2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 590743 بازدید | 6408 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

راستی دوستان به بچه هاتونکنجداب هویجسویا اصلا ندیداستروژن زیادی دارن این سه مورد

حالا من همه کار کردم به جز آب هویج همه اش میگم کاش این کار را هم انجام داده بودم از عید تا حالا کلا دخترم را شیرینی تحریم کردم و همه غذای سالم خورده و اینقدر دویده که میگه کف پام در میکنه اما اصلا انگار نه انگار کاش یه سانت رشد کرده بود اگر دویدن تاثیر داشت حالا باید ۱۰ سانت رشد کرده بود 

دختر من که از بس بهش دارو دادم صورتش هم داغون شده حالا اینم غصه ی جدیدم هست 

چندسالشهصفحاتش بسته شده؟عکس انداختی جدیدا؟

خودش 14 سالش عکاس جدید نه حدود دو سال پیش که عکس گرفتیم 13 سال و ده ماه بود دیگه حالا جرات ندارم عکس بگیرم ولی همون موقع هم صفحه رشدش باز بود رشدی نداشت 

شش ماه قبل از پریودی دیگه رشدش قطع شد 

بعدش هم با مکافات ۵ سانت رشد کرده 

خودش 14 سالش عکاس جدید نه حدود دو سال پیش که عکس گرفتیم 13 سال و ده ماه بود دیگه حالا جرات ندارم عکس ...

اگر ۱۲ سالگی عکس انداختی و ۱۳/۱۰ ماه بود

الان قطعا بسته شده

چون نهایت تا ۱۶ باز هست

مخصوصا برای کسانی که سن استخوانی بیشتره زودترم بسته میشه😔

ولی ۱۵۵ خوبه کاش دختر منم ۱۵۵ برسه

انقدر خودت و دختر گلت رو اذیت نکن عزیزم

سن پریودی خیییلی پایین امده قدیم ها مامان و خاله و مامان بزرگم میگن 13 تا 14 پریود شدن. الان این نسل ...

مامانم و خودم و خواهرام همه تو سن دخترم پریود شدیم دقیقا سن پریود خودم و دخترم یکیه مامانم 11 سالش بوده پریود شده  . یکی از خواهرام از بچگی خیلی چاق بود اون از همه قدش بلندتر شده. 

دخترت ۱۲ سال رد کرده پریود شده

ولی باز اونطور که میخواستی نشد

پس زود پریود شدن انگار ربطی به قد نداره

ما اینهمه دلهره داریم زیر۱۰ پریود نشن کوتاه میمونن

پس همش بر میگرده به سن استخوانی که برای بعضیا مثل دختر من دوتا سه سال بالاتره😔 با وجودی که بلوغ نشده بود حتی