2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 597732 بازدید | 6492 پست
بچه ها اگه ی پسری بلوغ زودرس بشه چ میشه

کوتاه میمونه

عضویتم به ۹۶ برمیگرده 😍😍😍۱ : ((دخترم نترس شوهر برات هست تو فقط زرنگ باش و با اعتماد بنفس ۲: عزیزم رمز موفقیت شما شوهر نیست اونیکه تو را به کمال می‌رسونه شوهر نیست وجود  خودت هست شوهر به شریک و یه همدم هست   ۳: کارت طلایی نی نی سایت طلاق نست🤔🤔🤔 طلاق آخرین راهه که همیشه براش وقت هست۴ :تصمیم گرفتی توافقی جدا بشی بچه ها چی؟؟؟؟ اونا هم تصمیم گرفتن نطرشون مهم بود برات ؟؟؟؟ ۵: اون چیزهایی را شما ندارید من پزوشو نمی‌دم عادت دارم از داشته هام میگم هیچ  ادعایی هم ندارم من از نداشته هام فاکتور میگیرم تا حال دلم بد نشه ۶: زنان سختی کشیده زنان قوی هستن که یاد گرفتن بجنگند و  خودشون از پس همه ی مشکلات شون بربیاند اما همه فکر میکنن خوش شانس هستن  )).

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن هنوز نه چون فعلا پریود نمیشه تا وقتی امپول قطع کردم بهش میگم الان من بگم اصلا متوجه هم نمیشه انقد ...

بگو حتما بگو .قرار نیست یهو بهش بگی که

من بچمو از نه سالگی اماده کردم.اولش بهش میگقتم برام از کشو پد بیار .بعد کم کم گفتم اینا فقط مربوط به دختر خانمای بزرگتر و مادراست.یعنی لقایون نیازی به ایناندرن .دخترای همسن شماهم نیاز ندارن...بعد کم کم از اینکه پریودی چیه و چه موقعس توصیح دادم...همه رو میدونست اما اسمشو نه .تا اینکه چند ماه پیش اسمشم وسط حرفام گفتم

الان همین فردا هم پریود بشه خیالم راحته از دیدنش شوکه نمیشه.حتما بگید بعد ۹ سالگی هر لحطه ممکنه.بدنا باهم فرق داره

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
استاتر منم دخترم از ۷ بردم زیر نظر دکتر زهره کرمی شیراز هیچ کاری تا حالا نکرده فقط هر سری کلی آزمایش ...

عزیزم دکتر و عوض کن ک خیالت راحت بشه ازتشخیص درست این امپول هیچ تاثیری تو رشد نداره فقط نمیذاره هورنون ها فعالیت کنن برا پریود و رسد اندام زنانه ی جور یائسگی کاذب  امپول  رشد و برا هر کسی نمیزنن  

بله تا جایی که من دیدم این رو دکتر ها تایید میکنن. من حتی دوره ای که به خاطر بلوغ زودرس آمپول استفا ...

ممنون عزیزم

پس این قضیه رو رعایت کنم حتما

اگه مرغ رو یک بار بجوشونم و بشورم و دوباره بپزم چی؟ فرقی نداره؟

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
به خدا ۱۸ ماه مرتب پیش ریاحی و امین بردم گفتن با قرص تیروبد کنترل میشه ولی نشد گفتن دیگه نیا همه چیز ...

مرسی عزیزم بابت راهنماییت. میشه بگی چطور میتونم نوبت بگیرم ازش؟ یک دنیا ممنون

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
اره .فکر نکنم دیگه درست شه.خیلی ناامیدم.بند دستاش انقد نازکه گریم میگیره

ناامید نشو ببرش دکتر شاید لازم باشه یکسال دیرتر بره مدرسه 

خیلی کوچولوئه بقیه اذیتش نکنن

دستا بالا دستا بالا ...😂😂😂😂میبینم که با ریتم میخونی
عریزم مطالب می خوندی متوجه میشدی دقیقا دختر من اولین علامتش همین بود ۶ ماه بعد مو ذاید و غرق و چرب ش ...

خب تا دو سال کلی رشد میکنن خدایی بالای ۱۱ پریود بشن عالیه 

عضویتم به ۹۶ برمیگرده 😍😍😍۱ : ((دخترم نترس شوهر برات هست تو فقط زرنگ باش و با اعتماد بنفس ۲: عزیزم رمز موفقیت شما شوهر نیست اونیکه تو را به کمال می‌رسونه شوهر نیست وجود  خودت هست شوهر به شریک و یه همدم هست   ۳: کارت طلایی نی نی سایت طلاق نست🤔🤔🤔 طلاق آخرین راهه که همیشه براش وقت هست۴ :تصمیم گرفتی توافقی جدا بشی بچه ها چی؟؟؟؟ اونا هم تصمیم گرفتن نطرشون مهم بود برات ؟؟؟؟ ۵: اون چیزهایی را شما ندارید من پزوشو نمی‌دم عادت دارم از داشته هام میگم هیچ  ادعایی هم ندارم من از نداشته هام فاکتور میگیرم تا حال دلم بد نشه ۶: زنان سختی کشیده زنان قوی هستن که یاد گرفتن بجنگند و  خودشون از پس همه ی مشکلات شون بربیاند اما همه فکر میکنن خوش شانس هستن  )).
عزیزم دکتر و عوض کن ک خیالت راحت بشه ازتشخیص درست این امپول هیچ تاثیری تو رشد نداره فقط نمیذاره هورن ...

من آمپول رشد نمبخام فقط میخام پریود نشه آخه بزن گوگل این از بهترین دکترای غدد در شیرازه زیر ۶ ماه نوبتش گیر نمیاد ما چونکه چند ساله زیر نظرش هستیم بهمون نوبت میده اما خب هر سری دعوامون می‌کنه وزنش بیاریم پایین که نمیاد پایین

ببخشید شما تو دوران بارداری مرغ زیاد مصرف کردین؟ یا تو رژیم غذایی دخترتون مرغ زیاد بوده؟ چون شنیدم ...

ن برعکس ما گوشت قرمز خیلی مصرف مون بالاتر تو باردارب ک اصلا اسم مرغ برام فاجعه بود