2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 595792 بازدید | 6484 پست
عزیزم کار خاصی کردید؟ مثلا ورزش تغذیه

نه  

اصلا اون موقع به این چیزها فکر هم نمیکردم عادی زندگیمو میکردم 

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوادتون قد بلندن؟

نه همه جوره داریم  

خواهرام و مادرم از من کوتاهترن و کلا تو خانواده دخترهای ۱۷۵ و حتی ۱۵۵ هم داریم

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b

میدونید دختر من از لحاظ  روحی اصلا امادگی شو نداره خیلی حرکاتش بچگانه س هنوز نمیدونه چرا سینه دراورده  تو تاپیک قبل هم گفتم با داداش کوچیکم ک همبازی بودن میگفت ببین سینه دارم  واقعا بچه س هیچ درکی نداره مطمعنم از لحاظ روحی شدید ضربه میخوره  و وزنش کم صدرصد با پریودی کمخونی و هزار تا مریضی میگیره نمیدونم چرا بعضی ها میان تاپیک و میگن چرا بچه دستکاری میکنی خوب اولا دکتر دارو داده دوم هم من می بینم اصلا امادگی ش نداره هنوز ک هنوز برا موها بدنش غصه میخوره ک چرا دوستام ندارن من دارم بدم میاد ازشون عصبی میشه بلاخره این امپول ها برا ی ادم هایی ساختن دیگه  شاید شما ک تو ۸ ۹ سالگی پریود شدید و قد ۱۷۰ ۸۰ دارید وزن تون بالا بوده و قد قبل پریود تون بلند تر بوده اخه چطور ممکن قد ۸ سالگی تو ذهن تون مونده باشه ک دقیق میگید ۳۰ ۴۰ سانت قد کشیدین ... علم میگه بعد بلوغ بخاطر استروژن رشد کم میشه حالا شانس من هرچی استثتا تو نی نی سایت

سلام گلم تا این صفحه خوندم تاپیکت رو چند تا تجربه یگم  دختر من متولد مرداد۱۳۹۰ هست. من از اردی ...

درک میکنم   من تا حالا خییلی هزینه کردم و دخترم بخاطر شرائط هورمونی از درسش خیلی فاصله گرفت پرخاشگر و عصبی شده .. اگ سن عقلی و جسمی بچه هماهنگ باسه اشکالی نداره ولی اینکه بچه ۹ ساله با همه دوستاش فرق کنه واقعا سخت دکتر ها هم ک فقط پول میخوان و کاری نمیکنن ...وزن دخترتون موقع پریود چقدر؟؟دختر من خیییلی ضعیف و بد غذا و کلا کم غذا برنج و نون نمیخوره فقط گوشت خالی میخوره 

شما بی نهایت مادر با درایت و آگاهی هستی ازاین بابت حالم خوب شد وراستش یه تجربه شد برام

متاسفانه من بلوغ رو درسن کمی تجربه کردم و تلخی این حادثه همیشه روی روح منه وشک ندارم بخش عظیمی از مشکلات روحی من برمیگرده به این موضوع پوشیدن لباسهای گشاد برای دیده نشدن سینه نگاه عجیب اطرافیان هم بازی نشدن باهمسالان یک سال افت درسی کم خونی فاجعه بار ازهمه بدتر اعتماد به نفسی کم

رفیق تنها کمکی که می تونی بکنی اینه که این موضوعو عجیب جلوه ندی کنار دخترت باشی ومساله قد رو پیشش مطرح نکنی اون درهرسایزی باشه اگه بتونه خودشو پیدا کنه و منیتشو ثابت کنه موفق شده بهش تلقین نکن که اگه قدش نرمال نباشه باخته

هراقدام پزشکی لازمه برای سلامتیش بکن ونگران قدش نباش

بازم بهت تبریک میگم بابت فهم وآگاهی ودرایتت

خدایابابت تمام داده هاونداده هات شکر🌼
شما بی نهایت مادر با درایت و آگاهی هستی ازاین بابت حالم خوب شد وراستش یه تجربه شد برام متاسفانه من ...

ممنون عزیزم که درک کردی من و شرایط مو اینجا واقعا بی انصافی قضاوت میشی  من و مادری خودخواه میدونن ک دارم بدن بچه م داغون میکنم برا اینکه پریود نشه  من دیدم بچه کوجیک با جسه بزرگ ک دیگه نمیتونه بازی کنه ولی خلقیات بچه گانه داره هنوز  سن عقلی و جسمی با هم هماهنگ نباشه بچه اذیت میشه ترم اول معدلش خیلی بد شد شدیدا عصبی اصلا حوصله درس و نداشت فقط کز  میکرد ی گوشه خودش میدید چقد با دوستاش فرق میکنه برا همین امپول شروع کردم ک ب سن خودش پریود بشه سنی ک عقلش برسه بدونه چیکار کنه 

من ابتدایی بودم تند تند قد میکشیدیم و ازهمه بلندتر بودم ،پنجم پریود شدم قدمم ۱۵۸موند ،منی که اونوقتا ...

خودمم پنجم شدم ۱۱ سال نیم م بود بلند کلاس بودم بعد همه ازم جلو زدن دبیرستان کوتاه کلاس شدم 😁

ن دختر من با وزن ۲۱ کیلو بلوغ ش شروع شد این بیشتر حرصم میداد اخه من همیشه رو وزنش غصه میخوردم دلخوشی ...

الان دختر من 26کیلو امسال رفت تو 9 سینه هاش یکم برجسته شده قدش نسبتا بلنده یعنی اوکی؟ 

از نوزادی 1ونیم کیلو کم داشت البته من خودمم لاغر اندامم 

الان دختر من 26کیلو امسال رفت تو 9 سینه هاش یکم برجسته شده قدش نسبتا بلنده یعنی اوکی؟  از نوزا ...

اگ ۹ ساله س ک تقریبا طبیعی ۱۱ تا ۱۱ونیم پریود میشه اگ قدش بلند  نگران نباشین  وزن هم تو بلوغ یه مقدار زیاد میشه

دختر منم ۹ سال و پنج ماهشه .سینش جونه زده خیییییلی خییییلی ناراحتم وزنش هم کمه بنظرت چکار کنم میترسم ...

دختر من دقیق سن دختر شماس پارسال عید سینهاش درومد  حدودا  ۲ تا ۳ سال بعد ش پریود میشن معمولا ۲ سال  طول میکشه ...میشه ۱۱ونیم تا ۱۲ سال  اگ قدش خوبه نگران نباش

بخدا شب و روز همش تو فکر دخترمم بی نهایت شیطون و بازیگوشه تو عالم بچگیشه      

درکت میکنم  ولی اینایی ک میگن بزارش به حال خودش درک نمیکنم یهو از بچگی بپره وسط ادم بزرگ ها   افسردگی نوجوانی و این درد سرها تو سن کم تجربه کردن بد