2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 590746 بازدید | 6408 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما دهه شصتی هستی؟  من دهه شصتیم و اول راهنمایی پریود شدم.همونروزا هم تو جلسه ی مدرسه به همه ا ...

نه من دهه ۷۰ ام متولد ۷۴

اره والا 

تازه در مورد پریودی هم خانواده بهمون اطلاعات نمیداد تا چشم و گوشمون باز نشه

چه سمی بوده واقعا 😲😂😂😂😂

سلام من فروردین 15 سالم تموم شد و از 12 سالگی پریود شدم الان قدم 156 و وزنم 32 مامانم خیلی نگران رشد قدمع به نظرتون قدم بلندتر میشه؟؟

اگه میشه برا شادی روح بابــام یه صلوات بفــرس یه قلب شکسته .. یه روح پریشون.. یه عاشق .. یه تنــها .. یه بیکس .. یه مجنــون .. از اون منِ مغــرور .. یه دیوونه مونده .. از ایــن خونــه بی تو .. یه ویرونه مونــده .. تو دنیامــو بردی .. سپــردی به ماتــم ولی تو خیــالم هنــوزم بــاهاتــم :) 
سلام من دخترم تو ۱۳ سالگی متوجه شدم کوتاه و بعد از کلی پیگیری آمپول رسد میزنه...تو تاپیکم هست‌‌‌.... ...

دختر منم وقت کمی داشت ولی با این حال آمپول رسد براش دادن‌‌‌....بنظرم دختر شما وقت داره آمپول هورمونی بزنه

سلام من دخترم تو ۱۳ سالگی متوجه شدم کوتاه و بعد از کلی پیگیری آمپول رسد میزنه...تو تاپیکم هست‌‌‌.... ...

وای ممنون عزیزم چقد دنبال مامان هایی مث شما بودم شما هورمون رشد هم زدین؟؟ دکتر برا دخترم فقط میکرولین داده فعلا

بلوع ک ۸۰ درصد ب مادر میره ۲۰ درصد عمه احتمالا به خودتون رفته .. سنو اگ نشون بده رحم هنوز کوجیک پریو ...

نه من منظورم اینه با اینکه توی سن 12سالگی پریود شدم ولی قدم بعد اون قشنگ رشد کرد و الان قد بلند خانوادم، واسه همون میگم اگه نشانه بلوغ رو توی دخترم دیدم باید نگران باشم یا نه یعنی دخترمنم اگه سن من پریود بشه رشد می کنه یا نه، آخه خانواده همسرم کوتاه قدن و همسرم هم قد منه، منظورم اینه من استثنا بودم که قدم رشد کرده 

دعا کن خودش و تنش سلامت باشه من با قد ۱۵۳ نمردم و دارم مث آدم زندگی میکنم قدمم هیچ مشکلی برام تا الا ...

واقعا خیلی صحیح گفتید

افرین به شما

استارتر عزیزم

میفهمم به عنوان یک مادر نگرانی های خاص خودتونو دارید ولی سعی کنید به دخترتون اعتماد به نفس بدید

میفهمم قد ۱۴۲ کوتاست ولی اینکه این بچه انقدر هم بهش تلقین بشه و انقدر از مطب های مختلف به ازمایشگاه های مختلف برده بشه ضعیفش میکنه

افسردش میکنه

هیچکس با قد ۱۵۰ مشکلی براش پیش نیومده

هیچ کس هم با قد ۱۸۰ خوشبخت نشده

خواهش میکنم اول از همه به اعتماد بنفسش و خوشحالی و روحیه‌ش توجه کن.

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
عکس مچ دستت بگیر ببین صفحات رشد باز  هزینه ش هم کمه

کجا هست؟؟

اگه میشه برا شادی روح بابــام یه صلوات بفــرس یه قلب شکسته .. یه روح پریشون.. یه عاشق .. یه تنــها .. یه بیکس .. یه مجنــون .. از اون منِ مغــرور .. یه دیوونه مونده .. از ایــن خونــه بی تو .. یه ویرونه مونــده .. تو دنیامــو بردی .. سپــردی به ماتــم ولی تو خیــالم هنــوزم بــاهاتــم :)