2777
2789
عنوان

پسرم پنج سالشه احساس میکنم داره افسرده میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 33 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ممنونم

بفرستش پیش دبستانی حتی مدارس روستایی هم دارن یه تایمی بیرون باشه براش خوبه

براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه و با خوبی ها و بدی های زندگی بسازن و شوهرش رضایت بده به بچه دار شدن خواهرم و خداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده.. و اون زن که دشمن خواهر و شوهرشه دست از دعا و طلسم گرفتن براشون  برداره و  پدر شوهرش و اطرافیانش دست از کارهاشون که بهش ضرر میزنن بردارن ..خدایا به به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده ...صلوات
مادربزگش ار حرفام و کارام سواستفاده میکنه و پیش شوهرم بدمو میگه گه با من دعوا کناالان ازش دورم خیلی ...

خب ولش کن نرو فقط بچه رو سرگرم کن بچه ها زود یادشون میره. حتی دور از جون عزیزشون میمیره کنار میان خونه مادر بزرگ که چیزی نیست.

فقط دوست خوب، کتاب و ورزش با اینا مشغولش کن

پس بخاطرهمین براش جذابهاگر میتونی ببرش حتی شده ی کم درحد نیم ساعت اگر نه ک ببرش کلاسی جایی ک بچه زیا ...

با برادر  کوچکش سر گوشی دعوا دارن همیشه

به نظرتون براش تبلت بگیریم برهش بد نیس

تو روستا هم بالاخره یه پیاده روی یکم‌اینور اونور ببرش. تو خونه باهاش بازی هایی که دوست داره بکن. تو اینترنتم بزنی کلی بازی مناسب سنش هست که میتونین باهم‌انجام بدین خوشحال شه

با برادر کوچکش سر گوشی دعوا دارن همیشهبه نظرتون براش تبلت بگیریم برهش بد نیس

تبلت تو این سن فقط بچه رو از حالت اعتراضی خارج میکنه به عبارتی بچه خفه میشه مادر راحت 

جایگزینض کتاب کلاس ورزش و...هست

فرهنگسرا یا کلاس ورزش که داره روستا 

بذار بره کلاسای اونجا سرگرم بشه

گوشی از الان به چه دردش میخوره 

واسه تربیت بچه هات خیلی وقت بذار

بهت برنخوره ولی به نظرم مادر آپدیتی نیستی

دوره های تربیت فرزند اینا شرکت کن

پولشم نداری کلی کتاب و دوره رایگان هست از اینا استفاده کن

نهسر گوشی من

خب برای بچه ۵ساله ی کم زوده ولی خب میتونی براشون زمان بندی کنی 

بچه منم همش گوشی میخواد یا کارتون یا بازی حاله تلویزیونم روشنه ها

منم با گوشیم کار میکنم ی گوشی گرفتم ک رمز هم داره بهش میدم بااون کار کنه ولی اینکه مال خودش باشه نه رمزم ک گذاشتم واسه اینه ک هروقت خواست نتونه باز کنه چشم و گردنشون خدایی نکرده آسیب میبینه