2777
2789
بستگی به دعا نویس داره که چی طلب کنه.من یه چنگال خونم از پارسال گمشده فکر کردم تو آشغالا افتاده تا ا ...

خونه ما رفت آمد چندانی ندارد

اونایی ک میومدن خیلی نزدیک بودن...💔

یه چتر سیاه بود تو پارکینگ پشت لوازما مامانم خونه تکونی پیداش کرد هرمی ک‌خونمون میومد مامانم میگف برا شماست میگفتن نه

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍
توی شهرای بزرگ این چیزا خیلی وقته منسوخ شده

اتفاقا من اصالتا مال یه شهرستان مرز ترکیم الان تهرانم یکی از ناف تهرون بود ازم پرسید واقعا فلان شهری گفتم آره آیه و قسم که اونجا یه مسیحیه میگن به این اسم دعا باطل میکنه ببین هس من با هواپیما بیام جهالت حدو مرز و مکان و جغرافیا نداره عزیزم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ما دوست داریم درمورد این چیزا صحبت کنیم

منم چیزی نگفتم روی چیزی که ریپلای کردمو ببینید 

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

اونایی ک دیدن عکس چی بود؟؟؟ 

اگ گذاشت لایک کنید

سلام من مریم هستم 😍😍😘😘😍😍😘😘و میخوام با برنامه ریزی که خودم درست کردم برسم به قد مورد نظرم 😍😍 خوب قد اولیه ۱۵۲ .‌.. قد دوم ۱۵۴  ..‌.... 🙂🙂🙂😍😘😍هدف ۱۶۵😊😍😘😎 .... حالا ک خوندی میشه یه صلوات مهمونم کنی 🙂😍😍😘
اتفاقا من اصالتا مال یه شهرستان مرز ترکیم الان تهرانم یکی از ناف تهرون بود ازم پرسید واقعا فلان شهری ...

تهران رو نگاه نکن هرکی گوسفندشو فروخته اومده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

اونایی ک دیدن عکس چی بود؟؟؟ اگ گذاشت لایک کنید

یه عکس از یه کفش نو 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درسته الان به نظرت مسخره میاد چون ندیدی جادوی سیاه واقعيت داره متاسفانه

مسخره نکردم تعجب کردم میدونم جادو و طلسم هس

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

به خدا زن عموی من همیشه پیش دعا نویسه زندگی خودش آروم ولی بقیه رو نابود کرده قشنگ مشخصه موقع هایی که ...

به نظرم نباید باهرکسی رفت آمد کرد من خودم ندیده بودم تو اطرافم تازگی دارم میبینم این چیزارو خودم باور نمیکردم آدمای بیکار باشن الکی زندگی یکی دیگه رو بهم بزنن 

👣