میدم ...همون زینک؟؟؟یا تفاوت داره

زینک فرق داره گلم روی داره ... آهن نیست...سعی کن خواب بچه ت منظم باشه تغذیه ش هم عالی باشه...من الان چند ماهی هست میرم روستاهای اطراف تخم مرغ محلی می خرم برای دخترم ... بیشتر چیزهایی که استفاده می کنیم هورمون دارند به همین خاطر بچه هامون دچار بلوغ زودرس شدند...اکثرا موی زائد دارند...

❤️❤️ممنونم خدای بزرگ که حواست بهم هست❤️❤️
الان چند سالشونه و قدش چند؟

چند روز دیگه تولد ۱۵سالگیشه. ۱۶۸ قدشه

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

من خودم به شددت لاغر بودم،یادم میاد توی ۱۰ سالگی سینه هام برآمده شده بود و موی زائد هم کاملا داشتم کلا پرمو هستم. قدم هم خیلی بلندتر از هم سن‌های خودم بود ولی تو ۱۵ سالگی پریود شدم. شاید دختر شما هم مثل من موی زائد و رشد سینه اش ربطی به پریودش نداشته باشه