2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 598408 بازدید | 6507 پست
عزیزم برا بارداری اقدام میکنی؟؟ من 6 سال پیش ک تازه اوضاع بهتر بود فرتیل اید گرفتم خاطره خوبی ندارم. ...

همینطوره درست میگی من اصلا حس خوبی به داروهایی که اینجاست ندارم، دو سری اوابوست خریدم ۱۶۰۰ الان دارم میخورم

ولی فرتیل برای همسرم گرفته بودم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باور کن یه وقتایی دوسه هفته نه لبنیات میخوره نه قرص وشربتش رو

کلسیم ش درست نباشه اصلا قد نمیکشه.. چون دارو خودش کلسیم دفع میکنه...  اگ لبنیات دوس نداره بهش بادام درختی بده خیلی کلسیم داره.. شیر با نی شیر بهش بده یا دسر ک با شیر درست میشه.. ولی باید بخوره.. کشک هم نمیخوره؟؟ کشک خیلی خوب 

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
قرص رو معمولا یک روز در میان میدم میترسم از عوارضش ..راستی عزیزم یه سوال دختر شما تو همون مرحله اول ...

اره همون رشد قدیش فهمیدم بلوغ داره..  قدش 8 سال 128 بود سال بعدش 137.   نه سانت قد کشید.  شش ماه بعدش 6 سانت قد کشید ک امپولش زدم. 

همینطوره درست میگی من اصلا حس خوبی به داروهایی که اینجاست ندارم، دو سری اوابوست خریدم ۱۶۰۰ الان دارم ...

من خودم کیوتن و ویتامین ای و سلنیوم میخوردم خیییلی خوب بود. ــ دارو گرون تو این اوضاع سخت اصلش پیدا میشه

شوهرم هم برا تحرک اسپرم اپوپنتوکسی فیلین میخورد و زینک و کیوتن و ویتامین ای و سلنیوم  .. تو 1 سال ک باردار نشدم دارهاش میخورد همه فاکتورهاش از این رو ب اون رو شد 

اره همون رشد قدیش فهمیدم بلوغ داره.. قدش 8 سال 128 بود سال بعدش 137. نه سانت قد کشید. شش ماه بعد ...

مامان مهرسا پس دختر من هنوز بلوغش شروع نشده چون اصلا جهش رشد نداره درسته؟

دیروز تو حمام وقتی داشتم میشستمش متوجه شدم سینه راستش خیلی کم زیرش برجسته شده 

من خودم کیوتن و ویتامین ای و سلنیوم میخوردم خیییلی خوب بود. ــ دارو گرون تو این اوضاع سخت اصلش پیدا ...

اینا رو همراه اوابوست میخورم

همسرم هم 

ای ، سی ، دی، زینک، کیوتن، سلنیوم، امگا۳ مصرف میکنه 

ولی چندبار اقدام کردم نشد

شاید چون فقط یکبار تو تخمک کذاری هست نمیشم

اح کاش میشد بیخیال میشد

مامان مهرسا پس دختر من هنوز بلوغش شروع نشده چون اصلا جهش رشد نداره درسته؟دیروز تو حمام وقتی داشتم می ...

چرا دیگه شروع شذه همون رشد سینه نشونه بلوغ ولی جهش شروع نشده

اینا رو همراه اوابوست میخورمهمسرم هم ای ، سی ، دی، زینک، کیوتن، سلنیوم، امگا۳ مصرف میکنه ولی چندبار ...

اره خوب 1 بار شانس و کم میکنه..  ولی اگ بگیره جنسیت هشتاد درصد درست..  ما تو تاپبک بانو ک بودیم تقریبا از ده نفر 8 تا جواب گرفتن...  

بنظرت حالا که جهش نداشته تا الانتا بسته شدن کامل صفحاتش ۲۰ سانت رشد میکنه؟چقدر دکترا ناامیدم کردن با ...

نه هنوز جهش نداره  مهرسا هم جهش رشدش از جوانه زدن سینه ش تو 8 سالکی شروع شد..  تا جهشش شروع نشده اصلا نمیشه حدس زد چقد رشد میکنه.. چرا 20 سانت رشد میکنه دیگه

اره خوب 1 بار شانس و کم میکنه.. ولی اگ بگیره جنسیت هشتاد درصد درست.. ما تو تاپبک بانو ک بودیم تقری ...

درسته یادمه خواننده خاموش بودم و کل تاپیکش خوندم و دنبال میکردم من روش گروه بانو رو بیشتر از لوبیا قبول داشتم

سنم رفته بالا شاید برای همین باردار نمیشم

ذهنم درگیر قد دخترمه کاملا

همسرم هم درک نمیکنه

واقعا دوتا بچه کافیه