2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 598408 بازدید | 6507 پست

من پسرم ۱۳ سالشه کلاس ششمه ولی علائم بلوغ نداره نه بدنش هیچ جاش مونداره شبا موقع خاب چکش میکنم بخودش ورنره چون پسراعادت دارن وربرن بخودشون 

و ازاون بدتراینکه یکی ازهمکلاسی هاش همه مسائل ج و چیزادیگه رو بهش گفته منم مجبورا نت دیگه براش نگرفتم کلی نشستم باهاش صحبت کردم درباره بلوغ و چیزای دیگه و خطرات بیرون 

واقا کنترل پسربچه سخته خودم دخترم دارم ولی اون همیشه پیش خودمه ولی نمیتونم به پسرم بگم همش خونه باشه بالاخره باهمسناش هم میگرده ولی تنها کاری که تونستم بکنم آگاهی دادن بهش بود و ازدور مراقب باشم

خدا همه بچه هارو نگه داره ددضمن بلوغ به چاق لاغری ربط نداره دوست پسرم بشدت لاغره ولی به سن بلوغ رسیده ولی پسرمن تپلی هست نرسیده به بلوغ

https://eitaa.com/joinchat/2092237053C3c5295f626

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خواهر منم بلوغ زودرس داشته و تو سوم دبستان پریود شده ولی صفحات رشدش بسته نشد الان اون بلندتر ا ...

دختر منم امسال میره اول. همین پرزها رو داره قدشم بلنده تا الان چند نفر گفتن بش میاد دوم سوم باشه. تازه نیمه دومی هم هس امسال باید میرفت پیش اما بخشنامه جدید اومده که متولدین مهر میتونن برا اول ثبت نام کنن. دخترت قد و وزنش چنده؟ 

سن بلوغ اومده پایین متاسفانه متاسفانه. 

من دیدم کلاس ششمی هایی که کاملاااا بالغن. در صورتی که تو نسل ما کلاس ششم تااااازه ابتدای بالغ شدن بود. و دست کم 2،3 سال طول می کشید همه چیز بلکم بیشتر

اینا هم همش مال تغذیه ست

اگر جز این بود چرا این بلا داره سر همه بچه ها میاد؟

مال غذاهای شیماییه که میدن به خوردمون. طفلک بچه هامون بچگی نمی کنن. 

اون‌پرزها که همه بچه ها دارن.اگه تیره باشه و زبر واسه بلوغ

پس چرا پسرم نداره اصلا.. ببینید پرزهاش زیاده ولی رنگ طلایی ولی کاملا مشخصه

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
دعا کن خودش و تنش سلامت باشه من با قد ۱۵۳ نمردم و دارم مث آدم زندگی میکنم قدمم هیچ مشکلی برام تا الا ...

عزیزدلم حق با شماست قد خیلی هم شاید مهم نباشه 

اما دختر ۹ ساله اونم بچه های الان که انقدر لوس هستن 

پریود بشن میدونی چقدر اذیت میشن و اینکه نمیتونن خودشونو جمع و جور کنن

ربطی نداره من کم کاری تیرویید داشتم تو ۱۶ سالگی پریود شدم  قدم هم ۱۶۷ بزارید روال عادی پیش ب ...

عزبرم دختر شما هیچ علائمی شکر خدا نداره و بلوغ زودرس هم تا حدودی جنبه ی ارثی هم داره که شما ندارید . اما خانواده هایی که فرزندشون دچار بلوغ زودرس میشن علم پزشکی به کمکشون میاد و درمان مخصوص این گروه هستش نه کسانی که روند عادی رو پیش میرن

لایک لطفا

... و امید سرمایه ی آدمیست🍃🌱                                     اندر دل من تویی نگارا🥰💍                                                   خدای مهربان من، بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدن                 هدیه ی بهشتیت هستم نا امیدم نکن😍🙏                                  با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.😊
خانواده مادری کوتاه و پدری بلند اتفاقا بعد پریود به شدت بلند شدم.  اصلا قرص و دارو به خورد بچه ...

این آمپول رشد نیستش دوست عزیز . این آمپول فقط از رشد تخم دان ها تا موعد مقرر جلوگیری می‌کنه که پریود نشن. هورمون رشد یه چیز دیگست که اینجا کسی در موردش صحبتی نکرده

عزیزم خواهر منم بلوغ زودرس داشته و تو سوم دبستان پریود شده ولی صفحات رشدش بسته نشد الان اون بلندتر ا ...

علایم بلوغ دکتر ببر عزیزم 

منم دخترم علائم بلوغ زودرس داشت بردم دکتر گفت داشتین تو فامیل ها که اینجوری شده باشن گفتم اره خواهر خودم ۱۰ سالگی پریود شد گفت به خاله اش کشیده  ژن مهمه 

حتما ببر دکتر 

سن استخوانی ش بالاس خیلی ناراحتم براش قدش کوتاه بمونه خودم بلند نیستم ولی اینکه ۱۵۲ بشه خیلی خیلی نا ...

من ۲۳سالم کلاس پنجم بودم پریود شدم اطلاعات کافی نداشتم نه خودم نه خانوادم که قبلش دکتر ببرن یا کاری کنن متاسفانه قدم ۱۵۸ مونده تو عکسا قبل پریودی قد بلند فامیلم ولی الان... ناراحتم ولی کسیو مقصر نمیدونم پیش اومده دخترتون شمارو درک میکنه تازه شما کلی تلاش کردیذ مقصر نیستید

'امیدوارم غمی که داری ؛ نور بشهتموم راهروهایِ قلبت و روشن کنه✨💛🫀🕯'