2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 598553 بازدید | 6507 پست
پس فعلا وقت داره فعلا دوسالش نشده

اره کوچیک فعلا ولی باید تلویزیون و موبایل حذف کنن باهاش زیاد حرف بزنن پارک و بیرون ببره تا دنیا بیرون ببینه

من بخاطر کرونا پسرم هیچ جا نمیبردم حتی مهمونی و بازار و..  فقط تو ماشین دور میزدیم خیلی بد این سن بچه تنها بزرگ بشه

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من شوهرم از دوستش ک داروخانه داره همیشه دارو خوب برامون میذاشت الان ی جوری شده همه تحت لیسانس اصلا د ...

دقیقا

باورت نمیشه دو ماه پیش رفتم اوابوست و فرتیل اید خریدم

تحت لیسانس

کلی هم پول دادم

وقت نداشتم سفارش بدم از امریکا سه ماه زمان میکشه

یک ماه بود فرتیل باز شده بود و مصرف میکردم دقیقا ۲۱ دونه اخرش دیدم قهوه ای شده باز کردم دیدم فاسد شده و بوی بدی میده داروخانه قبول نکرد گفت زنگ بزن شرکتش

ریختم دور و سفارش دادم از انگلیس برام مسافری بفرستن

اره کوچیک فعلا ولی باید تلویزیون و موبایل حذف کنن باهاش زیاد حرف بزنن پارک و بیرون ببره تا دنیا بیرو ...

راستی دکتر دخترم استوری گذاشته که برای همیشه میخاد بره الان نمی‌دونم چکار کنم😔 شهرمون هم دکتر نداره این هم ۲ساعت فاصله داشتیم 

چرا دکتر به دختر من هیچچچچ مکملی نداده ..خودم براش قرص کلسیم خریدم

قرص بهش نده برا کبد بچه سنگین شربت کلسیم بده چون سنش هم کمه

حتما حتما کنار این امپول ها باید کلسیم زیاد مصرف کنه والا پوکی استخوان میاره. ویتامین دی هم باید بخوره

قرص بهش نده برا کبد بچه سنگین شربت کلسیم بده چون سنش هم کمهحتما حتما کنار این امپول ها باید کلسیم زی ...

ویتامین د که گفتم از سه سالگی میخوره ..شربت نمیخوره هرروز دعوا داریم قرصش هم یکی از مامانا بچشو شیراز می‌بره براش تجویز کرده از رو اون گرفتم

دقیقاباورت نمیشه دو ماه پیش رفتم اوابوست و فرتیل اید خریدمتحت لیسانسکلی هم پول دادم وقت نداشتم سفارش ...

عزیزم برا بارداری اقدام میکنی؟؟ من 6 سال پیش ک تازه اوضاع بهتر بود فرتیل اید گرفتم خاطره خوبی ندارم...  دربش کاملا ناشیانه باز کرده بودن و ی گوشه ش کلا چسبش نچسبیده بود شوهرم میگفت بخدا این تقلبی فک کنم دارو داخلش خالی کردن ی چیز اشغالی کرده بودن داخلش  اصلا اصلا هم تاثیر نداشت. الکی هزینه کردیم فقط 

اره کوچیک فعلا ولی باید تلویزیون و موبایل حذف کنن باهاش زیاد حرف بزنن پارک و بیرون ببره تا دنیا بیرو ...

موبایل که دست نمیگیره همیشه هم دورش شلوغه ..حالا باز پناه برخدا خیلی نگرانشم

ویتامین د که گفتم از سه سالگی میخوره ..شربت نمیخوره هرروز دعوا داریم قرصش هم یکی از مامانا بچشو شیرا ...

نمیدونم اخه زیر 12 سال شرلت میدن برا بچها..  حالا باز شربت نمیخوره خوبه این قرص ها رو میخوره

نمیدونم اخه زیر 12 سال شرلت میدن برا بچها.. حالا باز شربت نمیخوره خوبه این قرص ها رو میخوره

قرص رو معمولا یک روز در میان میدم میترسم از عوارضش ..راستی عزیزم یه سوال دختر شما تو همون مرحله اول بلوغ جهشش شروع شد؟؟؟

راستی دکتر دخترم استوری گذاشته که برای همیشه میخاد بره الان نمی‌دونم چکار کنم😔 شهرمون هم دکتر نداره ...

منم خوزستانم باید مبردم اصفهان ک دیکه ی چند روزی هم بمونیم انقد دردسر داشت و خستگی...  حالا هم هر هفته باید بریم اهواز..  قبلش هم خودم باردار نمیشدم همش تو راه دکتر این شهر اون شهر...  شوهرم میگه ذلیلم کردبن همش این چند سال دور دکتر رفتنم😂😂😂😂