2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 597734 بازدید | 6492 پست
اخه ما یزد هستیم هوا به شدت گرمو خشکه.. میترسم ظلم کنم در حق بچه هام تو این وضعیت هوا پوشش بسته بپوش ...

چقد اخلاقش شبیه دختر منه با اینکه اصلا بش سخت نگرفتم خودش باحیاست دوس نداره زیاد باز باشه. خب درسته گرمه اما میتونی لباس خنک و آزاد تنش کنی. ت ن گ نباشه و جاییش لخت نباشه خوبه دیگه

اگه کمبودی نداشته باشه مولتی ویتامین بله باعث بلوغ زودرس میشه من از ۵ سالگی هیچ مولتی ویتامین ندادم ...

مرسی گلم طبق آزمایش هیچ کمبودی نداره پس منم دارو هیچی نمیدم ولی تغذیه چطور شیر و میوه و بادام خیلی دوست داره اینارو خوب میخوره بنظرتون تغذیه اش همینا باشه خوبه یا باید ایناروهم قطع کنم

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یاخدااادقیقا دکترهای دختر منن و همینو میگن. خدا خیرشون نده الهی.دارم از استرس میمیرم.دخترم فقط ۲۰کیل ...

نگران نباش الان دیگه مث قدیم نیست علم پیشرفت کرده انشاالله ک بلوغ  زودرس نیست

یه سوال وقتی دخترا پری میشن دیگه رشد قدشون بسته میشه؟؟ دختر من الان ۱۱ سالشه .سینه هاش رشد کردن دی ...

یکی جواب منم بده🛑🛑🛑🛑دخترم ۱۱ سالشع باید ببرم دکتر چکاب  شه  که زود پری نشه یا نه

چون تمام علایم بلوغو داره🛑🛑🛑🛑🛑

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
یکی جواب منم بده🛑🛑🛑🛑دخترم ۱۱ سالشع باید ببرم دکتر چکاب  شه  که زود پری نشه یا نه چون ...

خوشبحالتون کاش مال من به ۱۱ برسه 

عضویتم به ۹۶ برمیگرده 😍😍😍۱ : ((دخترم نترس شوهر برات هست تو فقط زرنگ باش و با اعتماد بنفس ۲: عزیزم رمز موفقیت شما شوهر نیست اونیکه تو را به کمال می‌رسونه شوهر نیست وجود  خودت هست شوهر به شریک و یه همدم هست   ۳: کارت طلایی نی نی سایت طلاق نست🤔🤔🤔 طلاق آخرین راهه که همیشه براش وقت هست۴ :تصمیم گرفتی توافقی جدا بشی بچه ها چی؟؟؟؟ اونا هم تصمیم گرفتن نطرشون مهم بود برات ؟؟؟؟ ۵: اون چیزهایی را شما ندارید من پزوشو نمی‌دم عادت دارم از داشته هام میگم هیچ  ادعایی هم ندارم من از نداشته هام فاکتور میگیرم تا حال دلم بد نشه ۶: زنان سختی کشیده زنان قوی هستن که یاد گرفتن بجنگند و  خودشون از پس همه ی مشکلات شون بربیاند اما همه فکر میکنن خوش شانس هستن  )).
من از بچگی ترشح داشتم تا الان  مامانم هی این دکتر اون دکترم میکرد ببینه چیه میگفتن طبیعیه بعضی ...

اگ علامت بلوغ داشته باشه و تو سنو رحم و تخمدان بزرگ شده باشه ترشح طبیعی  ولی ب نظرم همه دخترا ندارن یا برا قبل پریود یا عفونت

اره دیگه ببری بهتره ۱۱سااشه دختر من خیلی کوچولوعه ۵سال و نیم اما من استرس دارم 

بشین بابا بزار ۹ سالش بشه بعدش استرس بکش😍😍😍😍

عضویتم به ۹۶ برمیگرده 😍😍😍۱ : ((دخترم نترس شوهر برات هست تو فقط زرنگ باش و با اعتماد بنفس ۲: عزیزم رمز موفقیت شما شوهر نیست اونیکه تو را به کمال می‌رسونه شوهر نیست وجود  خودت هست شوهر به شریک و یه همدم هست   ۳: کارت طلایی نی نی سایت طلاق نست🤔🤔🤔 طلاق آخرین راهه که همیشه براش وقت هست۴ :تصمیم گرفتی توافقی جدا بشی بچه ها چی؟؟؟؟ اونا هم تصمیم گرفتن نطرشون مهم بود برات ؟؟؟؟ ۵: اون چیزهایی را شما ندارید من پزوشو نمی‌دم عادت دارم از داشته هام میگم هیچ  ادعایی هم ندارم من از نداشته هام فاکتور میگیرم تا حال دلم بد نشه ۶: زنان سختی کشیده زنان قوی هستن که یاد گرفتن بجنگند و  خودشون از پس همه ی مشکلات شون بربیاند اما همه فکر میکنن خوش شانس هستن  )).
برام ی سوال پیش اومد خودم دختردارم س سالشه.ولی اگ دخترزودترب سن بلوغ برسه مگه چی میشه؟مگه روندطبیعی ...

خب ببین همه چیز که برای جسم نیست 

برای روح هم هست 

من یادمه دوستم کلاس چهارم ابتدایی پریود شده بود 

نسبت به هم سن و سالاش عصبی تر بود 

یا موقع ورزش همه داشتن بازی میکردن بخاطر پریودی یه گوشه میشست و بچه ها هی سوال پیچش میکردن یا وقت نماز خوندن ها باید به همه جواب پس میداد 

کلا احساس خوبی از محیط نمیگرفت 

هرچیزی سن خودش باید اتفاق بیوفته 

بعد سن باروری میاد پایین تر چون فک کنم خانم ها تا یه سنی بعد از اولین پریودی ، پریود میشن و هرچی زودتر باشه خب مشکلات یائسگی بیشتره 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
دخترت خیلی خوبه با توجه به وزن خودتون منو بگو ۱۶۰   و شوهرم ۱۸۸ اما دخترم قدش بلند نیست تا ...

شوهرم کوتاه ترین عضو خانواده ش اونم بخاطر تغذیه بد و کارکردن تو بجگی قدش سوخت والا برادرش ۱۹۰ خواهرهاش ۱۷۵  خودمم داداشام ۱۸۵ خودم کوتاهم 

خوشبحالتون کاش مال من به ۱۱ برسه 

خب ژنتیک بی تاثیر نیست گلم ..من خودم ۱۵ ساله پری شدم

و اینکه من از این کلمه خوشبحالتون بشددددت متنفرم.سعی  کنید از رو زبونتون برش دارید شاید یکی دیگه مثل من حساس باشه

انشالله بچه شمام ۱۵ سالگی پری شه🌷

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)