2777
2789
عنوان

این رفتار پسر ها چرا اینجوریه

213 بازدید | 22 پست

پیام نمیدن و زنگ نمیزنن تا پیام و زنگ نزنی بهشون برام سوال شده

یعنی اولویت نیستیم ؟اگر نیستیم چرا پیام یا زنگ میزنیم پاسخ میدن چرا نمیگن که نمیخوایمت

کودکان بهزیستی حق زندگی دارند و آنها سزاور چنین حقی هستند به امید روزی که دیگر در بهزیستی کودکی نباشد💔🥲🌻 دقایقی در زندگی هست که دلت برای کسی آن قدر تنگ می شود که می خواهی او را از رویاهایت بیرون بکشیو در دنیای واقعی بغلش کنی... 🫂🫂💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چونکه سرگرمی هستی براش

چه بیشعور 

از الان تو همین ساعت به خودم قولللل میدم که اصلا پیام ندم💔🫠🙃

کودکان بهزیستی حق زندگی دارند و آنها سزاور چنین حقی هستند به امید روزی که دیگر در بهزیستی کودکی نباشد💔🥲🌻 دقایقی در زندگی هست که دلت برای کسی آن قدر تنگ می شود که می خواهی او را از رویاهایت بیرون بکشیو در دنیای واقعی بغلش کنی... 🫂🫂💔
خودت جواب خودتو دادی بله یعنی اولویت نیستی گذاشتنت آب نمک

اره میدونم خیلی دارم بهش فکر میکنم و پاسخ های زیادی تو سرم میاد ولی چرا خودش نمیاد بگه و چرا هربار پیام میدم با لحن خوبی جواب میده

پسرا انقد دل گندن جا برا همه دارن واسع همینه نمیگن نمیخایمت، توجه نمیکنن بت وقت نمیزارن برات ولی هروقت خودت بری سمتشون اونام نه نمیگن ، ولی اگر پسری واسش مهم باشی برات کلی وقت میزارع و خودش همیشه جویای حالته و زنگ میزنه و توجه میکنه

اره میدونم خیلی دارم بهش فکر میکنم و پاسخ های زیادی تو سرم میاد ولی چرا خودش نمیاد بگه و چرا هربار پ ...

اب نمک دیگه نمیان مستقیم بگن که کلا مردا میگن هرچی خار اید روزی بکار اید دختره رو نمیپرونن نگه میدارن برای روز مبدا

کاربری دست دو نفره خودم و دوستم تاپیکای قفل شده مال دوستمه 
پسرا انقد دل گندن جا برا همه دارن واسع همینه نمیگن نمیخایمت، توجه نمیکنن بت وقت نمیزارن برات ولی هرو ...

هیییییی🫠💔امان از دل ما دخترا

اب نمک دیگه نمیان مستقیم بگن که کلا مردا میگن هرچی خار اید روزی بکار اید دختره رو نمیپرونن نگه میدار ...

از الان تموم دیگه🙂

چه بیشعور از الان تو همین ساعت به خودم قولللل میدم که اصلا پیام ندم💔🫠🙃

منم یکی که شدیدا وابستش بودم باهام اینجوری بود ولی بعد دو هفته تو روز تولدم باهاش به هم زدم و شماره و همه چی شو پاک کردم

هر روز تو مغزمه ولی برام مهم نیس خودش کم کم از ذهنم میفته😂

منم یکی که شدیدا وابستش بودم باهام اینجوری بود ولی بعد دو هفته تو روز تولدم باهاش به هم زدم و شماره ...

انشالله از ذهن منم پاک میشه🙂

هیییییی🫠💔امان از دل ما دخترا

من با تموم وجودم حس کردم ک وقتی فقد سرگرمی هستی واسش چطو باهات رفتار می‌کنه و وقتیم اولویتشی چطو تموم وقتشو میزارع برات چقد ذوق دارع و همیشه پیش قدمه 

با رفتار پسرا باید میزان علاقشونو فهمید 

من با تموم وجودم حس کردم ک وقتی فقد سرگرمی هستی واسش چطو باهات رفتار می‌کنه و وقتیم اولویتشی چطو تمو ...

بله همینطور 

تو شرایطی قرار گرفتین که چطوری میشه فراموش کرد؟

بله همینطور تو شرایطی قرار گرفتین که چطوری میشه فراموش کرد؟

فراموش نمیشع تا آخر عمرت حسرتش تو دلت میمونه ، فقد دیگه مجبوری باهاش کنار بیای و آروم و بیصدا غصشو بخوری😅

فراموش نمیشع تا آخر عمرت حسرتش تو دلت میمونه ، فقد دیگه مجبوری باهاش کنار بیای و آروم و بیصدا غصشو ب ...

امشب از اون شباییه که باید آغاز غصه ام شروع بشه🙂

امتحانم دارم با این درگیری ذهنیم چجوری بخونم🫠